chloe30 03.11.05, 13:07 Chodzę po forach i krytykuję. Na razie dwie ofiary sobie znalazłam, z których cześć z nas zna jedną. A w ogóle to bym każdej na emamie dowaliła, tylko się powstrzymuję... Niech mi już ten PMS minie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:09 ja też czasem się czepiam, czasem lubię się czepiać kozia natura :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:15 gdzie? to poleze i obacze... moze sie dolacze, hi hi hi... juz mowilam, ze emame chyba zaczne czytac. no to zaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:18 Na emamie grzecznie się czepiam w wątku "Sposnoring" ale jest strasznie długi. A drugi piękny wątek w którym się wyzywałam niestety został usunięty :(( Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:43 aaa.... ok. polazlam, glupi watek tak ogolnie. nie rozumiem w czym problem, w tym, ze wirtualny facet (jesli wogole nim byl) zaproponowal seks (bosz... co za straszna rzecz, na prawde!!!:), czy zwyczajnie szukala zrozumienia dla swojej trudnej sytuacji tylko nie wiedziala jak zagaic, czy tez to jakas projekcja jej desperacji, znaczy: 'tak mi zle, ze dalabym doopy komus, ale to nie moralne. czy wy tez tak uwazacie?'. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:48 Ona już od jakiegos czasu się użala na kilku forach. Na Oddam/przyjmę prosiła o pomoc materialną nawet (nie neguję, że potrzebna) I właśnie to ciągłe użalanie, na kilku forach, w każdym wątku w jakim się odezwie mnie tak denerwuje. W dodatku siedzi cały dzień na forum, a ponoc powinna szukać pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:19 kup sobie magnez i bierz codziennie jedną tabletkę moze pomoze.... Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:33 podobno najlepiej na "nowordoku" ale nie byłam jeszcze a może znajdziemy forum moherkowych? fajnie by było Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 13:33 Chloe, nie "wychodź z nerw". Spoko! Na emamie znajdziesz wiele oszołomów. Też się kiedyś wykłócałam, ale moje zdrowie psychiczne jest jednak ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ale mam dzień :(( 03.11.05, 15:12 Nie wychodzę z newr, tylko normalnie unikam kłotni, a dziś normalnie tego szukam. I tak się powstrzymuja, bo jakbym niektórym napisała co myślę, to by mnei banowali na cały potal hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 No to mamy reklamę 03.11.05, 16:14 Panna narzekalska przywlokła tyłek i zapodała nas na emamie. Chiara, szykuj się, będziem sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 16:28 kotku nie kumam, wrzuć mi link, gdzie nas obmawiają, będzie łatwiej się zorientować;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 16:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=31391566 Niepotrzebnie złamałam zasadę o niewdawaniu się w dyskusje na emamie - przecież wiadomo, że się nie dogadam. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 16:39 no coś Ty...żartujesz? Po wczorajszym i dzisiejszym dniu stwierdzam, że tam są same miłe dziewczyny i wręcz miło Cię potraktowały;) Nie jest źle a wpaść z miłą pogawędką chyba każdy może? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 16:41 A niech wpadają, jakby co miotłę mam i pozamiatam. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 17:00 i taka "jazda" mnie ominęła? buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 17:58 ej tam, kruger, co bys nie powiedziala, irenka i tak by sie pozalila, takze... nic nie stracilas. a jak chcesz, to idz, ona tam caly czas sie jeszcze zali. teraz w innym watku. ludzie to maja... jak nie nabijaja sobie na blogach sztuczne punkty, to znowu sie zala, zala i wiecznie cos nie tak. rany! lepiej by jakiego listonosza pogonila, przynajmniej pozytek bylby z tego:):) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 18:53 ja też się dziś żalę, choć mam nadzieje po raz ostatni jutro listonosz ma mi paczke dobrego humoru przynie ść :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to mamy reklamę 04.11.05, 08:15 r.kruger napisała: > ja też się dziś żalę, choć mam nadzieje po raz ostatni E, Kruger, żalić to się każdy może, ale nie latasz po wszystkich forumach z tym samym. Aha, w Krakowie na Rynku ustawiłam metalową puszkę z napisem: na piękny poród Kruger, po południu powiem Ci ile się nazbierało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: No to mamy reklamę 04.11.05, 10:52 nawet jeśli mizernie to i tak miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: No to mamy reklamę 03.11.05, 21:08 hhihihi widze ze ominela mnie forumowa wojna podjazdowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: No to mamy reklamę 04.11.05, 10:04 wszelki duch pana boga chwali! ulinha...!:):) :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger A ja dziś chyba muszę kogoś zgnębić 07.11.05, 14:22 wyrzyć niewyparzony jęzor albo choc butem zapierdo lić w bilbord normalnie bomba atomowa przy mnie to pryszcz- mały a dzieciak mi jazdy takie robi, że potem wam opisze bo to do śmiechu i płaczu ale musze najpierw o bloga zadbać :) skąd ja mam tyle wściekłości, jadu i żółci w sobie co? to się z wagą zwiększa czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: A ja dziś chyba muszę kogoś zgnębić 07.11.05, 17:20 alien wiekszy - wiekszy wqurw:) a tak wogole to propozycja chloe byla calkiem znosna. na tej emamie to na prawde lekkie przegiecia. te, ktore maja dzieci i troche mysla, maja tam przeboje i mozliwosc popisu. Odpowiedz Link Zgłoś