pro_zack 04.11.05, 10:44 mam strasznego kaca :( i na dodatek męczę się w pracy :( JA CHCĘ DO ŁÓŻECZKA!!!!! pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolutka72 Re: .... :( 04.11.05, 10:47 bylo wczoraj tyle nie pic :PP :))) lub przed pojsciem spac wypic jak najwiecej wody niegazowanej Wytrzymaj, jeszcze tylko pare godzin :))) A na kaca tez najlepsza jest praca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pro_zack Re: .... :( 04.11.05, 10:49 wesolutka72 napisała: > bylo wczoraj tyle nie pic :PP :))) > lub przed pojsciem spac wypic jak najwiecej wody niegazowanej > Wytrzymaj, jeszcze tylko pare godzin :))) > A na kaca tez najlepsza jest praca :))) czasami trzeba się zresetować :) pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: .... :( 04.11.05, 10:52 tak, tylko podniesienie jest trudne i trwa godzinami :)))) Moze bylo zastosowac Nortona jako srodka zastepczego? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pro_zack Re: .... :( 04.11.05, 10:54 bosze... ależ pyszne były te drineczki :) pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .... :( polecam... 04.11.05, 10:55 aspirynę, kefir, sok pomidorowy vel jabłkowy i dużo pij;)) coby elektrolity uzupełnić i wypłukać aldehyd powstały po rozkładzie alkoholu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pro_zack Re: .... :( polecam... 04.11.05, 10:56 :) już dochodzę do siebie :) kawa i excel czynią cuda :) pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .... :( polecam... 04.11.05, 10:57 zwłaszcza excel:D sprowadza na ziemię;) wręcz w nią wbija;)) Odpowiedz Link Zgłoś