Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:23 wyje jak wsciekle u mnie,szczurek z dezaprobata patrzy na walnieta matke a babcia pyszczychem klapie .Ale jazda!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: leziakowe techno IP: *.arcor-ip.net 06.10.02, 15:38 Babcię zakneblować i do piwnicy na kartofle wysłać na jaki tydzień,szczurkowi puścić reagge,niech wtedy się cieszy,a samej wytrąbić flaszkę ziubera i pomyśleć nad sensem istnienia.Uwaga-trzeba pamiątać żeby babcię na czas wypuścić z piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: leziakowe techno IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:48 Gość portalu: leziox napisał(a): > Babcię zakneblować i do piwnicy na kartofle wysłać na jaki tydzień,szczurkowi > puścić reagge,niech wtedy się cieszy,a samej wytrąbić flaszkę ziubera i > pomyśleć nad sensem istnienia.Uwaga-trzeba pamiątać żeby babcię na czas > wypuścić z piwnicy. Malenki problem...Tu siem w piwnicach ziemniaczkow nie trzyma bo centralne jezd i kartofle rosna jak wsciekle .Zrobilam cos innego.szczura wygnalam z pokoju a babcia zrozpaczona zamknela sie w swoim i jezd juz gucio:) Sens istnienia? Ja to bez flaszki wiem lezio.Robic to co sprawia radosc ,przyjemnosc .Wycyckac z zycia ile siem da:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo..... 06.10.02, 16:50 Autor: Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl Data: 06-10-2002 00:13 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- ..........,wszystko mi siem juz pierdoli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:53 Ty Kitus to jednak taki granat zaczepny jezdes,co?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobrze ze malzenstwem, nie jestesmy bo mi sie..... 06.10.02, 16:55 jakos skojarzylo:) Dwóch gości gra w golfa. Obok poja gry przechodzi kondukt żałobny. Jeden z graczy zciaga czapkę i pochyla głowę. - Co ty przerywasz grę?- pyta drugi z oburzeniem - Bądź co bądź byliśmy 20 lat małżeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dobrze ze malzenstwem, nie jestesmy bo mi sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:57 spoko,to akurat Ci nie grozi ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 16:53 A może coś nastrojowego puścić? Taki jazik subtelny... trąbka w tle i koniaczek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:55 jazzzzzzzzz???To jedyna muzyka,ktorej zupelnie nie trawie ,koniaku z reszta tyz;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas............ 06.10.02, 16:57 tylko te rozcienczane francuskie extrakty:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 16:57 byc moze ,ale poki co nie lubiem i juz;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... 06.10.02, 16:59 do zubrowki to chyba disco polo pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 17:27 a do marychy moze byc zwykly grzebien Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... 06.10.02, 17:40 do marychy to lepsze sa fleciki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: bo ty chyba w zyciu, cognacu nie pilas....... IP: 195.116.200.* 07.10.02, 18:25 Gość portalu: samanta napisał(a): > byc moze ,ale poki co nie lubiem i juz;) samcia, do cognacu to podobno trzeba dorosnac ;-)))) znaczy wiekowo ;-))))) tyz nie lubie i juz ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo 07.10.02, 18:32 dźwięk trąbki znam... ale nie wiem jak brzmi koniaczek... jazzowy i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo 07.10.02, 19:15 tez nie wiem... ;-)))) choc jazz to siem w moim domku odzywa czasem ;-)))))) i nawet lubiem :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo 07.10.02, 19:30 0odzywa się jazzik... czy jazzgocik...??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: znaczy sie, od wczoraj jescze ci nie przeszlo IP: *.chello.pl 07.10.02, 19:16 Tez koniaczku nie lubie, wynagradzam sobie czyms innym. Odpowiedz Link Zgłoś