Dodaj do ulubionych

grogie panie,mili panowie

19.12.05, 20:07
Obserwuj wątek
    • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:08
      ...widac, ze humor w sam raz, jezeli juz: grogy...
      • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:16
        grogiem to sie toto nawalilo i teraz ma 2 kace :)
        • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:18
          ciekawe czy to sa dwa koty czy dwie kociczki?! :D
          • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:20
            to jedna interpretacja :)
            ale kac- to rowniez niemile zjawisko poimprezowe np :)
            • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:22
              ...wiem, wiem...:D
              mgla w mozgu...
              • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:26
                Jesli ktos ten organ posiada :)
                • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:28
                  ...masz racje, poprawniej jest: mgla z mozgu...;)
                  • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:29
                    Owszem, ale dalej tylko u nielicznych- czyli tych ktorzy mozg posiadaja. Innym
                    po prostu leb nap.ierdala :)
                    • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:31
                      ...no tak, w koncu ciezko, oj ciezko jest koordynowac taka ilosc szarych
                      komorek...;)
                      • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:32
                        ale to nie problem. Wedlug rachunku prawdopodobienstwa obie sie kiedys
                        spotkaja :)
                        • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:34
                          ...a jak te dwie bidulki oslepna?! to meeting pojdzie w nirwane...:(
                          • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:35
                            To tez nie problem. Po prostu zostanie tak jak jest :)
                            • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:36
                              ...jasne, lepiej nie zmieniac biegu losu, bo sie zemsci...;)
                              • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:37
                                Albo zmutuje sie straszac innym nickiem :)
                                • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:40
                                  ...wlasnie widze, ze sie tu juz ktos w metamorfoze bawi...;)
                                  • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:41
                                    Tak? A kto to taki? :)
                                    • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:42
                                      ...no kicia:D
                                      raz wesola widze a raz smutna?! O
                                      • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:43
                                        Kobieta zmienna jest. Moze ma PMS? :)
                                        • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:43
                                          ...no jak moglam zapomniec...:D
                                          • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:44
                                            Zdarza sie. Niektore zapominaja w pewnym wieku o tej przypadlosci :)
                                            • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:46
                                              ...ha ha ha, dobre :D
                                              jeszcze kawal drogi do "tego" wieku...;)
                                              • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:47
                                                To Ci gratuluje i zycze postepow :)
                                                • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:50
                                                  ...postepow w pms? dziekuje bardzo...:D
                                                  • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 20.12.05, 16:09
                                                    Prosze bardzo i nie dziekuj za oczywista oczywistosc ;
                                                  • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 20.12.05, 17:15
                                                    ...a czy Ty na pewno wiesz, ze nie jestes hermafrodyta...cos mi tu chyba nie
                                                    bardzo pasuje...;)
                                                  • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 20.12.05, 18:11
                                                    Na doswiadczenie tego najlepsze jest poznanie empiryczne- metoda
                                                    organoleptyczna :)
              • 2kace Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:26
                2 kace ,jedna z osob trafila
                • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:27
                  Jesli tak to z bledem napisane :)
                  • smutna_kicia Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:35
                    pazerny
                    nie znasz takich tabletek
                    "2kc"bierzesz w trakcie nie po fakcie??
                    moze stąd ten nick

• pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:36
                      w trakcie bzykania sie? Ja znam tabletki przed i po, ewentualnie zamiast. Ale w
                      trakcie? :)
                      • smutna_kicia Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:38
                        skarbie
                        w trakcie "picia"
                        nie "bzykania"
                        • pazerny Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:38
                          Nie wiem, bo nie pije :)
                          • smutna_kicia Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:50
                            ja też nie pije
                            ale wiem
                            • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:51
                              ...ja znowu cos nie wiem...:D
                              • smutna_kicia Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:52
                                ty
                                dlaczego
                                • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:53
                                  ...no te dwa kace mnie omglily...:D
                                  • smutna_kicia Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:55
                                    nie nic nie ominęłaś
                                    poprostu obstawiają skąd
                                    nick "2kace"
                                    • shaytan Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:56
                                      aaaaaaaa, rozumiem...
                                      • smutna_kicia Re: grogie panie,mili panowie 19.12.05, 20:58
                                        no

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka