schizoo 04.11.05, 20:27 dlaczego mnie nie kochasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo Re: only 04.11.05, 21:32 I co masz jakieś chętne osoby ??? bo ja nie zagoszę na twoim forum, bo jeszcze nie zidiociałem :( ale ekipa z PIS-u nadaję się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: only 04.11.05, 21:46 jesteś pedałem,czy darmozjadem??? pewnie jedno i drugie; Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: only 05.11.05, 12:16 schizoo napisał: > jesteś pedałem,czy darmozjadem??? > pewnie jedno i drugie; Chyba mówisz o sobie podobnych, boja mam otwarty umysł w przeciwieńswie do ciebie ;) Ja nie glosuję na LPR lub PIS tylko na SLD albo PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: only 05.11.05, 14:17 generallo napisał: > schizoo napisał: > > > jesteś pedałem,czy darmozjadem??? > > pewnie jedno i drugie; > > > Chyba mówisz o sobie podobnych, > boja mam otwarty umysł w przeciwieńswie > do ciebie ;) > Ja nie glosuję na LPR lub PIS > tylko na SLD albo PO :) serdecznie współczuję; Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: only 05.11.05, 14:23 a mówią, że to nieładnie życzyć SMACZNEGO, nawet niegrzecznie ale kto powiedział, że jesteś grzeczny;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: only 05.11.05, 14:50 obiło mi się o uszy: żadnych smacznego ani na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: only 05.11.05, 15:15 A ja współczuję twoim rodzicom tak nierozgarniętego synka :( zresztą twój lonin(schizo)mówi wszystko :( żegnam i życzę poprawy zdrówka psychicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: only 05.11.05, 17:00 generallo napisał: > A ja współczuję twoim rodzicom > tak nierozgarniętego synka :( > zresztą twój lonin(schizo)mówi wszystko :( > żegnam i życzę poprawy zdrówka psychicznego :) jaki stary,taki głupi; Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: only 05.11.05, 18:33 pozostawię twój komentarz do mojej wypowiedzi bez komentarza :( Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: only 05.11.05, 18:44 po cholere więc się odzywasz,skoro prostota emanująca z twoich postów jest wręcz żenująca..... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: only 05.11.05, 10:36 hahahaha no proszę,nic nie znalazł?????/taki elokwentny i nic:(((. Odpowiedz Link Zgłoś