chloe30 30.01.06, 08:09 No, forum nie umarło beze mnie:) Wszyscy na posterunkach?? Po urlopie mogę stwierdzić jedno - kocham nic nie robić. Może zrobicie jakąś ściepę na dożywotnią rentę dla Chloe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 08:58 czesc! ja tez uwielbiam nic nie robic. gdyby jeszcze ta kasa... gdzies, nie wiem, na polu, na ulicy, na drzewie:) no, to gdzie wojazowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 09:02 A, siedziałam w domu. Z powodu nagłych i nieprzewidzianych wydatków - kupiliśmy sobie laptoka :) jestem w dołku finansowym totalnym i nawet na piwo mnie nie stać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 10:15 uuu... to rzeczywiscie dol total, jak pifffka niet:( no, ale przy tych mrozach to nawet i u nas zimnica jak cholera, wiec nie polecam nawet hiszpanii. brrr.... zimno, ciemno i do domu daleko;) mysle o wakacjach, pocieszam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 10:47 Kurcze, rano jeszcze mi było jako tako, ale jakoś w dół wpadam. Ja sobie dzisiaj tylko czytać będę, piszcie cos fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 10:51 no a z czego ten dol? z powrotu do roboty czy z czego innego? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 10:56 W tej katastrofie zginął kuzyn mojego Rafała. Poza tym to tak blisko mnie - wielu znajomych mogło sie tam przez przypadek znaleźć. Ja też. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,71477,3137402.html Po tym artykule już mi sie całkiem odechciało. A wystarczyło odgranąć śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 11:13 bardzo mi przykro. rzeczywiscie nie ma co pisac:( trzymajcie sie, chloe. a wystarczylo odgarnac snieg... szczegolnie po tragedii w niemczech. bezmyslnosc ludzka ogolnie i organizatorow szczegolnie nie zna granic:( Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 12:19 cholernie mi przykro Chloe 3majcie sie ja tez złapałam jakiegos doła i nie pisze ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Chloe się melduje!!! 30.01.06, 18:29 Mój szwagier miał jechać na wystawę do Katowic (hobbysta gołębiarz) ale zrezygnował Mnie też marazm przytyka, trochę przykrości miałam. Mąż skasował mi jedyna kopię pracy dyplomowej :( i nie mam swojej kopii może uczelnia mi wypożyczy i zeskanuję sobie? mam kamerę i sobie kręcę... autko martwe :( Odpowiedz Link Zgłoś