prinzessin1 16.08.05, 21:43 Przeczytalam ostatnie posty i naprawde skora mi sie jezy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 21:46 musisz sie dostosowac....tu tylko wlosy moga sie jezyc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 21:46 to zapodaj jakis temat i nie marudz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 21:50 albertino ?!- i cos ty narobil???????.....zgasiles ja;-( Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 21:58 rozpalaj albercik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:00 a Ty co tu robisz ? wszedzie Cie pelno:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:01 dobra zaraz ja rozpale:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: A moze w cos sie zabawimy? 16.08.05, 22:04 no myslalam , ze Ty juz sie w chowanego bawisz;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: A moze w cos sie zabawimy? 16.08.05, 22:05 Nie mysle tylko... ........zeby bylo wesolo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: A moze w cos sie zabawimy? 16.08.05, 22:07 widze ze juz rozpalona:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:07 A moze jakas towarzyska zabawa zwiazana z jakims tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:08 Wysilcie swoja inteligencje, pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:09 motoryzacja pilka nozna gotowanie ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:29 Wszyscy zaniemowili, albo ciezko mysla i mysla i mysla..... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:30 gotowanie jestem za:-) tapierwsza zaczyna gadzinka kochana Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:31 albercik,nie badz taki skromny:) specjalista od kulinariów jestes Ty;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 22:34 czesc sasiedzie;)) bałagan,wykopy...zaczynam miec dosc:( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 22:45 oj a ja myslisz ze nie do i z autobusu trzeba zasowac kilometry teraz a i w jedna strone nie jezdza Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 22:48 dobrze ze nie musze autobusem..:))) do domu wracam od tyłu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 22:50 szczesciara, asfalt jeszcze nowy Tobie wylozyli, wiec czego wiecej chciec :)) a ja musze zasowac po tych wykopach, a w drodze powrotnej na piechote bo juz w ta strone nie jezdzi autobus :( a co poza tym slychowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 22:52 wszystko ok:))) czekam na koniec wakacji,urlopy mnie wykoncza;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 23:01 jakie wakacje, jakie urlopy, tutaj czlowiek ciezko pracuje a Ty tu o siakichs wypoczynkach :> Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 23:04 podobno w naszej przychodni ,zwolnienia rozdaja...czas udac sie po porade medyczna;))) "urlop" masz jak w banku:))) pa!pa! Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Konrad! 16.08.05, 22:52 marsz do kuchni i myslec, a nie wdawac sie tu w pogawedki... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Konrad! 16.08.05, 22:57 kot w potrawce:)))) to cos jakby z chinskiej kuchni;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Konrad! 16.08.05, 22:59 tylko nie chinszczyzna, po tym jak zamowilem sobie kucaka po chinsku wszystko bylo siakies takie obslizgle Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Konrad! 16.08.05, 23:02 biedaczysko,masz pizze pod nosem:))) znikam,kolorowych snów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Konrad! 16.08.05, 23:05 wzajemnie ;) i odezwij sie czasem, przynejmniej na gg a moze w koncu ta herbatka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Konrad! 16.08.05, 23:07 konradku,gg mi sie zapodziało..wyslij na @:) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Kotek, wiesz co.. 16.08.05, 22:59 Konrad poszedl do kuchni cos przekasic. Mam nadzieje, ze zaraz wroci z nowymi pomyslami. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Nic nie będę jadła!!!!!!!!!! 16.08.05, 23:00 dopóki albert okropny wstrętny mi nie ugotuje! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: dzien dobry ;) 16.08.05, 22:52 ja zjem wszystko co albercik ugotuje oprócz kapusty Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Dobry wieczor! 16.08.05, 22:36 Czesc Konrad, chcemy sie bawic ale jeszcze nie wiemy w co. Moze nam pomozesz cos wymyslec? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Dobry wieczor! 16.08.05, 22:37 albercik, jeeeeeeeść!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:35 witam jednak panie przodem prosze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:37 czekasz na przepis czy konsumpcje??;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:39 moze przepis jednak jakos wam nie ufam z tym gotowaniem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:43 nie wierze:))) biegły znawca Kobiet i brak zaufania...zaczynam sie martwic;) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:46 No to musimy miec kogos, jak to bywalo w bajkach, kto najpierw zje ten posilek, zeby krol nie zostal otruty :-( Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 22:52 jak cos pysznego ugotujecie to ja chetna jestem, mogę zjeśc;)) poświęcę się ;))) ale jeszcze zalezy kto bedzie gotować.... no możliwe że tapierwsza mnie nie otruje, nezja chyba tez nie, ale ten albercik, to diabli wiedza czy by podtruć nie chciał mnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Moze ktos w miedzyczasie... 16.08.05, 22:56 przygotuje cos do picia? Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Moze ktos w miedzyczasie... 16.08.05, 23:03 no ale rto zalezy co bedzie do jedzenia... wtedy mozna dopasowac cos do picia Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Moze ktos w miedzyczasie... 16.08.05, 23:06 No ale przeciez widzisz jak tu tloczno i jeden gada przez drugiego. Nikt nie chce gotowac, w Tobie cala nadzieja esterko! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Moze ktos w miedzyczasie... 16.08.05, 23:16 rybka z grilla i warzywa na poczatek oczywiscie +winko biale Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:08 jestem głodnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:11 no dobra, zrobie zapiekanke z makaronu i kurczaka z sosem z sera pleśniowego, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:18 Nareszcie, albercik i esterka przygotowuja jedzonko, huraaa! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:18 zaraz, zaraz, ja nie zauważylam żeby Albercik jakos sie wychylal do gotowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:21 Tak, on gryluje rybke i warzywka itd. Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:23 a faktycznie, dopiero teraz zauwazyłam, no dobra, to ja wstawiam zapiekanke Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:24 jeść, jeść wszystko zjem!!!! wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:26 Tylko z umiarem, bo jak sie zaksztusisz to kto Cie bedzie ratowal? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:25 albertino sie nie wychyla z jednej przyczyny:...tak w gaszeniu sie wyszkolil , ze cos zapali plomien to juz gasi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:29 dobre.. ;)) ale tego grilla rozpalił myślicie, czy tak rozpala i gasi ciągle? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:30 ja tam zadnych zapachów nie czuje , cosik nam tu kituje Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:33 bo on pojawia sie i znika.... wiec cos mi sie wydaje ze z rybki nici, co mnie akurat malo martwi bo ryb nie lubie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:32 rozpalilem a i miesko sie znalazlo poledwiczki w ziolach i ziemniaczki z grilla -czerwone winko jesli ktos ma ochote kto jak kto ale ja sie na gaszeniu znam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:33 dawaj żryć już i nie gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:34 ej sluchajcie, a co to za nowośc, przed chwila byla ryba z warzywami i biale winko? albercik cos Ci sie przestawilo? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:38 a a ta pierwsza do zarla a sio mi od grilla darmozjadzie piwa przynies i nie marudz Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:35 albertino jest poprostu boski;-)hehehe.......wie co ja lubie ech -co za facet;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:37 facet jak kazdy inny, nie dosc, ze gotuje 5 godzin, to w dodatku co innego niz na poczatku powiedzial i na dodatek jeszcze lata tam i z powrotem jak wsciekly na miejscu usiedziec nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:39 nie ma co zrzedzic esterko , bo jak juz zauwazylam to albertino ...mowi czest ze ma cos dobrego , a jak juz poprosze , albo podziekuje bo nie lubie np: fety , to mowi , a to dobrze sie sklada bo juz nie ma , ot taki chytrus z niego;-( Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:42 ech... tak to juz jest.. moze tego mieska wystarczy tez dla Ciebie, moja zapiekanka juz prawie gotowa wiec szykuj talerz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 16.08.05, 23:44 Hmm lubie zapiekanki, wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Dziekuje wszystkim za towarzystwo.... 16.08.05, 23:46 bylo gwarnie i wesolo. Zapiekanka byla wspaniala, palce lizac. Teraz moge isc spac. Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Acha i zycze Wam dalszej milej zabawy! 16.08.05, 23:48 S T Ó J- mialas pozmywac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Acha i zycze Wam dalszej milej zabawy! 16.08.05, 23:49 wlasnie juz do sprzatania to nikt nie zostaje.... Albercik!! pozmywac trza!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_siostry Hm... 16.08.05, 23:50 więc tu już nikt nikogo nie rozpala...? wszyscy poszli spać...? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_siostry Re: Hm... 16.08.05, 23:53 więc bylo jedzenie? a wino czerwone bylo...? z agentem na przykład?;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Hm... 16.08.05, 23:56 agenta nie widzialam, ale tyle ludzi bylo, ze moze przeoczylam Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 17.08.05, 09:52 Masz racje. Najpopularniejsze watki to: "dzien dobry", "witajcie", "no to czesc", "hej hej", "halo", "do widzenia", "pogoba za oknem", "niebo czyste", "niebo z chmurami", "ide", "wracam", "mykam", "spadusiam", "wrocilam/em", "dobranoc", "ws talam", "ide spac" itd... Na forum koniecznie zakladajac post nalezy napisac duzo wykrzyknikow lub znakow zapytania albo powielac ostatnie litery np. "To jaaaaaaaaaaaa!!!!!!", "Haloooooooo!!!!!!!!!", "Jest tu kto??????????????????" Jeden znak zapytania nigdy nie ma takiej mocy jak 17. Włosy nie tylko mają się prawo jeżyć, włosy tu można nawet rwać, jak komuś nie szkoda. Jest tez slawna seria pt. "Czemu kobieta..." która ma za zadanie przekonać kobiety, ze maja idiotyczne problemy tylko dlatego, ze wg autora watku wlasnie takie maja... I co wiecej! Nalezy wyjasnic skads sie te problemy wziely! Pozostawiam powyzsze do przemyslenia jesli ktos ma ochote. Ale rzadko, rzadko - zdaży sie post, ktory mnie zaciekawi. Twoj mnie zaciekawil, choc przeczytalam tylko jeden wpis - poczatkowy i Twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 17.08.05, 10:11 emka,jest to Forum Towarzyskie a nie tematyczne:) jesli oczekujesz,glebszych dyskusji i wazkich tematów,to raczej nie tu:) forma dialogu jest dowolna i widac ,obecnym tu odpowiada...bawia sie i maja ochote ze soba pisac..i o to chodzi:) wiekszosc z nich w zyciu prywatnym okazuje sie bardziej interesujaca,niz tu poprzez te krotkie,czasem smieszne wypowiedzi:) troche wiecej dystansu zycze i oczywiscie miłego dnia:) infantylny kotek_mru;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 17.08.05, 10:24 brawo ZA SPOSTRZEGAWCZOSC,az dziwie sie bardzo , ze jeszcze Irish76 Tobie nie przytaknal.Nastepne moje zdziwienie pozwol , ze wyraze nad Twoim nad wyraz powaznym spostrzeganiem swiata, zal , ze luz to slowo Tobie obce;-(Ubolewam nad tym wrecz;-(, a swoja droga , bardzo lubie jak "ktos" tu przychodzi , zarzuca nas swoja opinia nad nasz marna dysputa, a kiedy mowi sie by zapodal jakis watek ciekawy , to co sie dzieje?.....hym.....albo robi stad wypad , albo mowi do nas no-wytazcie swoja intelitgencje, albo ( co mnie bawi najbardziej ) przylancza sie do nas i wyglupia sie nie mniej niz my.Pozdrawiam , tak jak kotem , zapraszam na forum dyskusyjne, a jest jeszcze cos- jak spotykasz sie w gronie ludzi Tobie zyczliwych to umiesz sie z nimi smiac?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 17.08.05, 10:56 Dziekuje. Teraz zauwaz co zrobilas. Ja pisalam na temat postow, nie ludzi. Napisalam, ze nie lubei czytac o niczym, ale chetnie przegladam forum w poszukiwaniu czegos co mnie zainteresuje. Nie pisalam, ze jestescie infantylne, nie atakuje ludzi, tylko posty, ktore mi nie odpowiadaja. Maja prawo. Kazdy ma inny gust. Ta sama osoba, ktora napisalam watek "Halooooooo" moze byc autorem watku ciekawego dla mnie. Dlatego tez powiem, ze pierwszy post jest dla mnie nudny, drugi ciekawy, w ogole abstrahujac od osoby ktora go napisala. Ty natomiast ocenilas MNIE. Nie mam poczucia humoru, a luz jest dla mnie obcy. Dlaczego? Gdzie w sowim watku napisalam, ze jestes taka i taka. Nigdzie, bo nie zanm Cie i nie mam do tego prawa. Napisalam, ze niektore ostatnie POSTY, ktore czytalam mi nie odpowiadaly. Dlaczego uwazasz, ze masz prawo mnie oceniac?? To samo do kotka? Teraz poczekam i zobacze co odpiszecie i mam nadzieje, ze nie na zasadzie "jestes taka i owaka, spadaj na inne forum", bo to juz od Was uslyszalam;))) Lacze wyrazy szacunku i mam nadzieje, ze nie kazdy kto ma dokladnie takie same poczucie humoru i spojrzenie na swiat moze czytac to forum, ktore z racji tego ze nie jest tematyczne, moze byc takie sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 17.08.05, 11:31 To ciekawe co napisalas.Naprawde mysliz , ze nie ocenilas ludzi tylko posty?Te posty same sie nie napisaly , stoja za nimi ludzie .Ludzie , ktorzy nie zawsze maja ochote na powazne watki , ktorzy moze maja za malo czasu by podjac ciekawy watek bo np: sa w pracy , a temat powazny , czasem daje do myslenia i czasem wart jest glebszego zastanowienia. Ja uwazam ze jednak ocenilas ludzi , ktorych watki wymienilas , zgadzam sie ze nie sa czyms co skloniloby do myslenia ,ale czasem czlowiek chce sie posmiac tak poprostu , bo ma taki dzien , taki nastroj , a moze wlasnie bo nie ma humoru to chce pobyc tu by np: zapomniec o tym co czeka na niego w realu ?! Pomyslalas o tym?Mowisz " nie oceniam ludzi".Wyobraz sobie taka scene jesli to co napisalas nie daje tobie pelnego obrazu:Przychodzisz na spotkanie .Sa tam ludzie ktorych nie znasz .Wchodzi ktos , kto po np:10 minutach czuje sie znudzony.Co robi?!...otorz , ma na tyle malo taktu ze na glos wyraza swoja opinie , ze naprzyklad wychodzi bo towarzystwo jak dla niego jest malo ciekawe , bo rozmowy sa malo absorbujace. I co?Myslisz , ze ludzie nie moga sie poczuc dotknieci? Szczerze to mnie to nie dotknelo , wyrazam swoja opinie tylko dlatego bo juz zetknelam sie tu z taka opinia nie raz , tylko dlatego teraz wyrazam swoja opinie. Uwazam , ze to malo taktowne bylo z twojej strony , nie mysl sobie ze jak konkretnie kogos nie wymienilas to nie jest to opinia twoja na temat tych ludzi , ktorych posty raczylas wymianic ( czuje sie nawet zawiedziona ze w nich nie odnalazlam swojego , a bylo ich , bylo...i wcale sie tego nie wstydze hehehe) Zdaje sobie rozwniez sprawe z tego ze piszac to jestem rownie nie taktowna jak Ty;-) ALE... mimo to chyba ciebie polubie hehehehehe;-)pozdrawiam Nezyja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 17.08.05, 12:07 Cos napisze na zakonczenie, juz nie konkretnie na ten temat, ale jak ktos bedzie chcial zrozumiec powiazania - to zrozumie: - ciekawy nie zawsze rowna sie powazny, - nawet madry czlowiek nie zawsze mowi madre rzeczy i przez to wcale nie robi sie odrobine glupszy - opnia na temat najnowszego pomyslu mojego szefa, nie jest opinia na temat mojego szefa, lubie go i cenie, - opinii na temat ostatniego pomyslu mojego szefa nie boje sie wyglosic, nie nie uslysze, ze jestem nietaktowna, bo wyrazam swoja opinie; uslysze merytoryczna dyskusje na temat wad i zalet ostatniego pomyslu mojego szefa, - wymieniajac rodzaje filmow, ktore mi sie nie podobaja "Dziki Joe atakuje", "W południe między oczy", "Straszliwe ranczo" nie wymieniam konkretnych filmow tylko probuje opisac rodzaj westernu ktorego nienawidze... To tyle luznych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 18.08.05, 00:25 "Teraz poczekam i zobacze co odpiszecie i mam nadzieje, ze nie na zasadzie "jestes taka i owaka, spadaj na inne forum", bo to juz od Was uslyszalam;)))" emko,podpisałam sie po Twoim postem poł zartem poł serio...nie traktuj tego zbyt dosłownie:) Twoj wpis,był dosc jednoznaczny:) bywam na tym Forum od dłuzszego czasu...bywało tu miło,groznie,niesymapatycznie...ale mimo wszystko wracam z duzym sentymentem,bez wzgledu na to kto ,co i jak pisze:) staram sie nie krytykowac,wdawac sie w polemike ,jesli nie mam na to ochoty...jesli nie,czytam sobie ,smieje sie i ciesze sie ze inni maja dobra zabawe:) to jest idea tego Forum...miło,lekko i przyjemnie,aczkolwiek z lekka nuta ...cokolwiek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ludzie, o czym sie tu gada? 18.08.05, 08:43 Tu sie gada o wszystkim i o niczym :-) Odpowiedz Link Zgłoś