nutopia 28.12.05, 15:50 bo Zewsi jest Rakiem i kocha piękno news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/pop_ups/05/entertainment_garbo___100_years_since_her_birth/img/1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: ktoś dla Zewsi 28.12.05, 15:52 :)prawdziwy z niego rrrrrrrrrromantyk;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ktoś dla Zewsi 28.12.05, 17:10 Dla mnie za zimna i za wyniosła. Ja jestem prosty chłopak z podlaskiej wsi. Lubię piękno, ale prostsze i takie... cieplejsze. Makowa Zelma albo albo Monika, albo panna Berry albo... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Twoje życzenie,zewsi!:) 28.12.05, 17:20 www.celebrities.pl/halle_berry/halle8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Twoje życzenie,zewsi!:) 28.12.05, 17:37 Dzięki. Lubię dziewczyny, które spełniają życzenia facetów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Twoje życzenie,zewsi!:) 28.12.05, 17:39 zewsi napisał: > Dzięki. Lubię dziewczyny, które spełniają życzenia facetów ;-) :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:39 Wiem przecież :-). Kopytko to właściwei takie tajne stowarzyszenie Raków. Inni nie wiedzą, o co nam tak naprawdę chodzi. A nam chodzi tylko o jedno: przejąć władzę nad światem <demoniczny śmiech> Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:40 powiedz raczej,że Kopytko,to podwodny świat,ryby też tu są;P Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:41 Dzieci i ryby głosu nie mają. No ale dla Ciebie i Nekro robimy wyjatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:42 kamilar napisał: > Dzieci i ryby głosu nie mają. No ale dla Ciebie i Nekro robimy wyjatek:) Dzęki raczku!;D a Nekro na pewno się ucieszy!Taki zaszczyt Go kopnął!:P Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:40 Kurcze jak ja tęskniłem za twoim poczuciem humoru, ten demoniczny śmiech mnie rozwalił. Dobrze, że nie piłem kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:44 nutopia napisała: > i ja rak!:) Wow!:D to mi pomóż szukać jakiejś panny dla kamilara,bo te,które znalazłam są chyba jakieś wybrakowane! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:46 bad_habit napisała: > nutopia napisała: > > > i ja rak!:) > Wow!:D > to mi pomóż szukać jakiejś panny dla kamilara,bo te,które znalazłam są chyba ja > kieś wybrakowane! daruj sobie bad syzyfowa praca on chciałby i pięknej i mądrej ale gdzie on znajdzie drugą Drylę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:46 nutopia napisała: > bad_habit napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > i ja rak!:) > > Wow!:D > > to mi pomóż szukać jakiejś panny dla kamilara,bo te,które znalazłam są ch > yba > ja > > kieś wybrakowane! > > daruj sobie bad syzyfowa praca > on chciałby i pięknej i mądrej ale gdzie on znajdzie drugą Drylę?;) i skromnej zapomniałam dodać Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:48 > > daruj sobie bad syzyfowa praca > > on chciałby i pięknej i mądrej ale gdzie on znajdzie drugą Drylę?;) > i skromnej zapomniałam dodać właśnie też to zauważyłam,ale za to nekro będzie mniej wybredny,znalazłam mu idealne okazy!:P Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:49 Ale ja już kilka takich znalazłem, a ze zdjęcia nie wynioskuje czy jest mądra, ładna zresztą też (programy graficzne itd) A swoją drogą do tej pory przeważnie miałem tak, że jeżeli dziewczyna wpadła mi w oko od razu, to potem przestawałą mi się podobać i na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:53 po prostu nie znalazłeś takiej,która by Ci się nie znudziła...może to jeszcze nie była ta konkretna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ty też rak jesteś i ja rak 28.12.05, 17:54 O kurteczka. Nie wiedziałem, że mam na tym forum swój fanclub. ;-) Jako Wasz idol (nie będę epatował sztuczną skromnością i z miejsca przyjmuję, że takich jak Ty jest więcej) proponuję Ciebie Kamilarze na prezesa mego Fanclubu. Kto jest przeciw? Nie widzę. Czyń honory, Kamilarze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: a o mnie zapomniałeś????????;( 28.12.05, 17:58 Bad, za kogo Ty mnie masz??? Oczywiście, że o Tobie nie zapomniałem. Mianuję Cię prezeską żeńskiej sekcji mego fanclubu tzw. grouppies! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ojejku!Dziękuję;* yuppie!!! 28.12.05, 18:07 chciałem Cię uświadomić Bad (wiem, ze masz skończony kurs przedmałżeński, ale to może nie wystarczyć ;-) ). Bycie grouppie nie jest lekkim zajęciem. To jest ciężka, wymagająca poświęceń robota. Wiele osób odpada w przedbiegach. Tylko najwytrwalsze dochodzą do jakiej takiej pozycji w tym fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ojejku!Dziękuję;* yuppie!!! 28.12.05, 18:10 poradzę sobie!Trzeba być twardym a nie mientkim;) Odpowiedz Link Zgłoś