Dodaj do ulubionych

leziakowe techno

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:23
wyje jak wsciekle u mnie,szczurek z dezaprobata patrzy na walnieta matke a
babcia pyszczychem klapie .Ale jazda!!!:)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: leziakowe techno IP: *.arcor-ip.net 06.10.02, 15:38
      Babcię zakneblować i do piwnicy na kartofle wysłać na jaki tydzień,szczurkowi
      puścić reagge,niech wtedy się cieszy,a samej wytrąbić flaszkę ziubera i
      pomyśleć nad sensem istnienia.Uwaga-trzeba pamiątać żeby babcię na czas
      wypuścić z piwnicy.
      • Gość: samanta Re: leziakowe techno IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:48
        Gość portalu: leziox napisał(a):

> Babcię zakneblować i do piwnicy na kartofle wysłać na jaki tydzień,szczurkowi
        > puścić reagge,niech wtedy się cieszy,a samej wytrąbić flaszkę ziubera i
        > pomyśleć nad sensem istnienia.Uwaga-trzeba pamiątać żeby babcię na czas
        > wypuścić z piwnicy.
        Malenki problem...Tu siem w piwnicach ziemniaczkow nie trzyma bo centralne jezd
        i kartofle rosna jak wsciekle .Zrobilam cos innego.szczura wygnalam z pokoju a
        babcia zrozpaczona zamknela sie w swoim i jezd juz gucio:) Sens istnienia? Ja
        to bez flaszki wiem lezio.Robic to co sprawia radosc ,przyjemnosc .Wycyckac z
        zycia ile siem da:)
        • kitek1 znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo..... 06.10.02, 16:50
          Autor: Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl
          Data: 06-10-2002 00:13 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
          ..........,wszystko mi siem juz pierdoli!
          • Gość: samanta Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:53
            Ty Kitus to jednak taki granat zaczepny jezdes,co?:)))))
            • kitek1 dobrze ze malzenstwem, nie jestesmy bo mi sie..... 06.10.02, 16:55
              jakos skojarzylo:)
              Dwóch gości gra w golfa. Obok poja gry przechodzi kondukt żałobny. Jeden z
              graczy zciaga czapkę i pochyla głowę.
              - Co ty przerywasz grę?- pyta drugi z oburzeniem
              - Bądź co bądź byliśmy 20 lat małżeństwem
              • Gość: samanta Re: dobrze ze malzenstwem, nie jestesmy bo mi sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:57
                spoko,to akurat Ci nie grozi ;)))))
          • Gość: pom Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 16:53
            A może coś nastrojowego puścić? Taki jazik subtelny... trąbka w tle i
            koniaczek...:)
            • Gość: samanta Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:55
              jazzzzzzzzz???To jedyna muzyka,ktorej zupelnie nie trawie ,koniaku z reszta
              tyz;)
              • kitek1 bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas............ 06.10.02, 16:57
                tylko te rozcienczane francuskie extrakty:(
                • Gość: samanta Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:57
                  byc moze ,ale poki co nie lubiem i juz;)
                  • onlyania Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... 06.10.02, 16:59
                    do zubrowki to chyba disco polo pasuje....
                    • Gość: samanta Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 17:27
                      a do marychy moze byc zwykly grzebien
                      • 0nly Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... 06.10.02, 17:40
                        do marychy to lepsze sa fleciki....
                  • Gość: ulalka Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... IP: 195.116.200.* 07.10.02, 18:25
                    Gość portalu: samanta napisał(a):

> byc moze ,ale poki co nie lubiem i juz;)

samcia, do cognacu to podobno trzeba dorosnac ;-)))) znaczy wiekowo ;-))))) tyz
                    nie lubie i juz ;-))))))
            • dr_mengele Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo 07.10.02, 18:32
              dźwięk trąbki znam... ale nie wiem jak brzmi koniaczek... jazzowy i nie tylko...
              • ulalka Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo 07.10.02, 19:15
                tez nie wiem... ;-)))) choc jazz to siem w moim domku odzywa czasem ;-)))))) i
                nawet lubiem :-)))))
                • dr_mengele Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo 07.10.02, 19:30
                  0odzywa się jazzik... czy jazzgocik...??? ;))
              • Gość: martucha Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.chello.pl 07.10.02, 19:16
                Tez koniaczku nie lubie, wynagradzam sobie czyms innym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka