proces7 16.01.06, 20:30 Naszej drogiej fiśce życzę wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin;). Zdrowia i bogatego męża też życzę Ci fisiu:). P.S. Przyklejam ten wątek i będę się mu uważnie przyglądał. Notował; kto, co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yetq Re: Urodziny fiszbiny 16.01.06, 21:51 Fisiu, przekazuje Ci życzenia od mojej babci, wujka i teściowej, sto lat:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Urodziny fiszbiny 16.01.06, 21:52 Kwitnącego wciąż talentu życzę Ci Fiszbino Czcigodna chyląc przed nim czoła;) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Urodziny fiszbiny 17.01.06, 01:00 Fiszbinko, życzę Ci dużo jaj, można bez nich żyć, ale co to, kurde, za życie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tojajosia Re: Urodziny fiszbiny 17.01.06, 06:22 wszystkiego , wszystkiego dobrego fisz:)...a proCa to Twój brat bliźniak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Urodziny fiszbiny 17.01.06, 10:04 Fiśce to ja życzę... oczka bystrego... rączki zwinnej...wyobraźni nieokiełznanej... marzeń spełnienia...i zęba czasu głęboko zakopanego;) P.S. cmok trzykrotny w poliki oba, a kwiatka nawet nie próbuję rysować bo mistrzyni sama to lepiej zrobi;) Odpowiedz Link Zgłoś
isiatlenowa Re: Urodziny fiszbiny 17.01.06, 15:40 Droga Fiszko...długo zastanawiałam się czego Ci życzyć , bo jak wiadomo talentów posiadasz w nadmiarze:>. "...W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć" Fiszko droga spełnienia marzeń życzę:). Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Urodziny fiszbiny 17.01.06, 17:48 Chociaż bywam tutaj od krótkiego czasu i może fisia nie będzie wiedziała dokładnie kim jestem- bo w takim tłumie trudno zapamętać wszystkich- też pozwolę sobie złożyć fisi życzenia. Fisiu niech Ci się sełni wszystko o czym marzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Urodziny fiszbiny 17.01.06, 19:32 O pólnocy zdejmę ten wątek z góry Forum. Nie powiem, bym był ustatysfakcjonowany. Obserwacje przeprowadziłem i zanotowałem wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Urodziny fiszbiny 18.01.06, 01:15 Zbanowałem wszystkich, którzy nie złożyli życzeń fiśce. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś