sraczek 11.09.02, 13:45 wpadlem na chwile pogadac! Fiołko kochanie, jak tam nasze małpy? Nakarmione? Mordko ty moja jak ci opowiem co bylo na naradzie to nie uwierzysz. Badz na czacie Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_flona Re: mam chwile czasu 11.09.02, 13:53 och, och, och, kochaniez ty moje! Jakze ja tesknie! Dziekuje za zdjecia - zwlaszcza to, na ktorym bawisz ubierasz choinke - obiecaj, ze zerzniesz mnie w stroju sw. Mikolaja. tak bardzo cie pragne. uuuh. I nie mow, ze nie uwierze. Ja uwierze we wszystko. Pa pa pa, maupeczko moja. Lece poswintuszyc z Toba na czacie. Albo z kimkolwiek. Wiesz jaka jestem rozpustna... Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: mam chwile czasu 11.09.02, 13:57 Stroj Mikolaja to jeszcze nie wszystko Przeslalem Ci wlasnie zdjecie w stroju E.T. to znaczy ubior jest E.T twarz moja, prawda, ze jestesmy podobni? Ja mam znowu narade i musze stoly nakryc! Pa, napisz jak sie bawisz na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: mam chwile czasu 11.09.02, 14:15 Na ktorym ze zdjec jestes w stroju E.T., kochanie? Na wszystkich? Ukladajac nakrycia - pamietaj: noz z prawej, wiedelec z lewej. No, chyba, ze jest tylko zupa. A na czacie puscilam sie juz z kazdym. Bylo cudownie. Szkoda troche, ze nie bylo tam mojej maupeczki, ale odbijemy to sobie po naradzie. papa Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: mam chwile czasu 11.09.02, 14:26 Na wszystkich zdjenciach jestem w stroju ET. Twarz terz jest moja, chociasz tak podobna do oryginalu! Wiem jak ukladac widelce i noze. Mialem na ten temat odpowiednia lektore! Poza tym uczylem sie poslugiwac tymi narzedziami. Pamietasz jak mialem cala twarz pokryta bliznami- wlasnie wtedy uczylem sie jesc widelcem i norzem! Nie puszczaj sie tak bardzo na czacie, bo dla mnie nic nie zostanie i noce moje i sny niespokojne dalej beda. Kocham cie Daj malpce banana! Odpowiedz Link Zgłoś