nioma 15.09.05, 09:58 muzyka.onet.pl/mr,1164187,plotki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 10:14 ee, ja nie wierze ciagle im sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 10:22 za tydzień powie pewnie jeszcze co innego, byle tylko rozgłos był i szum wokół jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 10:37 Matko kochana! Co my teraz zrobimy?! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 11:12 ja tam nie wiem jak wy, ale ja tam sobie robie zapas chusteczek i bede ryczec a swoja droga, jak to zycie sie plecie ze wszystkie zwiazki sie pieprza w cholere Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 12:00 moim zdaniem na długo sie nie rozstali Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 15:01 Teraz trza żałobę narodowa ogłosić, jak nic.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 15:05 Zaraz się będą schodzić i będzie to bodziec do stworzenia kolejnego, wielkiego hitu. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 15:14 Byle tylko nie śpiewali w duecie, pliiiiiisss Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 17:47 nie mów na głos takich rzeczy jeszcze im pomysł podsuniesz Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 18:47 eee tam, ukartowane, i co w ogole mial znaczyc ten lzawy tekst na stronie Ich Troje? (az tam zajrzalam!!) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 18:54 rozdarli mi serce ogłaszam miesiąc smutku na forum - powstrzymajcie się dobrowolnie od pisania postów przez ten czas;) ja sam aplikuje sobie abstynencję od wszelkich forów na okres czasu równy jednemu miesiącowi! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 19:00 No wez!!!! Az takiej zaloby to ja nie czuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 19:03 I...znakiem tego...juz nie bedziem meczow razem ogladac?????:(((( Borewicza, co go z Romy sobie ogladalam TEZ zlikwidowali. Bu. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 19:09 xemxija napisała: > I...znakiem tego...juz nie bedziem meczow razem ogladac?????:(((( > Borewicza, co go z Romy sobie ogladalam TEZ zlikwidowali. Bu. > > > no dobra już dobra, ale robię to tylko dla Ciebie i w drodze absolutnego wyjątku:) ale jak jeszcze Doda się z Radkiem Majdanem rozejdzie to już nie wiem co ze sobom zrobie - najpierw się potne a potem skocze z mostu na głowe, albo odwrotnie;) ale Borewicz to chyba się skończył metodą naturalną czyli pokazali wszystkie odcinki i szlus Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 19:11 zrob odwrotnie, to sie nie nabrudzi na moscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 19:24 Dobrą radę koleżanka zapodała, posłuchaj jej ;) Tzn. lepiej, abyś ani mostu, ani rzeki nie zanieczyścił... To ja już może lepiej nic nie będe pisac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 19:47 aasiek napisała: > Dobrą radę koleżanka zapodała, posłuchaj jej ;) > Tzn. lepiej, abyś ani mostu, ani rzeki nie zanieczyścił... To ja już może lepie > j > nic nie będe pisac... ;) tej rzeki co tu sobie płynie w mojej okolicy to się już nie da bardziej zanieczyścić;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: wisniewski rozstal sie z mandaryna! 15.09.05, 21:26 Mnie także łza spłynęła była po licu mym .... ale cóż, życie toczy się dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: SE donosi 16.09.05, 13:54 jeny, kolejny chwyt marketingowy wisniewskich... ziew. z jakich oni ksiazek to biora - chyba z czytania national Enquirer alboco.... przejedli sie i teraz sensacje robia..... czy ten artykuł jest pisane do jakiejś Ali?:)))) "Michał Wiśniewski kreuje swój kolejny wizerunek: biednego, kochającego męża, którego podła i zachłanna na sławę żona porzuca dla własnej kariery. Ala prawda jest inna. To on chce zostawić Martę i to on ją zdradza." Odpowiedz Link Zgłoś