Dodaj do ulubionych

Pogrom i makabra

10.09.02, 13:47
Ledwo żyję... pierwszy dzień w pracy po urlopie dobił mnie tak, że nawet nie
miałam siły i ochoty napisać, że jestem dobita.
Postuluję o wprowadzenie dnia dobroci dla wracających z urlopu!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • motor Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 13:50
      Mówisz i masz!!!

pozdrawiam
      • iwusia Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 13:52
        wiem co przeżywasz, w takich dniach tylko młotek i dobić, bądź szybko i
        bezboleśnie wykopać stołek hihihi.
        pozdrófka:)))))
        • czarna_pantera2 Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:10
          rob sobie przerwy i patrz za okno:)
          ja jestem chora:( ale szef mi powiedzial ,ze dopiero w pazdzierniku moge isc na
          chorobowe hehehe
          • szmija_szygszatowata Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:15
            a nie powiedzzzzial ci szzzzef na kiedy szzzzamowil ci karawan i
            kszzzziedzzza.....szzzz....szzzzz.....szzzzz.....w grudniu i w szzzzztyczzzniu
            kszzziadzzz szzzzajety bo po proszzzzbie po parafianach
            chodzzzi....szzz...szzz....szzz....
            • czarna_pantera2 Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:20
              psssssszebiegla szzzzzwinia ssssz niego!!!
              musze sprawdzic ze ostatnie niderlandy zaplacilam bo jak zdechne niech chociaz
              jakies siano pozostanie po mnie..... konajaca....
        • pom Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:13
          Dzieki za dobre słowo... jeszcze chwila i eksploduje. Jakies dreszcze, ogólne
          rozregulowanie.
          Już wiem! Ide na zwolnienie!:)
          • Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 14:41
            ja już jestem na zwolnieniu, pospiesz się :)

co za wyjątek! to przez mario, sam bym tu nie wszedł:)
            nie czytam! nie czytam!!! :))

nic a nic
            • Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 15:03
              Na zwolnieniu warunkowym?:)
              Czytaj, to ja mam zasad nie łamać, nie Ty:)
              • Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 15:20
                ale ja łamię tylko cudze zasady :)
                no i co z Twoim danym sobie prawem do błędu,
                którego i tak nie ratyfikowałem, z czym się zgodziłaś :))

teraz dylemat czy uznać Twoje zwolnienie i co Ty na to?

precedensów i zwycięzców się nie sadzi
                (a kto pyta ten nie błądzi lub wielbłądzik)
                • Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 15:33
                  Z prawa do błędu korzystam, ale ale prawa do jego manifestacji jeszcze nie.
                  Czy to już zakłamanie czy tylko wstyd przed samą sobą?

A błędy chyba polubię; przynajmniej jest pretekst, by za nie wypić i
                  uskuteczniać nocnych polaków rozmowy...

Wielbładziki - to już czysta hipokryzja!
                  • Gość: leziox Re: postulaty dla Pomci IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 15:48
                    Hejka Pomusia.Wyrazy współczucia z powodu zamiany czystego nadzegrzańskiego
                    powietrza na zakurzone sterty z nigdy jeszcze do tej pory nie przeglądanymi
                    aktami znanych wszystkim przestępców,za które ty biedaku wziąć się musisz.
                    Ja tam dla Pomki postulowałbym urlop jednoroczny z jednoczesną wygraną w
                    totolotka,która zapewniłaby jej godne życie na wyspach południowych
                    przynajmniej na okres lat 30-tu.Liczyłbym w zamian na zaproszenie na wizytę na
                    wysepce,aby wspólnie wypić polskiego kwacha,przemyconego przez 3 kontynenty.
                    A'propos-czy ktoś ma na tyle silną wyobraźnię,aby przedstawić sobie
                    Pomcię,która opalona na murzyna biega po wyspie pod palmami?I to na golasa,z
                    tym zadumanym wyrazem twarzy?Ja chcę być Piętaszkiem!
                  • Gość: leziox Re: postulaty dla Pomci IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 15:50
                    Hejka Pomusia.Wyrazy współczucia z powodu zamiany czystego nadzegrzańskiego
                    powietrza na zakurzone sterty z nigdy jeszcze do tej pory nie przeglądanymi
                    aktami znanych wszystkim przestępców,za które ty biedaku wziąć się musisz.
                    Ja tam dla Pomki postulowałbym urlop jednoroczny z jednoczesną wygraną w
                    totolotka,która zapewniłaby jej godne życie na wyspach południowych
                    przynajmniej na okres lat 30-tu.Liczyłbym w zamian na zaproszenie na wizytę na
                    wysepce,aby wspólnie wypić polskiego kwacha,przemyconego przez 3 kontynenty.
                    A'propos-czy ktoś ma na tyle silną wyobraźnię,aby przedstawić sobie
                    Pomcię,która opalona na murzyna biega po wyspie pod palmami?I to na golasa,z
                    tym zadumanym wyrazem twarzy?Ja chcę być Piętaszkiem!
                    • Gość: leziox Re: postulaty dla Pomci IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 15:57
                      Na jaki chuj właściwie zdublowało moją wypowiedź,to naprawdę nie wiem.
                    • Gość: Pom Re: postulaty dla Pomci IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 15:58
                      Co do urlopu - zgoda. Co do wygranej - też. Na kwasiora pod palmami też sie
                      zgodzę. Ale na opaleniznę - nigdy! W dodatku na murzynkę. Czysty horror na
                      dzień dobry.
                      Zamiast aluzyjnie piętaszkować radzę Ci zacząć odgrzebać swój pogryziony od
                      moli gajerek i zacerowac jedyne skarpety - onuce w lakierkach nie pasują,
                      mecenasie Deliro.
                  • Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 15:56
                    ech nocni polacy... wielbładziki - wyłącznie
                    z piosenki janerki...

a jeśli przykaraulić by niekonsekwentnych
                    gagatków, co się migają...
                    jeśliby otoczyć ich troję konsekwentnie, alboby
                    pozostawić darowanego konia, co się mu w zęby jedynie
                    zerka od niechcenia, to co?
                    czy triumf się może skończyć zmianą władzy?

no i co, Zrządzeniem Losu?
                    a Piłsudski na to:
                    ulec ale nie poddać się to zwycięstwo

a Ty
                    już sama nie wiesz! :)))))))))
                    ale pst!

OK, OK...
                    • Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 16:05
                      Czy z wyobraźni może wypływać niewiedza?
                      Nakazy, zakazy, szablony, terminy... wiem, wiem, o\ile od nas samych zależy.
                      Ale nie każdy ma komfort szaleństwa a jednoczesnie dobrego samopoczucia i
                      szcześliwości.
                      Wiem czy nie wiem? Sama nie wiem, czy wiem...

Niech mnie ktoś w dupe kopnie, bo nie wiem, czy zyje!!
                      • sraczek Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 16:31
                        podstępny postulat, panny w obrzydliwie długiej spódnicy,
                        z nic, no prawie nic, nie mówiącym rozcięciem!
                        może nie jest to być albo nie być a, jedynie masz czy nie masz,
                        lecz tak samo niepokojące i fundamentalne, któżby chciał przywrócić
                        Cię do życia tak?
                        królewna śnieżka lepiej kombinowała, a skoro góra do mahometa to i śnieżka

PRZYJEŻDŻAJ, ożywisz się jak chcesz
                        • Gość: Pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 16:56
                          Wiem, czytałam. Nic nie mówię!!!

:)
                        • Gość: Pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 17:04
                          Auuua!!! Nie królewna, błagam tylko nie królewna.
                          • Gość: xp Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 17:31
                            jak zwał tak zwał!
                            nie kopać leżącego!
                            całować! ożywiać!
                            • aniela_ Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 18:13
                              połaskotać wystarczy. to higieniczniejsze.
                            • Gość: Pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 18:27
                              Nie kopię przecież... Ledwo nogami przebieram.

Hej, tam na dole, Anielciu, ale łaskotki bywają erotwórcze:) A potem to już
                              jest bardzo niehigienicznie!
                              • Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:05
                                panna czysta!
                                • adam.kadmon Re: Pogrom i makabra 15.09.02, 10:36
                                  O piano złudzeń!
                                  Jakże szybko się rozwiałaś!

Zaiste ubogim jest ten kogo
                                  nie stać na szczerość
                                  • Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:47
                                    Przepraszam... czy To do mnie? Szczerość z niejakim Adamem? Przepraszam ale nie
                                    miałam okazji być wobec jakiegokolwiek Adama nieszczera!
                                    • adam.kadmon Re: Pogrom i makabra 18.09.02, 14:57
                                      Nie, skarbie, to było tak ogólnie,
                                      wszak ma to posmak zdania zawsze prawdziwego, nieprawdaż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka