Gość: Lisbon IP: *.kap.citynet.pl 28.09.01, 17:41 nie przynos ladnych slow.Bo jesli tak ma byc to wole zebys nie przychodzil juz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lisbon Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.kap.citynet.pl 28.09.01, 17:53 cokolwiek powiesz zostanie uzyte przeciw tobie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 28.09.01, 17:57 masz zamiar wziasc mnie w jasyr?, albo gorzej- udowodnic mi ojcowstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.kap.citynet.pl 28.09.01, 18:09 nie mowie nie otwieram ust bo juz mi tak jest brak moich do ciebie slow same diamenty szmaragdy perly bardzo niewiele sztucznej bizuteri nie mowie nie otwieram ust........ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 28.09.01, 18:11 Nie mow nic, nie mow mi , ze kochasz mnie dobrze wiem, dobrze wiem co to milosc prawdziwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 17:46 A kiedy opadnie z nas gniew, kiedy zapomnimy zlych slow, nie zmarszczy sie juz Twa brew i bigosik zrobie Ci znow. (Norwid) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.kap.citynet.pl 28.09.01, 17:52 niepotrzebna wcale mi taka milosc do krwi wyje duszy kazdy kwant wsrod czterech scian nic nie powiem domysl sie czemu mi z toba zle.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 17:56 Kot na kolanach mych siedzi, kloca sie w kuchni sasiedzi, konczy mi sie juz piwo, biegne dokupic co zywo. (Victor Hugo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.kap.citynet.pl 28.09.01, 18:06 mlode wino spijaj ostroznie mlode wino pali jak zaga mlodym winem racz sie naboznie patrz na mnie taka jestem chwiejna...blada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 18:48 Mlode wino jest jak krew, rozpala mysli, zadze, gniew... Zas czerwone wino stare pozwala Ci zachowac miare. (Petrarka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 18:53 Chwiejnosc Twoja wzrusza mnie, chetnie bym podtrzymal Cie, ale blada byc jest zle- bardzo prosze: opal sie ! (Pierre Ronsard) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 18:44 Lisbon czy Lesbon ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 22:13 Gość portalu: Kazek napisał(a): > Lisbon czy Lesbon ? mysle ze raczej Lisbon Story Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 22:17 Gość portalu: Lisbon napisał(a): > nie przynos ladnych slow.Bo jesli tak ma byc to wole zebys nie przychodzil juz. ".....w popielniczce kurz , pod drzwiami lezy glaz , bo jesli tak ma byc to wole nigdzie nie wychodzic juz....." i to nie tylko przez pogode ;)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 22:52 W popielniczce glaz, pod drzwiami lezy kurz, w ciezarowce Kamaz ostrze wierny noz. ( Kochanowski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 10:54 Gość portalu: Kazek napisał(a): > W popielniczce glaz, > pod drzwiami lezy kurz, > w ciezarowce Kamaz > ostrze wierny noz. > ( Kochanowski) eee...to chyba Kazek Kochanowski?? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 10:58 ciezarowki na syrenki, zamienili, zamienili geby z pryszczy wygoila sie dokladnie prawie wszyscy sie szczesliwie pozenili, pozenili zamieszkali gdzies wysoko wcale ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 11:04 twoj pierwszy elementarz, powiedz czy czy jeszcze cos pamietasz z tamtych dni szybko plyna lata ,szybko plynie czas zakladowa znow wycieczka, pary poszly w las Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 11:29 Dzien kolejny minol, dzien co nic nie przyniosl jeszcze sie nie skonczyl, a nowy juz wyrosl Tyle dni minelo tyle marzen tylu ludzi przeszlo tyle zdarzen tyle marzen sennych sie nie spelnilo tyle dobrych gwiazd ubylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 11:43 plyna ludzie miastem szarzy pozbawieni zludzen marzen wymijajac wciaz glowny nurt kryja sie w swych norach krecich i snic nawet o karecie co lsni zlotem nie potrafia juz zyja ludzie asfalt depcza nikt nie krzyknie kazdy szepce drzwi zamkniete zaklepany krag tylko czasem kropla z oczu po policzku w dol sie stoczy i to dziwne drzenie rak Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 11:48 Mam malo czasu , tak malo jak piachu w dzieciecej garsci nad rzeka zwerampowieki- zatrzymac obraz co z moich wspomnien ucieka Biegna kolory i plynie plynie rzaka po szarej lace i plynie , plnynie nie realniejac-rzeka ZIELONY ZAJACZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 12:09 jakby nigdy nic brodze juz w smudze cienia i widze jak zachodzi slonko ojca i matki jakby nigdy nic przyjaciol paru na cmentarzach jakby nigdy nic kwitna na nich kwiatki jakby nigdy nic slonce swieci innym i kto inny ze swiatem sie zzywa jakby nigdy nic zartujemy ,pijemy choc przy stole wciaz kogos ubywa jakby nigdy nic kolejna jesien mija jakby nigdy nic zycie ucieka jakby nigdy nic robie dobra mine do zlej gry i z nadzieja na jutro czekam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 12:30 Przymalej wiejskiej kapliczce stojacej wedle drogi uklakl rzepolac na skrzypcach wedrowny grajek ubogi od czasu do czasu grajacy bezzebne rozwieral wargi to przekomarzal sie z Bogiem to znowu sie korzyl bez skargi Hej Panie Boze cos wielkim jest gazdom nad gazdami po cos mi dal taka skrzypke co jeno tumami i mami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 12:37 Wiec pijmy cala noc bym zwalil sie pod stol by smutek stracil moc, bym nie czul nic ,com czul. Wiec pijmy poki zle, wiec pijmy zeby pic- Upije zaraz sie, nadziei zerwe nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 13:57 Kiedy niebo do morza przytula sie z placzem liche sosny garbate do reszty wykrzywia brzegiem nocy wedruja bezdomni tuilacze i nikt nie wie z kad ida - jaki wiatr ich przygnal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 14:20 czasem tylko w starym porcie zapomniany stoi wrak przytulony spi przy kei choc mu sni sie morski szlak. no ,a tobie pozostanie skryty tylko w duszy zal i szukanie romantyki wsrod szumiacych dzisiaj fal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.gammanet.pl 29.09.01, 14:23 plyniemy znow na dlugi rejs zniknal juz w oddali brzeg i trzeba z losem w karty o swa dusze grac powieje dla nas dobry wiatr przed nami znow szeroki swiat i Johnie Walker z nami za pan brat Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 14:27 siedze kiedy slonce lsni bede siedzial gdy zapadnie zmrok czekam nowycxh- lepszych dni! kiedy stary z nowym wznosza toast nic do zalu, nic do marzen kiedy stary z nowym wznosza toast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 14:37 Zabierz mnie na stacje daj mi bilet w garsc czas na medytacje nadszedl bo nie mam juz zadnych szns. Mialem kiedys wszystko moglem krzyczec:mam dzis jak banka sen moj prysnal I jestem sam calkiem sam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.gammanet.pl 29.09.01, 14:38 gdzie sa chwile twoich wolnych dni gdzie marzenia dlugie senne nierealne tak jak pewne co zrobiles co zrobiles z nich gdzie to zycie miales przeciez zyc zamieniles krew na sekundy jestes nawet z tego dumny czas sie zmienia w nic dookola ciebie tylko samochody i czas czas na przejscie przez ulice czas na cale twoje zycie spojrz twoj zegar juz zmarl... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 14:42 znam mala sambe - sikoreczke mambe buty jej spadaja, kiedy tanczy dala jej mamusia slodkiego cycussia coby jej sie smiala do chlopcow gebusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 14:52 kobieta jestem ponad miare swoich czasow Nie bawia mnie umizgi bladych lowelasow ich miekkich palcow dotyk budzi obrzydzenie Juz wole lowic niedzwiedzie i jelenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.gammanet.pl 29.09.01, 15:02 wydaje sie tak dawno nikt z nas nie byl twardy Nancy w zielonych ponczochach przesypiala sie z kazdym i chociaz byla sama nie mowila ze cierpi mysle ze nas kochala w szescdziesiatym pierwszym... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 15:35 Wolniej , wolniej , wstrzymaj konia dokad pedzisz w stal odziany pewnie tam gdzieblyszcza w dali Jeruzalem biale sciany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:42 Snisz mi sie obco.Dal bez tla Wiecznosc sie w chmurach blyska lecimy razem.Mgla i mgla. Bog ,ciemnosc i urwiska. Do mgly i mroku naglisz mnie I szepczesz zgrzana lotem: Toc ja sie tobie tylko snie Nie zapominaj o tym... Nie zapominam.Mkniemy wraz Do niewiadomej mety O,jak ty trudno mi sie snisz O,jawo moja ,gdzie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 15:47 Szate ja mam , szate Ty masz, dzieciom bozym dano ja gdy do nieba pojde dzis to z szyta moja bede chodzil po calym niebie- wszyscy beda mowic mi ze z szaty moja jesstem w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:57 i oto popatrzmy tylko stoimy na rozdrozu z ktorego kazde odejsc osobna droga moze i kazde z nas obce posrod stron swiata wybierajac bo w nas slowa jak ptaki zmokniete bo w nas mysli strachliwe jak zajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.kap.citynet.pl 29.09.01, 16:14 Smutnych wierszy nigdy dosyc i zranionych ciezko serc nieprzespanych nocy ktore trawi lek. Kazek, zdecydowanie Lisbon a nie Lesbon, mimo iz ze wzgledow estetycznych preferencje na wizji maja kobiety /niektore/ srednio w stosunku 4:1 do plci przeciwnej. Preferencje na fonii to nadal jak w temacie -mam tylko kilka prosb nim przekroczysz prog , nie przynos ladnych slow... a niczego wiecej. Preferencje poza tym - typowe, typowe, wrecz schematyczne mimo ze wychodzace poza schematy... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mam tylko kilka prosb 29.09.01, 20:24 sm sie lapie na tym, ze grzebie w przeszlosci obiecalismy sobie wytrwac w naszej milosci ja kochalem powoli Ty skakalas jak pchelka teraz jestem za maly a Twa milosc za wielka ale wiem z oczu Twych usmiech Twoj mowi mi ze tej nocy- jeszcze raz bedzie nam fajno przez jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:54 Czy to jest to czego chcialas ten dom ktory jest nawiedzany przez widma -ciebie i mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:57 powiedz sasiedzie jak ci sie wiedzie za sciana ktora ponoc uszy ma mowia ze w swiecie wielkie zamiecie moze ich tutaj nie przyniesie wiatr wpadnij na chwile wiesci mam tyle ile sie razy maz general snil podam herbate z lipowym kwiatem i konfitury z przedwojennych dni pogawedzimy sobie nieco kart zapytamy co nas czeka starzy znajomi skads przyleca moze sie uda nie narzekac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:22 Herbata z kwiatem lipowym dobra jest na nerwy. Natomiast w Szczecinie owym ajerkoniak leje sie bez przerwy. (Homer) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:36 Niespokojna dusza w nim sie miota Raz panne udaje innym razem -kota. Jasnorzewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 01:28 gosc to niby z Iliady a tutaj zarywa baby na mnogi mnoznika bajer choc chyba butelce ajer- koniaku moze dac rady.. cos mu sie czasem zrymuje gdy lipa sie potraktuje a pani Jasna- a -rzewska frywolnie odgania zle mewska ten lekarz zly co sam choruje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Mam tylko kilka prosb IP: *.kap.citynet.pl 30.09.01, 13:48 prosby podtrzymuje nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
mgalka Re: Mam tylko kilka prosb 01.10.01, 09:37 kiedyś nie było tu nas ciebie nie było ani mnie to miejsce było nam obce ta cisza i ten czas i znaleźliśmy się tu byłeś ty i byłam ja odebraliśmy światu tą ciszę i ten czas dzisiaj nie ma tu nas ani ciebie nie ma ani mnie chociaż łączy to miejsce nasze światy chociaż krążą nasze myśli jak ptaki dzisiaj ciężko jest przejść minąć miejsce to cicho i zatrzymywać czas by nie cofał nas do tamtego dnia Odpowiedz Link Zgłoś