nutopia 21.11.05, 21:57 słyszeliście o tym? człowiek sobie śpi i nagle przestaje na parę chwil w ogóle oddychać nie wiecie co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: bezdech 21.11.05, 22:06 vanhongen napisał: > czy można w ten sposób sie udusić? no właśnie dziś usłyszałam, że tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bezdech 21.11.05, 22:06 nutopia napisała: > słyszeliście o tym? człowiek sobie śpi i nagle przestaje na parę chwil w > ogóle oddychać > nie wiecie co to jest? www.przychodnia.pl/cyberpacjent/index25.php3?t=25 Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bezdech 21.11.05, 22:08 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > słyszeliście o tym? człowiek sobie śpi i nagle przestaje na parę chwil w > > ogóle oddychać > > nie wiecie co to jest? > > www.przychodnia.pl/cyberpacjent/index25.php3?t=25 > > > boże wiec to trzeba leczyć???? nie wiedziałam....to dlatego jestem taka śpiąca może.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bezdech 21.11.05, 22:24 nutopia napisała: > a jak przestanę oddychać którejś nocy? przecież juz wiesz co wtedy bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bezdech 22.11.05, 08:15 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > a jak przestanę oddychać którejś nocy? > > przecież juz wiesz co wtedy bedzie.... > > no wiem co będzie bo podałeś linki...umrę! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bezdech 22.11.05, 08:40 a sposobach zaradzenia temu nie wiesz? toć chyba się wyraziłem w tym nurcie również... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: bezdech 22.11.05, 10:24 Szedł dreiarz przez miasto z walkmanem na uszach i nagle upadł i zmarł. Przyjechała policja, biorą walkmana, wyczerpały się baterie, więc jagodzianki wkładają nowe a w walkmanie słychać: WDECH, WYDECH, WDECH, WYDECH........ Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bezdech 22.11.05, 10:31 ;) wiec trza się złożyć na mp3playera,baterie akumulatory dla nutopii...no i pilnowac jej coby zawsze byly doładowane;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: bezdech 22.11.05, 11:12 zewsi napisał: > Słyszałem to w wersji z blondynką :-) eee to w takim razie nie pasuje Nutopia zdecydowanie nie jest blondynką... a i w dresach nie chodzi... zawikłane to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: bezdech 22.11.05, 12:31 Myślę, że trzeba kawał rzucić na plenum i romawiać, rozmawiać. Może coś się zmieni, coś się doda, coś uszczknie i powstanie dowcip na miarę naszych możliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: bezdech 14.09.23, 11:33 to dotyczy ludzi, którzy chrapią, można się udusić, ale to są skrajne przypadki, natomiast prowadzi to do niedotlenienia, a najbardziej widocznym tego efektem jest niewysypianie się , należy zgłosić się do laryngologa, diagnostyka przyczyny może być albo w warunkach domowych, albo szpitalnych, u mnie skończyło się to skierowaniem na operację otolaryngologiczną Odpowiedz Link Zgłoś