chloe30 08.12.05, 08:26 ...Piaska. No nie lubię. A już teksty to łojezusicku, kto mu je pisze??? A może to ja nie rozumiem kuna takiej wyrafinowanej poezji?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Warczę jak słyszę... 08.12.05, 10:01 W programie Szymona Majewskiego, zdaje sie w niedziele, widzialam jak parodiowali ta zone Wisniewskiego. Czy ona na prawde jest taka glupia??? Bosz... Gada jak potluczona, a slownictwo ma bardziej ubogie od, nie wiem, skarbu panstwa:(:( Ale za to obsmialam sie serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Warczę jak słyszę... 08.12.05, 10:28 Nie, oni parodiowali Dodę, żone Radzia Majdana - to jest debilka do kwadratu, no po prostu chamska blachara. I naprawdę gada jak potłuczona. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Warczę jak słyszę... 08.12.05, 12:17 aaaaaaaaaa... to przepraszam za nieznajomosc tematu. ja myslalam, ze to ta od wisniewskiego... he he... to dopiero plame dalam, nie odroznic dody od tej drugiej - hehe... chowam glowe pod asfalt i bije sie w piers. ale kretynka do kwadratu to za malo powiedziane. nie wiem, ze cos takiego moze byc idolem mlodziezy. ale, skoro mohery wygraly, to juz we wszystko uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kiecha3 Re: Warczę jak słyszę... 10.12.05, 15:46 głupie to one są obie.... ale doda przynajmniej śpiewać umie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Warczę jak słyszę... 11.12.05, 00:35 nie slyszalam na cale szczescie (z tego, co wiem), ani jednej ani drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_debiutantka piaska nie słucham, to nie warczę ;) 08.12.05, 13:33 ale zgodzę się, że czasem lepiej nie rozumiec teksów piosenek mój ulubiony przykład jest taki. była piosenka, której nazwy i wykonawcy nie pomnę. melodyjkę miała całkiem ok. w teledysku panny leciały za artystą po uliczkach jakiegoś starego miasta. artysta śpiewał po turecku bodajże. potem jakaś laska nagrała to samo po angielsku. no i niestety nie dało się nie zrozumieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: piaska nie słucham, to nie warczę ;) 10.12.05, 16:06 dokładnie-lepiej nie rozumieć ps: Doda ma wyższy iloraz inteligencji niż średnia krajowa! Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: piaska nie słucham, to nie warczę ;) 10.12.05, 16:38 a ja w ogole jestem w tyle z tymi piosenkami dody w zyciu nie slyszalam :-( no zycie mi po prostu miedzy palcami przecieka! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: piaska nie słucham, to nie warczę ;) 11.12.05, 00:37 no...to tak jak ja! normalnie jak babcie moherki nie przyrownujac;) siedze juz tydzien i slucham nawet radia, ale dody nie slyszalam, tej drugiej tez nie.czy to pech jakis czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiecha3 Re: piaska nie słucham, to nie warczę ;) 11.12.05, 07:33 bo doda to nie solistka... jest wokalistką w zespole Virgin... i może pod takim "logo" ja slyszeliście.. Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: piaska nie słucham, to nie warczę ;) 11.12.05, 14:23 no wlasnie gdzies przeczytalam ze mandaryna podbija austrie, wiec moze i ja slyszalam!!!??? tylko nikt nie zapowiedzial A teraz specjalnie dla Polakow...Maaaandaaaaryyyynaaaa!!!!! W piatek jade PL i bede uwaznie sledzic! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: piaska nie słucham, to nie warczę ;) 12.12.05, 13:46 tym bardziej nie. ale to nic. ogolnie mnie nie interesuje, moze dlatego nie slyszalam. acha, jadac tramwajem ulicami stolycy za to widzialam ja na bilbordach playboya. moze i glupia, spiewac moze tez nie umie, ale na zdjeciu wyszla ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annb doda - wywiad 11.12.05, 19:53 muzyka.interia.pl/teledyski/ po prawej kliknac na doda ze zrytym beretem Odpowiedz Link Zgłoś