Dodaj do ulubionych

Coraz mocniej do mnie dociera

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 19:38
Ze jestescie wszyscy ciezko chorzy psychicznie .Nie wiem nawet czy jest taka
jednostka chorobowa w psychiatrii zeby gdziekowlwiek was
zakwilifikowac.Biedne dupki urzedujace na FT.
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: Coraz mocniej do mnie dociera IP: *.smlw.pl 10.10.02, 19:41
      Wiesz że jesteś śliczna gdy się złościsz? :)))))))))))))
    • kitek1 na szczescie, od sredniej forumowej............... 10.10.02, 19:41
      za bardzo nie odbiegasz,
      samantko:)
      • Gość: pom Re: na szczescie, od sredniej forumowej.......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 19:44
        Samcia, co się dzieje?
        • kitek1 moze ktos jej skrzyneczke zapchal brzydkimi....... 10.10.02, 19:45
          obrazkami,
          tak jak mi kiedys:(
          • Gość: pom pamiętaj jednak... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 19:54
            od kogo je dostała:)
            tego się nie wyprę i nadal uważam, że to był dobry żart
            ale nie uważam, by wyżywanie się na kimkolwiek było w dobrym stylu!!
            • kitek1 zgadzam sie z toba................ 10.10.02, 19:56
              i nigdy nikogo pierwszy nie atakuje,
              ale jak mi ktos nadepnie,
              to ma przerypane:)
              • Gość: pom Oj, Kituś.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 20:04
                przecież ja też Ci ogonek podeptałam a jednak doszło do zgody.:)
                • kitek1 szczerze, to nawet nie pamietam........... 10.10.02, 20:06
                  spytam sie ogonka:)
                  • Gość: pom Obawiam się, że... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 20:13
                    ogonek jest jeszcze mniej pamiętliwy niż Ty...:)))))
    • dr_mengele Re: Coraz mocniej do mnie dociera 10.10.02, 19:46
      dlaczego tak brzydko się o sobie wyrażasz... ??? ;)))
    • czort Re: Coraz mocniej do mnie dociera 10.10.02, 19:50
      te, madra!!!!! a wpierdol kcesz?????
      • Gość: samanta Re: Coraz mocniej do mnie dociera IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 19:54
        A lustra kurwa macie? Poczytajcie sobie czasami co piszecie do innych.jestescie
        kurwa jak stado sepow ,ktore ino czekaja zeby kogos zajebac.
        • kitek1 znalazla sie taka, co innych od idiotow........... 10.10.02, 19:55
          nie wyzywa,
          i czasami jeszcze gorzej:)
        • Gość: crimen Re: Coraz mocniej do mnie dociera IP: *.smlw.pl 10.10.02, 19:56
          Kogoś?Dobrze wiedziałaś że on ma wpierdol pewny i Ty go nie obronisz.
          • Gość: samanta Re: Coraz mocniej do mnie dociera IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 20:06
            To nie jest jeden przypadek moj drogi! Stanelam w obronie bo takie mialam
            kaprycho a wy tylko w kupie czujecie sie sila! Chlopaski-cieniaski
            • Gość: crimen Re: Coraz mocniej do mnie dociera IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:09
              W kupie najlepiej.Kupy nikt nie ruszy:)))
        • dr_mengele Re: Coraz mocniej do mnie dociera 10.10.02, 20:17
          samcia... rozumiem wszystko... z wyjątkiem jednego... po jakiego ch... mam mieć
          do czytania tego co piszę lustro... ??? przecież ja nie piszę wspak...
          zaraz... zaraz...
          a może nasze pogadanki czytane od tyłu... to... słowa szatana... :o
    • 0nly Re: Coraz mocniej do mnie dociera 10.10.02, 20:03
      ja to jeszcze mloda i glupia, to mnie wolno...:)))
      • Gość: samanta Re: Coraz mocniej do mnie dociera IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 20:07
        0nly napisała:

> ja to jeszcze mloda i glupia, to mnie wolno...:)))Ty jezdes elf i Tobie
        wszystko wolno :)
      • Gość: pom Lubię... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 20:10
        Twoje wpisy, Only:))))
        • kitek1 a sama only, jaka fajna.......... 10.10.02, 20:12
          jak na gape jedzie:)
          • Gość: crimen Re: a sama only, jaka fajna.......... IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:14
            Kituś, z Tobą też jeździła na gapę??? ;)))
            • kitek1 zebym wiedzial jak sie w tej durnowatej wawie..... 10.10.02, 20:16
              bilety kupuje,
              to bym jej zafundowal;)
              • onlyania Re: zebym wiedzial jak sie w tej durnowatej wawie 10.10.02, 20:17
                kitek, w dni powszednie to 175 co dziesiec mnut jezdzi, to mozna sie
                przesiadac,a przesiadac.......no a pozniej jest jeszcze 188 od pomnika
                lotnika.....
                • kitek1 widze ze masz ta trase opracowana............ 10.10.02, 20:19
                  a kiedy wogole wracasz:)
                  • onlyania Re: widze ze masz ta trase opracowana............ 10.10.02, 20:21
                    jak mnie panstwo bilet zakupi...:)))
                    • kitek1 na gape nie mozesz.................. 10.10.02, 20:22
                      obstawiac bedziemy,
                      czy ci sie uda:)
                      • onlyania Re: na gape nie mozesz.................. 10.10.02, 20:25
                        kitek, dziesiec razy juz wracalam nielegalnie do polski, tak przynajmniej
                        wynika, bo mnie nigdy nie wsteplowali wizy na wstep do polski.....:(((
                        • kitek1 no to kombinuj............................ 10.10.02, 20:30
                          ja kiedys tak z warny pociagiem wracalem,
                          z konkretnymi tzw. dewizami,
                          non-stop sie nawalem,
                          ze juz potem w krakowku,
                          nawet na piwo nie mialem ochoty:)
                          • onlyania Re: no to kombinuj............................ 10.10.02, 20:33
                            na pifko to nie trzeba miec ochoty, bo to sie z szacunku pije.....
              • Gość: crimen Re: zebym wiedzial jak sie w tej durnowatej wawie IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:18
                Nie przyjęłaby.To prawdziwa anarchistka:)))
                • kitek1 a oczy jej wtedy biegaja dookola czaszki.......... 10.10.02, 20:20
                  ciezko z nia szczerze pogadac:)
                  • onlyania Re: a oczy jej wtedy biegaja dookola czaszki..... 10.10.02, 20:22
                    bo mam zeza rozbieganego....
                  • Gość: crimen Re: a oczy jej wtedy biegaja dookola czaszki..... IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:23
                    Próbowałeś? Bo ja nie:)))
            • onlyania Re: a sama only, jaka fajna.......... 10.10.02, 20:16
              wlasnie crimen, oddawaj mi te 2,40 co na bilet wydalam niepotrzebnie!!!!!
              • Gość: crimen Re: a sama only, jaka fajna.......... IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:20
                A co, nie mówiłem? ;)))
            • Gość: pom Widocznie.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 20:17
              konduktor only Only....
              • onlyania Re: Widocznie.... 10.10.02, 20:20
                etam, zosawilam rodzinie dwa karne do zaplaty.....:))))
                biorac pod uwage nie kupowania zadnego biletu przez pol roku, i tak taniej
                wyszlo.....
              • Gość: crimen Re: Widocznie.... IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:21
                I ten wzrok zagubionego dziecka;)))
                • onlyania Re: Widocznie.... 10.10.02, 20:23
                  zagubiony bo na glodzie......
                  • Gość: crimen Re: Widocznie.... IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:25
                    Ale u Ciebie to tak zawsze;)))
                    • onlyania Re: Widocznie.... 10.10.02, 20:29
                      neverending story...
        • onlyania Re: Lubię... 10.10.02, 20:24
          dzieki pom za uzanie.....moge prosic na pismie i przeslanie poczta...:)))
          • Gość: samanta Ni...a ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 20:35
            Nie zwariowalam do konca,nie cieszcie sie:)))))) Kcialam troszke zamieszania
            wprowadzic ,taki kijasze w mrowisko wlozyc.napierdalajcie siem dalej ku chwale
            ojczyzny ,amen;))))))) cmooooooooooooooooooook dla wszystkich:))))))))
            • kitek1 przeciez my sie nie napierniczamy.......... 10.10.02, 20:37
              znowu cos ci sie popieprzylo:)
              • Gość: samanta Re: przeciez my sie nie napierniczamy.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 20:41
                i blad bo przez to nudno siem robi.myslalam ,ze chociaz mnie ktos tu zjebie a
                tu nic,dupa zimna;)))))
                • onlyania Re: przeciez my sie nie napierniczamy.......... 10.10.02, 20:45
                  to u was jeszcze pewnikiem nie grzejom.....
            • dr_mengele Re: dawka 10.10.02, 20:44
              samcia...
              nie wiem co bierzesz ale zmniejsz dawkę... :)))
              • onlyania Re: dawka 10.10.02, 20:55
                dawka to moze nawet i wieksza byc, oby tylko regularnie zazywala....
              • Gość: samanta he,he,he.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 20:56
                pifffo tylko wypilam ,a co,myslisz ze mi zaszkodzilo?:))))))))
                • onlyania Re: he,he,he.... 10.10.02, 20:58
                  etam, dla mnie skrzynka piwa to tez tylko pifko....:))
                  nawet jesli to duivel jest, lub oslawiony matkowy dragon......
                • dr_mengele Re: he,he,he.... 10.10.02, 21:00
                  ta huśtawka nastrojów... to albo przedawkowanie... albo... oooops...
                  klimakterium... miewasz czasem uderzenia gorąca... ::: :)))
                  • onlyania Re: he,he,he.... 10.10.02, 21:01
                    taaak, jeszcze zapytaj ja o suchosc w pochwie, to samanta bedzie happy......
                    • Gość: samanta Re: he,he,he.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 21:04
                      hahahahahahahahahaha.....suchosc nie ale posikam sie zaraz i to nie z powodu
                      klimakterium ale ze smiechu:))))))))))
                      • onlyania Re: he,he,he.... 10.10.02, 21:05
                        czyli wciaz dziala bezwazelinkowo?????
                      • dr_mengele Re: he,he,he.... 10.10.02, 21:09
                        no tak... jak się posikasz to sucho jusz nie będziesz miała... i to nie w
                        pochwie... ale w gaciach... :)))
                        • onlyania Re: he,he,he.... 10.10.02, 21:13
                          naturalne chlodzenie podczas napadow goraca.....
                          • dr_mengele Re: he,he,he.... 10.10.02, 21:18
                            gorzej jak chłodnica ciepło oddaje... bo wtedy zapach uryny okolicę spowija...
                            :)))
                            • kitek1 ale pieknie samantke rozpracowaliscie............ 10.10.02, 22:55
                              odechce jej sie prowokacji:)
                              • Gość: samanta Re: ale pieknie samantke rozpracowaliscie........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 07:42
                                A to niby dlaczego Kitus? Zobacz jak ladnie ozywilam Only :)))
                                • dr_mengele Re: ale pieknie samantke rozpracowaliscie........ 11.10.02, 09:09
                                  tak... tak... zaczęła biegać rozpaczliwie po całym pomieszczeniu... żeby
                                  jakieś okno otworzyć... i pokój wywietrzyć... ;)))
                                  • Gość: samanta Re: ale pieknie samantke rozpracowaliscie........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 09:16
                                    Czyzbys byl wczoraj u niej w odwiedzinach?;)
                                    • dr_mengele Re: ale pieknie samantke rozpracowaliscie........ 11.10.02, 09:36
                                      nie... przecież w łóżku leżę... ale mam dar jasnowidzenia... ;)))
                                      • Gość: samanta Re: ale pieknie samantke rozpracowaliscie........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 09:43
                                        O rany...no to wspolczuje Ci takiego daru po ,ktorym trzeba chalupe
                                        wietrzyc.....;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka