pom 10.09.02, 13:47 Ledwo żyję... pierwszy dzień w pracy po urlopie dobił mnie tak, że nawet nie miałam siły i ochoty napisać, że jestem dobita. Postuluję o wprowadzenie dnia dobroci dla wracających z urlopu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 13:52 wiem co przeżywasz, w takich dniach tylko młotek i dobić, bądź szybko i bezboleśnie wykopać stołek hihihi. pozdrófka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:10 rob sobie przerwy i patrz za okno:) ja jestem chora:( ale szef mi powiedzial ,ze dopiero w pazdzierniku moge isc na chorobowe hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:15 a nie powiedzzzzial ci szzzzef na kiedy szzzzamowil ci karawan i kszzzziedzzza.....szzzz....szzzzz.....szzzzz.....w grudniu i w szzzzztyczzzniu kszzziadzzz szzzzajety bo po proszzzzbie po parafianach chodzzzi....szzz...szzz....szzz.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:20 psssssszebiegla szzzzzwinia ssssz niego!!! musze sprawdzic ze ostatnie niderlandy zaplacilam bo jak zdechne niech chociaz jakies siano pozostanie po mnie..... konajaca.... Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 14:13 Dzieki za dobre słowo... jeszcze chwila i eksploduje. Jakies dreszcze, ogólne rozregulowanie. Już wiem! Ide na zwolnienie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 14:41 ja już jestem na zwolnieniu, pospiesz się :) co za wyjątek! to przez mario, sam bym tu nie wszedł:) nie czytam! nie czytam!!! :)) nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 15:03 Na zwolnieniu warunkowym?:) Czytaj, to ja mam zasad nie łamać, nie Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 15:20 ale ja łamię tylko cudze zasady :) no i co z Twoim danym sobie prawem do błędu, którego i tak nie ratyfikowałem, z czym się zgodziłaś :)) teraz dylemat czy uznać Twoje zwolnienie i co Ty na to? precedensów i zwycięzców się nie sadzi (a kto pyta ten nie błądzi lub wielbłądzik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 15:33 Z prawa do błędu korzystam, ale ale prawa do jego manifestacji jeszcze nie. Czy to już zakłamanie czy tylko wstyd przed samą sobą? A błędy chyba polubię; przynajmniej jest pretekst, by za nie wypić i uskuteczniać nocnych polaków rozmowy... Wielbładziki - to już czysta hipokryzja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: postulaty dla Pomci IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 15:48 Hejka Pomusia.Wyrazy współczucia z powodu zamiany czystego nadzegrzańskiego powietrza na zakurzone sterty z nigdy jeszcze do tej pory nie przeglądanymi aktami znanych wszystkim przestępców,za które ty biedaku wziąć się musisz. Ja tam dla Pomki postulowałbym urlop jednoroczny z jednoczesną wygraną w totolotka,która zapewniłaby jej godne życie na wyspach południowych przynajmniej na okres lat 30-tu.Liczyłbym w zamian na zaproszenie na wizytę na wysepce,aby wspólnie wypić polskiego kwacha,przemyconego przez 3 kontynenty. A'propos-czy ktoś ma na tyle silną wyobraźnię,aby przedstawić sobie Pomcię,która opalona na murzyna biega po wyspie pod palmami?I to na golasa,z tym zadumanym wyrazem twarzy?Ja chcę być Piętaszkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: postulaty dla Pomci IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 15:50 Hejka Pomusia.Wyrazy współczucia z powodu zamiany czystego nadzegrzańskiego powietrza na zakurzone sterty z nigdy jeszcze do tej pory nie przeglądanymi aktami znanych wszystkim przestępców,za które ty biedaku wziąć się musisz. Ja tam dla Pomki postulowałbym urlop jednoroczny z jednoczesną wygraną w totolotka,która zapewniłaby jej godne życie na wyspach południowych przynajmniej na okres lat 30-tu.Liczyłbym w zamian na zaproszenie na wizytę na wysepce,aby wspólnie wypić polskiego kwacha,przemyconego przez 3 kontynenty. A'propos-czy ktoś ma na tyle silną wyobraźnię,aby przedstawić sobie Pomcię,która opalona na murzyna biega po wyspie pod palmami?I to na golasa,z tym zadumanym wyrazem twarzy?Ja chcę być Piętaszkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: postulaty dla Pomci IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 15:57 Na jaki chuj właściwie zdublowało moją wypowiedź,to naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: postulaty dla Pomci IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 15:58 Co do urlopu - zgoda. Co do wygranej - też. Na kwasiora pod palmami też sie zgodzę. Ale na opaleniznę - nigdy! W dodatku na murzynkę. Czysty horror na dzień dobry. Zamiast aluzyjnie piętaszkować radzę Ci zacząć odgrzebać swój pogryziony od moli gajerek i zacerowac jedyne skarpety - onuce w lakierkach nie pasują, mecenasie Deliro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 15:56 ech nocni polacy... wielbładziki - wyłącznie z piosenki janerki... a jeśli przykaraulić by niekonsekwentnych gagatków, co się migają... jeśliby otoczyć ich troję konsekwentnie, alboby pozostawić darowanego konia, co się mu w zęby jedynie zerka od niechcenia, to co? czy triumf się może skończyć zmianą władzy? no i co, Zrządzeniem Losu? a Piłsudski na to: ulec ale nie poddać się to zwycięstwo a Ty już sama nie wiesz! :))))))))) ale pst! OK, OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: 2.4.STABLE* 10.09.02, 16:05 Czy z wyobraźni może wypływać niewiedza? Nakazy, zakazy, szablony, terminy... wiem, wiem, o\ile od nas samych zależy. Ale nie każdy ma komfort szaleństwa a jednoczesnie dobrego samopoczucia i szcześliwości. Wiem czy nie wiem? Sama nie wiem, czy wiem... Niech mnie ktoś w dupe kopnie, bo nie wiem, czy zyje!! Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 16:31 podstępny postulat, panny w obrzydliwie długiej spódnicy, z nic, no prawie nic, nie mówiącym rozcięciem! może nie jest to być albo nie być a, jedynie masz czy nie masz, lecz tak samo niepokojące i fundamentalne, któżby chciał przywrócić Cię do życia tak? królewna śnieżka lepiej kombinowała, a skoro góra do mahometa to i śnieżka PRZYJEŻDŻAJ, ożywisz się jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 16:56 Wiem, czytałam. Nic nie mówię!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 17:04 Auuua!!! Nie królewna, błagam tylko nie królewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 17:31 jak zwał tak zwał! nie kopać leżącego! całować! ożywiać! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pogrom i makabra 10.09.02, 18:13 połaskotać wystarczy. to higieniczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 18:27 Nie kopię przecież... Ledwo nogami przebieram. Hej, tam na dole, Anielciu, ale łaskotki bywają erotwórcze:) A potem to już jest bardzo niehigienicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Pogrom i makabra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:05 panna czysta! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: Pogrom i makabra 15.09.02, 10:36 O piano złudzeń! Jakże szybko się rozwiałaś! Zaiste ubogim jest ten kogo nie stać na szczerość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pogrom i makabra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:47 Przepraszam... czy To do mnie? Szczerość z niejakim Adamem? Przepraszam ale nie miałam okazji być wobec jakiegokolwiek Adama nieszczera! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: Pogrom i makabra 18.09.02, 14:57 Nie, skarbie, to było tak ogólnie, wszak ma to posmak zdania zawsze prawdziwego, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś