leziox 25.09.05, 23:09 Siedzę tu i tak czekam aż kto co napisze.Ale wy pewnie po weekendowych wariacjach-sensacjach jak zwykle źle się czujecie i nawet palec wam na klawiaturę nie zawędruje coby pobajerzyć jak Polak z Polakiem po nocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:13 Leziox, że też zawsze musisz mieć wenę nieco przed północą :) Przyszłam, bo mnie wkurzyło studio wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:15 no to oswieccie mnie prosze!! kogo teraz bedziecie miec u wladzy? na lewo czy na prawo? prosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:18 A namawiałem kiedyś tu na forumie coby wybrać mnie.Osoby mnie znające miałyby wejścia w rządzie,moglibyśmy jaką kasę skręcić,a tak macie co chcieliście,pisuary i inne ciekawostki,no to powodzenia,hehe. Zaś moja wena objawia się niestety nieregularnie,bywa że z rozkoszą nie daję ludziom spać. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:18 Wygrało PiS, za nim o mały włosek PO. Odpowiedz Link Zgłoś
noellin trzpiot 25.09.05, 23:20 tak kochana, ale ja nie wiem kto jest kto, nie znam tych skrotow, prosze powiedz mi: bedzie na prawo czy na lewo? dziekuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: trzpiot 25.09.05, 23:22 Bedzie od prawej się ciągnąć po samo centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: trzpiot 25.09.05, 23:24 ...to zle? troche na prawo jest zawsze dobrze, czy nie? ale moze i nie, nie znam parti w polsce...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: trzpiot 25.09.05, 23:26 Gdybym sądziła, że nie będzie lepiej niż dotychczas, to bym na nich nie głosowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: trzpiot 25.09.05, 23:30 gratuluje, tez wole troche na "prawo", miejmy nadzieje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: trzpiot 25.09.05, 23:32 Prawo czy lewo,to w okońcu i tak zależy od spodni,czy mniej czy więcej one ciasne są no i z jakiego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: trzpiot 25.09.05, 23:33 A jak są równie ciasne po obu stronach, to w jakim kierunku idą Twoje preferencje? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: trzpiot 25.09.05, 23:40 Do przodu naturalnie,do przodu.ONly znam też. Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: trzpiot 25.09.05, 23:52 ...no aby on wogole w ktoras strone, buahaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:20 Noellinko , kłamczuchu;p;-)Witam Was;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Nezyjko:)) 25.09.05, 23:22 nie dostalas info na gg? wlasnie koncze przerabiac papiery...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Nezyjko:)) 25.09.05, 23:23 hlehle,najpierw ukradli Księżyc.ciąg dalszy nastąpi... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Nezyjko:)) 25.09.05, 23:54 Ksiezyc juz ukradli, a w ciagu tygodnia zakladam sie ze za slonce sie wezma.... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja ups...urwało...hihihi... 25.09.05, 23:27 ...dostałam noellinko , mowiłas tylko ze nie bedzie Ciebie -stad mowie zes kłamczucha;-)Musze Ci powiedzieć co leziox ze mnie wczoraj zrobił hehehehe, gdy mu powiedziałam z kim jestem na focie hehehehe;-)Leziox całuski;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: ups...urwało...hihihi... 25.09.05, 23:29 szto z ciebie zrobil??????? sobie chyba wyobrazam...napewno zazdrosci:PP ale teraz niedawno puscilam ci nowa wiadomosc na gg, dopiero co:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ups...urwało...hihihi... 25.09.05, 23:29 Ja niczego za niczyimi pleckami,a co do nezyjki to ona znać mnie nie kce i nie gada ze mną w ogóle już,ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ups...urwało...hihihi... 25.09.05, 23:32 bo Ty lezio za szybko klikasz , moje komórki szare wariują , az głowa mnie rozbolała hahaha;-)...noellinko ja na tej focie jestem z kobitką;p;, wiec jaka zazdrosc , to o wiele powazniejsze niz zazdrosc jego , wnet sie okazało , ze mam inną orientacje hihi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: ups...urwało...hihihi... 25.09.05, 23:33 ...i dopiero teraz mi mowisz, ze masz inna orientacje????????? buahahahhaaaaaaaaa:PP Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:20 dwoch takich i ksiezy.... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:24 Only , leziox chyba polazł na twoje forum , On uwielbia o Tym rozprawiac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:26 co????????? on rozprawia u ciebie o mnie? to nie ma innego tematu aby z toba, taka wspaniala kobitka rozmawiac???? a gamon...:P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:26 O czym niby ja uwielbiam rozprawiać?Proszę mnie nie obrażać.Jestem zwykłym zboczkiem a nie jakimś tam politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:29 a tam o polityce Only ma napisane , ze jak chcesz o sex rozprawiac to zaprasza na fora dla dorosłych ;ppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: Ponawijać by deko po ciemku... 25.09.05, 23:43 O świcie- wszędzie blisko,po ciemku czasem wśrod licznych drogowskazów nie ma kogo o drogę spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ponawijać by deko po ciemku... 26.09.05, 00:17 aby sobie ryjka nie rozwalić o drzewo wiadomości złego i dobrego,trzeba mieć ze sobą latarkę,zapałki albo trochę napalmu-i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Ponawijać by deko po ciemku... 26.09.05, 00:24 Znowu dyzur w necie? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś