Gość: killer IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.09.02, 22:12 no to fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.09.02, 23:49 Znowu zgubiłeś cel? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 00:13 a w ogóle to z Supermanem albo Batmanem chyba sie ostatnio za duzo zadawał:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.09.02, 00:16 Killer netoperek?Zamykam balkon;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 00:24 zdemaskował sie tym swoim fruuuuuuuuuuuu i znów termin sfinalizowania kontraktu zostanie przesuniety:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.09.02, 00:27 Na miejscu Menika wylałbym go na zbity pysk.To dyletant, a nie profesjonalista;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 00:29 Men niestety,a na szczescie dla Ciebie,ma na to za dobre serce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.09.02, 00:33 Ale teraz mnie serce boli, że Menik zatrudnia nieudaczników.Ja też cenię profesjonalistów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 02.09.02, 00:43 cały on:(( pewnie ulitował sie nad człowiekiem bo miał malo zleceń ,a teraz fortune wydaje na finansowanie jego nieudanych akcji:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.09.02, 00:51 Chyba otworzę ten balkon;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 01:03 :)))nastepna dobra duszyczka rodzaju meskiego:))) idę już spać,miłych snów,dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.09.02, 01:10 To jeszcze nie wiesz że my wszyscy mamy dobre serduszka?;)))Dobranoc Uneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 01:18 odnalazłem !:)))))) Gość portalu: crimen napisał(a): > Znowu zgubiłeś cel? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.09.02, 01:19 Balkon otwarty;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 01:28 Po co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) 02.09.02, 21:58 he he he ;-)))))))) niektorzy wiedza po co ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 22:39 A, i owszem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 22:44 to nie killer,to nie killer! Crimen,śpij spokojnie, to nie TEN killer:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 22:50 A to podla dusza! ej,tamta oona,to nie oona!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 22:56 Gość portalu: oona napisał(a): > A to podla dusza! > > ej,tamta oona,to nie oona!:) cwaniaczku,a ja sie zaraz moge przeadresować!juz nie mówiąc o zalogowaniu sie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 22:56 hę ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 02.09.02, 23:05 dobra,dobra,śpisz za ścianą:)) przeadresowana oona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 23:53 Ani myślę, o! :o) Stanowczo nie zamierzam placić komornego :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:01 I co teraz?Which is which and who is who? ;))) Jak tak dalej pójdzie to powstanie forum równoległe:))) Dlaczego ja jeszcze nie mam swojego klona? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:06 może dlatego,ze masz (prawie)niepowtarzalny adres?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:08 Gość portalu: killer napisał(a): > Ani myślę, o! :o) > Stanowczo nie zamierzam placić komornego :o) a posuniesz sie troche jak juz postanowie tez sie położyc?? pleaaaaseeeee!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:11 Widzę że dzisiaj nielotna pogoda dla Netoperka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:13 a! Crimen, czy juz mozemy zaczac wyspiewywac nasze gamy i wokalizy? natenczas przeadresowana - oona Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) 03.09.02, 00:15 Gość portalu: oona napisał(a): > a! Crimen, czy juz mozemy zaczac wyspiewywac nasze gamy i wokalizy? > > natenczas przeadresowana - oona hahaha,a co teraz ??koniec zabawy?to oczywiscie nie ja,tam powyżej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:17 I teraz zepsułaś całą zabawę Uneczko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:16 A wyjdziesz dzisiaj na górne C;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:21 Gość portalu: crimen napisał(a): > A wyjdziesz dzisiaj na górne C;))) otwieraj balkon, otwieraj balkon! wejdę! oona, oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.dialup.supermedia.pl 03.09.02, 00:22 nie potwierdzam i nie zaprzeczam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:24 Balkon był dla Netoperka, a górne C to już szczytowanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.dialup.supermedia.pl 03.09.02, 00:26 troche wietrznie dzisiaj,postaram sie Netoperka nie wypuscic z domu,zeby wiatr nie zrobił mu krzywdy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:28 A posłucha Cię?Odniosłem wrażenie że ma inne plany;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:31 w tej chwili i tak słodko śpi,oczywiście wisząc głową w dół:)) p.s.to ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:33 Od razu się domyśliłem widząc nowy adres;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:17 Gość portalu: crimen napisał(a): > Widzę że dzisiaj nielotna pogoda dla Netoperka;))) kpiny ze zdrowego rozsadku,czy co? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:19 A lotna? Hę?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.dialup.supermedia.pl 03.09.02, 00:20 zabawy moze byc ciag dalszy,mam w zanadrzu jeszcze pare adresików,o,np taki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:22 W adresach już wygrałaś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.dialup.supermedia.pl 03.09.02, 00:23 do mnie mówisz??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:26 Do Ciebie, ale za chwilę się pogubię co do kogo mam mówić;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.dialup.supermedia.pl 03.09.02, 00:27 zwłaszcza jesli znów sie przeadresuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:30 Chyba nie dajesz klonom cienia szansy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:33 Gość portalu: crimen napisał(a): > Chyba nie dajesz klonom cienia szansy;))) Dalibóg lotny umysł :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:37 Ależ skąd.Nigdy się z nim nie rozstaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:34 sorry,musiałam znow zmienic IP:) pewnie,ze nie dam im szansy,chocby jesli chodzi o nocne markowanie, tamten juz chyba zasnął:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) 03.09.02, 00:38 0ona napisała: > a to kto??? ktoś nieskromny,ja jestem przez małe" o":(( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:39 Klęska urodzaju:)))Może Only?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:41 pudło:))) porozmawiałam sama ze sobą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:42 Też nieźle;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:46 Gość portalu: crimen napisał(a): > Też nieźle;))) nie wszyscy mogą sobie pozwolic na przyjemność pisania się dużą literą,tylko ci na" o" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:52 W ilości klonów też się wyróżniasz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:55 Gość portalu: crimen napisał(a): > W ilości klonów też się wyróżniasz;))) żebym tylko kryzysu tożsamości sie tutaj nie nabawiła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:59 Wtedy tylko odwyk od netu pomaga;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:02 Gość portalu: crimen napisał(a): > Wtedy tylko odwyk od netu pomaga;))) i tak mnie czeka przez najblizsze dni:(( we wrocku moge liczyc tylko na netkafejki,domowo nie skomputeryzowaną będąc:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:04 Nic nie stracisz.Wszyscy będą w Zegrzu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:07 a tu będą szalały klony??:)))brrrrrr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:11 Zrobią sobie weekend duchów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:13 moze wreszcie bedzie tu wesoły weekend,bo zazwyczaj wygląda on na forum dość smętnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:18 Only i klony.Już mi się podoba;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:22 no i Men:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:23 To Menik dostaje dyspenzę?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:28 sam sobie pewnie pozwoli wejsc do netu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:30 Skoro poczuje się aż tak pewnie, to może do Zegrza zajrzy?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:37 Gość portalu: crimen napisał(a): > Skoro poczuje się aż tak pewnie, to może do Zegrza zajrzy?;))) nie kracz!:(( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:39 Daję Ci słowo że nie wylądujemy w Dekadzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:41 przeciez nie zabraniam niczego Menowi,ma wolną wolę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:46 Wiem i czasem ma odwagę z niej korzystać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:51 Gość portalu: crimen napisał(a): > Wiem i czasem ma odwagę z niej korzystać;))) znowu kraczesz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:57 Wręcz przeciwnie.Mam nadzieję na Menikowy przypływ odwagi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:41 Menik nie uwierzy we własne szczęście.Oone mnożą się jak króliczki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:44 a w dodatku od jutra mogą się pojawiac jeszcze nowe, z wrocławskim adresem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:45 To definitywnie nie bedzie Was w Zegrzu? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:48 na 99% nie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:49 To pozostajesz dalej w sferze wirtualnej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:52 Gość portalu: crimen napisał(a): > To pozostajesz dalej w sferze wirtualnej;))) na to wygląda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:54 Piffko zostaje tylko przełożone;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:48 0ona, kreaturo:)zglaszaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:50 Gość portalu: oona napisał(a): > 0ona, kreaturo:)zglaszaj sie! jak Ty sie do siebie odzywasz!:((((( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 00:55 Gość portalu: oona napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > 0ona, kreaturo:)zglaszaj sie! > > jak Ty sie do siebie odzywasz!:((((( > :) ja trzymam swoj kurs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:57 a ja zaczynam sie gubić:(( a niby taka oryginalna jestem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 00:56 Tu już chyba doktor Kitek potrzebny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 00:58 trudno bedzie miec panoramiczne sny po tym paranoicznym wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:01 Raz na jakiś czas można mieć odlot;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:04 zwłaszcza,że w radio puscili mi własnie starego paranoika ozzy'ego osborne'a, zeby odlot był zupełny:)) fajna sprawa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:07 Może Kituś będzie miał temat do pracy naukowej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:09 od dawna jest podejrzewany o przeprowadzanie tu eksperymentow, prowokacji i obserwacji w celu wyzej wymienionym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:14 Kituś mąciciel;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:17 zdajesz sobie sprawe,ze jutro za te rozmowe killer dostanie ponaglenie,a mario/podobnoniemario ogłosi znow akcje kopania Cie w....?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:20 Oni to jeszcze nic.Ktoś może mi rano wbić prawdziwą szpilę:( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:30 a co moze byc gorsze od bycia celem killera?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:32 Chyba tylko bycie celem Killerki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 01:32 to wyglada na to ze bedziecie oboje spiewac bez slow! :o) z uzyciem jednej tylko samogloski :o) ps. bycie ooną? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:35 dobrze mowiłes,ze to killer-dyletant- prowadzi bardzo niehigieniczny tryb życia!:(( jeszcze nie spisz????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:36 A to co?Klon, duch czy Killer? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:39 Netoperek z całą pewnością śpi, wiec albo to pierwsze,albo drugie(?!?!?):)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:45 To musi być duch, klony też już śpią;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 01:44 alescie nie lotni! :o) wiem wiem, chcielibyscie mi juz spiewac egzekwie! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:49 Pewnie że nielotni.Nie jesteśmy netoperkami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 01:49 Ty killer za to jestes bardzo lotny, wrecz uuuuulotny...Crimen,to faktycznie musi być duch!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 01:55 Chyba nie wie na kogo trafił.Ghost Busters;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 02:00 moze wie,dlatego tak pojawia sie i znika, zeby nie mozna było go namierzyc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 02:02 Ale zawsze wraca.Wygląda na sierotkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 02:06 całkiem sympatyczną zresztą,jak to w przypadku sierotek zwykle bywa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 02:11 Faktycznie nie jest upierdliwa, tylko do ludzi się garnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 02:14 Gość portalu: crimen napisał(a): > Faktycznie nie jest upierdliwa, tylko do ludzi się garnie:))) duch-sierotka,wzruszyłam się...:))może przygarnąć toto?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.itpp.pl 03.09.02, 02:11 teraz ja znikam, a od jutra przez kilka dni wszystko co bedzie z warszawskim IP jako oona to nie ja tylko oon-klon, dobranoc,miłych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: gdzie jest on ?:))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl 03.09.02, 02:15 Dobranoc Uneczko.Niech Cię duchy nie straszą;))) Odpowiedz Link Zgłoś