wesolutka72 10.11.05, 17:13 wszystkie smutne dziewczyny o otarcie lez i pokazanie Waszego pieknego usmiechu. Prosze zmyc ten rozmazany makijaz, nalozyc nowa tapete. Nie smutne tez prosze sie tu usmiechnac. :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita33 Re: Ja bardzo prosze... 10.11.05, 17:16 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Podpisano: Niesmutna Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Ja bardzo prosze... 10.11.05, 17:22 Neita pieknie ale..... to nie byla pelnia szczescia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 a teraz? 10.11.05, 17:24 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: a teraz? 10.11.05, 17:26 ale sie dziewczyna napracowala nad tym usmiechem :))))))))) teraz ewentualnie moze byc :PPPP :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 to w takim razie zrobie to inaczej 10.11.05, 17:27 ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: to w takim razie zrobie to inaczej 10.11.05, 17:31 a co to? Wyglada jak jezdnia, a za nia slupki :P :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: to w takim razie zrobie to inaczej 10.11.05, 17:32 jak to co?...odwzorowanie emotikony :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: to w takim razie zrobie to inaczej 10.11.05, 17:33 jakiej? Oj chyba z rysunku to nie mialas dobrej oceny :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: to w takim razie zrobie to inaczej 10.11.05, 17:37 wesolutka72 napisała: > jakiej? Pierwszy rząd od lewej,druga od góry :P i co?...niezwykłe podobieństwo,zgodzisz się ze mną,prawda???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: to w takim razie zrobie to inaczej 10.11.05, 17:48 Nie moge sie zgodzic, bo tu nie mam gg :( Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Ja bardzo prosze... 10.11.05, 17:20 lorisko, to mial byc ladny, wielki usmiech, a nie lekkie skrzywienie ust :)))))) Prosze sie postarac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Ja bardzo prosze... 10.11.05, 17:22 ok;))))))))))))))))))i jeszcze raz...:))))))))))))))a tak poważnie to jestem raczej uśmiechnięta ...ogromnie...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Ja bardzo prosze... 10.11.05, 17:23 loriso i tak trzymac :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś