makbrajd 21.12.05, 12:43 my psy musimy się trzymać razem jak mawiał klasyk my kopytkowicze podobnie.... znając wagę słów powyższych usilnie nawołuję do sprawdzenie poczty i natychmiastowej reakcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 12:44 makbrajd napisał: > my psy musimy się trzymać razem jak mawiał klasyk > my kopytkowicze podobnie.... > > znając wagę słów powyższych usilnie nawołuję do sprawdzenie poczty i > natychmiastowej reakcji > a ja nic nie dostałąm:( > > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 12:52 bad_habit napisała: > makbrajd napisał: > > > my psy musimy się trzymać razem jak mawiał klasyk > > my kopytkowicze podobnie.... > > > > znając wagę słów powyższych usilnie nawołuję do sprawdzenie poczty i > > natychmiastowej reakcji > > a ja nic nie dostałąm:( > > > > > > widzę :( zaraz jeszcze raz będę wyslał bo cós sie walnęło.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 13:01 makbrajd napisał: > :) > ja nie dostalam żadnego e-maila ale wiem o co chodzi i jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 13:05 ja też za!kiedy zaczniemy?może by tak poczekać i zebrac conajmniej 6ososbową ekipe??? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 13:15 zewsi już wkroczył do akcji:) tam możemy potrenować.... a potem ktoś rzuca spontniczne hasło: Uderzamy (wpisać nazwę forum) i dwa, trzy dni tam zimujemy:)na przykaład do 100 postów...a potem rozpływamy się... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:51 no...jakieś uczucie żalu też się zjawiło...dlatego ich nie dobiliśmy;) chyba że nekro będzie wieczorkiem naciskał... a on ostatnio wspominał o jakimś ukrzyżowanku, nabijaniu na pal czy płonących stosach;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:55 Myslałem, że o płonących siodłach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:55 Ale nie Łomża ok??? No chyba, że 4lomza :) to byłoby ciekawe ;) Znów są na polityce jakieś ciekawe posty... Kamillar chyba wie co mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:56 a znajdzie się jeden sprawiedliwy w Łomży? coby uchronić ją przed zagladą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:58 Może być babeczka? Czy tylko menszczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 15:00 No i powiedz Elu, o co im wszystkim chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 15:04 kompleksy utraconego... nie no nie dziewictwa tylko... utraconej wojewódzkości. Tak myślę. Powtarzam, ze ja nikogo nie nienawidzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:54 nutopia napisała: > mnie wcale dlatego ich spalimy.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:55 Uch, ależ Ty okrutna jesteś. Aż ciarki mnie przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 14:58 zewsi napisał: > Uch, ależ Ty okrutna jesteś. Aż ciarki mnie przechodzą. a więc dokonamy dzieła zniszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 15:02 Ja dziś mam test z angielskiego a później jadę na wigilijkę do jednej takiej symptycznej. Nie będę mógł być w Łapach dziś wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 17:13 szkoda...tyle atrakcji Cię ominie...ale mozę chociaż trochę chrustu zdążysz nam podrzucić coby stosy świeżo wyglądały... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 15:07 jestem okrutna i bezlitosna spytaj maka mial już do czynienia z moim okurcieństwwm Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pospolite ruszenie 21.12.05, 17:16 nutopia napisała: > jestem > okrutna i bezlitosna > spytaj maka > mial już do czynienia z moim okurcieństwwm ufff nutopia wie co mówi... ale...potrafi tez być czuła i delikatna:) - Odpowiedz Link Zgłoś