wieslawa-siemiankowska 10.10.05, 22:12 No i stwierdzam,że paskudne toto, chude, na krzywych nogach, zezowate i jakimś dziwnym zarostem jakby go kto węglem wysmarował.Nie wiem co te laski tak do niego wzdychają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdary Re: Widziałam dziś Rydża in live 10.10.05, 22:33 i niskie.. bardzo niskie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Widziałam dziś Rydża in live 10.10.05, 23:08 wieslawa-siemiankowska napisała: > No i stwierdzam,że paskudne toto, chude, na krzywych nogach, zezowate i > jakimś dziwnym zarostem jakby go kto węglem wysmarował.Nie wiem co te laski > tak do niego wzdychają? weź spadaj z tym jadem na drzewo, tak? znalazła się piękna, gruba na nogach jak słupy mariola okocim spojrzeniu bez zarostu. gdzie cię można spotkać in real, żeby z zachwytu paść i wzdychać? Odpowiedz Link Zgłoś
szafa3drzwiowa Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 10:48 Ciekawe jak Wieslawa wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 11:58 A może nie wygląda! Apropos Ridża to chce on podobno odejśc (pisze tu www.m-jak- milosc.blog.pl ). Mam nadzieję, że nie przez Wiesławę. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: poprawka 11.10.05, 12:12 Wieslawa jest laska jakich mało:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: poprawka 11.10.05, 13:52 around_the_sun napisała: > a może waniliowa? A może jeszcze inna? :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 13:50 wieslawa-siemiankowska napisała: > No i stwierdzam,że paskudne toto, chude, na krzywych nogach, zezowate i > jakimś dziwnym zarostem jakby go kto węglem wysmarował.Nie wiem co te laski > tak do niego wzdychają? chyba oleksego dawno nie widziałaś? ....czeba mieć mieciu skale porównawczo... Odpowiedz Link Zgłoś
szafa3drzwiowa Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 15:07 Wislawa to chcialaby być laską,ale chyba nie jest dlatego tak wszystkich krytykuje Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 15:50 ale cudny wątek:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 15:58 o ile mnie pamięć nie myli (bo może mylić) to któraś "wersja" wiesławy kochała się w Rydżu swego czasu i nie mogła się go nawychwalać. Czy to może nie o Rydża szło? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 15:59 Być może to wina wieku, że wiesława zapomina o takich rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:01 around_the_sun napisała: > o ile mnie pamięć nie myli (bo może mylić) to któraś "wersja" wiesławy kochała > się w Rydżu swego czasu i nie mogła się go nawychwalać. > Czy to może nie o Rydża szło? A nie chodziło to o któregoś z chochołów? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:09 chodziło o liczne kłaki na klacie, że takie seksowne. Chochoły mają liczne kłaki? na klatach? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:11 Co wy sklerozę macie ? Nigdy nie kochałam się w Rydżu, to Lezka się w nim bujała. Ja byłam fanką Chochoła Pawła no i Jacusia Mileckiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:12 zara zara, a w Saszy tym od Delfina, Iwanie znaczy to kto się kochał? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:13 Ja w Saszy ? No co Wy ? W życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:15 hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:22 przypominam, że Michaił Chodorkowski jest mój! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:28 Romcia, a Tobie co tak wesoło?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:43 Kurcze, że Ty zawsze musisz sobie zaklepać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 16:48 ha ha! Mójci on! Dawno mówiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Widziałam dziś Rydża in live 11.10.05, 17:59 Fajny się wątek zrobił :))))) Odpowiedz Link Zgłoś