Dodaj do ulubionych

Co za życie

13.11.02, 11:35
Dziewczyny pozakładały na siebie kurtki, płaszcze i na czym mamy panowie oko zawiesic???
Obserwuj wątek
    • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 11:43
      na szaliku! ;)
      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 11:48
        silvii napisała:

> na szaliku! ;)
        Zawsze troche widac nad szalikiem :))
        • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 11:58
          nooo jak się nosi szalik tylko dla ozdoby, cobyście mieli się na czym
          zawieszać.... to widać ;))))
          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 12:36
            Lubie zawiesic oko na penych czesciach ponizej twarzyczki :)))
            • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 12:39
              hunter_ napisał:

> Lubie zawiesic oko na penych czesciach ponizej twarzyczki :)))

.... ale ponad szaliczkiem... hmm... lubisz wieszać oczy na szyi???
              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 12:43
                Zdecydowanie nizej.......nizej.....tam gdzie sie przeweza i jeszcze nizej :)
                • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 12:49
                  ej... zdecydju się... tam gdzie się przewęża...czy niżej? ile niżej?
                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 12:51
                    Tam gdzie sie przeweza i nizej, zachłanny jestem :)))))
                    • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 12:54
                      hmmm... zachłanny? eee nieee myślałam, że wieszasz oko nie tylko tam...
                      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 13:21
                        Lubie popatrzec na ładne dziewczyny, nieraz ubieracie sie tak ze dreszcze chodza po plecach :)
                        • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 13:28
                          hmmm... jak bym musiała być ubrana... żebyś dreszczom swym rady nie dawał???
                          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 13:34
                            To tez zalezy od kształtu przewezenia i tego ponizej :))))).
                            Duzo odkrytego powinno byc :)
                            • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 13:39
                              no to konieczniem proszem o opisz szczegółowy właściwości przewężeń i tego
                              niżej... ;)))))))
                              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 13:42
                                Bede banalny 60:90 moga byc niewielkie odstepstwa :))))
                                • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 13:53
                                  Hunter z ogoniem! o których przewężeniach ty mi tu pisujesz???? ;))))))) toć ja
                                  jesze na górze jestem a tyś już zjechał...
                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:03
                                    Pisze o tych które powoduja dreszcze :)))))). Równie wazne jest tez co miedzy oczami siedzi.
                                    • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 14:13
                                      o masssszzzzzzz między oczami??? hmm.... najgorsze som takie co majom uszy
                                      sznurkiem związane....
                                      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:17
                                        Wymagajacy jestem, wiem...:))))). Dlatego tez najczesciej na patrzeniu sie konczy.
                                        • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 14:27
                                          z jednej strony Ci wspolczujem, a z drugiej chwali siem ze sie na bylejakie
                                          zderzaki nie pchasz...
                                          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:29
                                            Dobrze ze mnie rozumiesz. To co z dreszczami?:)))))))
                                            • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 14:50
                                              hunter_ napisał:

> Dobrze ze mnie rozumiesz. To co z dreszczami?:)))))))

;)))))

a dziękuję dreszcze czujom się nader wyśmienicie!!! nawet aspirynka nie
                                              podziałała...
                                              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:10
                                                Ach wy przebiegłe kobiety :))))))). Zawsze potraficie odwrócic kota ogonem.
                                                • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:12
                                                  ha, ha, ha....;))))

ale mój kotek ogonem do ciebie jescze nie stoi!
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:21
                                                    Zawsze tajemnicze niedostepne........czy wy sie z tym rodzicie?:)
                                                  • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:26
                                                    hmmm.... przecież właśnie TO w nas kochacie najbardziej... inaczej polowanie
                                                    było by nieudane...
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:29
                                                    Hunter cos na ten temat wie :))). Nie to w was najbardziej kochamy
                                                  • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:30
                                                    a co na ten temat Hunter wie? niech mi powie!
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:36
                                                    Upolowałem kilka w zyciu stad wiem :))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 09:32
                                                    noooo w to akurat nie wątpię... ;)))))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 11:36
                                                    Zwykle przyczaje sie i czekam.....na odpowiednia zwierzynę (mówie w formie Huntera) :))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 11:39
                                                    a... potem rozszarpujesz niczym Tajger??? ;)))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 11:46
                                                    wykorzystuje bezwstydnie i daje sie wykorzystywac :)))))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 11:50
                                                    wrrrrrrrrrr ..... ;))))))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:01
                                                    Co ma znaczyc to warczenie?:))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:03
                                                    hmmm... to to samo co mrrrrrrrrr....

ALE W MOIM WYKONANIU! ;)
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:05
                                                    Ona tak zawsze przed....................... :)))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:11
                                                    a Ty skąd wiesz PASKUDO NOWOFRYZURZASTA JEDNA! ;)))))))))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:12
                                                    Mrucza jak wiem koty, gdy sa głaskane :))).
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:15
                                                    ale ja Lwica jezdem.... ja nigdy nie mruczem... jeśli to warczem...

wrrrrrr....
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:19
                                                    Wszystko zalezy od podejscia. Raz warczycie raz sie łasicie....:).
                                                    Lwica mówisz......interesujace...........
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:20
                                                    Przypuszczam :)))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:23
                                                    Hunter... interesujące powiadasz? a czemu zdradź proszę...

Randyjo Ty moja!!!!!!
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:31
                                                    Poniewaz koty sa dzikie, nawet te udomowione :)))))
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:33
                                                    Mrrrraaaaaałłłłłłłłłłłłłł :)))))
                                                    ja siem wolem łasić :)))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:41
                                                    Ty mi tez wygladasz na polowaczke :)))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:29
                                                    Najmilsze jest połaczenie drapieznosci z uległoscia. Wybuchowa mieszanka :)))))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:34
                                                    no nie myślałam, że to zrobię... ale muszę przyznać Ci świętą racyję....

istny dzikus.... z domieszką wrodzonej łagodności...
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:43
                                                    Taka tez niewypusci szybko z łózka, wykozysta az padnie na morde :)))))))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:44
                                                    prędzej on padnie na mordę... jak mam być szczera... ;))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:45
                                                    niezdzieralnam! ;)))
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:50
                                                    Połaczenie?????
                                                    Niech i tak bedzie :))))

A z łóżka nie wypuszczam dopuki siem nie zmęczę :)))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:53
                                                    hmmm... ;))) a co robisz jak padnie przed Tobą?
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 13:03
                                                    Co robię????
                                                    Hmmmmmmmmmmmmm, zobacz i przekonaj się sam (a) :)))))))))))))))))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 13:06
                                                    Zmienia buty :)))))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 13:14
                                                    NO!!!! nareszcie wiem, czemu lubiem kupować ciągle nowe buty!!!! Dzięki
                                                    Hunterku! ;)))))))))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 13:05
                                                    Tak cos czuje. Romantyczna tez jestes?
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 13:10
                                                    Romantyczna ???
                                                    Nawet bardzo :)))
                                                    Choc na plaży w świetle gwiazd, "polować" bym nie chciała :)))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 13:12
                                                    oooo no przestań... saaaama rozdoszzzz... właszcza przez ten szum....
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 13:18
                                                    Tylko ten szszszszszszuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm, bo piasek, hm, no
                                                    wiesz :))))
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 13:02
                                                    O nim własnie mówie :)))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 13:06
                                                    ON - pojawił się w dwóch osobach... TEN co zaspokaja... i TEN co pada, bo nie
                                                    daje rady zaspokoić...

rozumiem, że Ty z tych pierwszych? ;))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 13:07
                                                    no baaaaa! jasne! potrafię być baaardzo romantyczna...
    • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 11:51
      oko zawiesic? a do tego czasu to w reku te oko trzymaliscie?;)
      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 12:34
        saqqara napisała:

> oko zawiesic? a do tego czasu to w reku te oko trzymaliscie?;)

Do tej pory zawiezałem na ładnych brzuszkach i nietylko :))
        • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 13:04
          ja tam zawsze najpierw na nietylko ;))))))))
          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 13:23
            mawyr napisał:

> ja tam zawsze najpierw na nietylko ;))))))))

Ładne "nietylko" rozbudza wyobraznie. Najgorzej ze na wyobrazni sie konczy.
            >
            • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 13:39
              bo jak mówią obiecanki cacanki a głupiemu...........stoi ;)))))))))))))))))))
              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 13:44
                Wystawiaja swoje golizny na pokuszenie, daja jedynie usmiech i to niezawsze. :)
                • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 13:49
                  a już całkiem źle jak dają ale nie nam :((((((((((((((
                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 13:51
                    To pewne ze daja.....nie nam.....Nieliczne sa łaskawsze, ale ile człowiek musi sie przy tym nachodzic:))))))
                    • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 13:56
                      ale pomyśl!!! jaka satysfakcja jak już się tak nachodzisz ;)))
                      • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 14:02
                        i jaki jesteś szczęśliwy jak zdejmiesz wreszcie te ciasne buty ;)))))))))))
                        • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:09
                          hehehe, biedactwa z Was ze hoho, a te babsztyle to takie okrutnice, nakreca i
                          zostawiaja biedaczka mowiac cos o rekodzielnictwie;P
                          • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 14:16
                            nie okrutne ale wybredne, to nie tak, tamto też, to może boleć a to za mało
                            uwiera, jakieś porównania, to za zimny to za gorący, trudno odgadnąć ;))))))))
                            • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:21
                              mawyr napisał:

> nie okrutne ale wybredne, to nie tak, tamto też, to może boleć a to za mało
                              > uwiera, jakieś porównania, to za zimny to za gorący, trudno odgadnąć ;))))))))

hahaha, jakbym slyszala swojego bylego:)))
                              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:23
                                Taaaaaaaaa wam sie w głowach poprzewracało :))))))) ale za to was kochamy.
                                • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:25
                                  hunter_ napisał:

> Taaaaaaaaa wam sie w głowach poprzewracało :))))))) ale za to was kochamy.

i vice versa:)))
                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:30
                                    Jaki ten swiat pokrecony.
                                    Powiedz mi dlaczego lubicie niegrzecznych facetów?
                                    • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:43
                                      nie kapuje, a skad taki wniosek, ze lubimy niegrzecznych?! ksiaza a niegrzeczny
                                      to 2 rozne bajki.
                                      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:46
                                        To wiem z doswiadczenia. Cichych i spokojnych niezauwazacie.
                                        Nie to zebym ja sie do takich zaliczał, tak tylko zauwazyłem.
                                        • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:54
                                          czekaj, czekaj, bo sie gubie. wiesz z doswiadczenia ale sie do takich nie
                                          zaliczasz, tja...:)))

nie wazne, czy cichy i spokojny, jesli ma to cos, co zainteresuje, to reszta
                                          przestaje byc wazna. i to mowie z doswiadczenia:)
                                          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:13
                                            To jest fascynujace w internecie ze poznaje sie ludzi nie widzac ich, nie znajac.
                                            "To cos" dotyczy tez kobiet. Nie musi byc piekna by zafascynowac.....:))))
                                            • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 15:26
                                              fascynujace ale i falszywe, bo chcac niechcac tworzymy wlasne wyobraznie tej
                                              osoby, trzeba byc ostroznym zeby sie nie naciac.

tego "czegos" poszukuje kazdy z nas, plec chyba nie ma znaczenia, choc ukryc
                                              sie nie da, panowie klada wiekszy nacisk na cechy typu 90-60-90:))
                                              • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:28
                                                saqqara napisała:

> tego "czegos" poszukuje kazdy z nas, plec chyba nie ma znaczenia, choc ukryc
                                                > sie nie da, panowie klada wiekszy nacisk na cechy typu 90-60-90:))

a potem się dziwią... że te 90-60-90 najczęściej nic oprócz tego nie mają...
                                                • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:33
                                                  miewaja :)))
                                                  • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:35
                                                    uciekam już dzis.... miłego klikania
                                              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:33
                                                saqqara napisała:

> fascynujace ale i falszywe, bo chcac niechcac tworzymy wlasne wyobraznie tej
                                                > osoby, trzeba byc ostroznym zeby sie nie naciac.
                                                >
                                                > tego "czegos" poszukuje kazdy z nas, plec chyba nie ma znaczenia, choc ukryc
                                                > sie nie da, panowie klada wiekszy nacisk na cechy typu 90-60-90:))

Tak to prawda cechy 90:60:90 dla nas sa bardzo wazne. Bardzo wazna jest dla mnie kobiecosc.
                                                Trudno to opisac, ale macie to w sobie w wiekszym lub mniejszym stopniu.
                                                • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 15:44
                                                  uwazasz, ze kobiecosc zalezy od wymiarow?
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:51
                                                    Nie od wymiarów. to jest cos co sie ma lub nie.
                                                  • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 15:57
                                                    no wlasnie, ma sie lub nie, teraz caly problem zeby kogos takiego znalezc...
                                                  • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 11:31
                                                    saqqara napisała:

> no wlasnie, ma sie lub nie, teraz caly problem zeby kogos takiego znalezc...

Cierpliwosc i wiara ze sie znajdzie, nic nam innego nie pozostaje.
                          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:19
                            saqqara napisała:

> hehehe, biedactwa z Was ze hoho, a te babsztyle to takie okrutnice, nakreca i
                            > zostawiaja biedaczka mowiac cos o rekodzielnictwie;P

Bo wy bez serca jestescie :))) nieufne, skryte i ksiecia z bajki szukacie.
                            • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:24
                              e tam ,bez serca od razu:)
                              a z tymi ksieciami to tez roznie bywa, ja takich od razu pedze won, no ale ja
                              to dziwolag jestem, nie kobieta;)
                              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:33
                                saqqara napisała:

> e tam ,bez serca od razu:)
                                > a z tymi ksieciami to tez roznie bywa, ja takich od razu pedze won, no ale ja
                                > to dziwolag jestem, nie kobieta;)

Kamien z serca ze jeszcze takie kobiety chodza po ziemii. Dlaczego ksiecia pedzisz won?
                                • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 14:36
                                  może z królewiczem by tak nie postąpiła ;))))))))))))
                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:39
                                    Podobno pedzi takich:))))))
                                    • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 14:44
                                      jest drobna różnica książę - królewicz z berrrrrrrrrrrrłem w dłoni ;)))))
                                      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:47
                                        Niewiem który interesuje kobiety :))
                                    • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:44
                                      a co ja bym miala z krolewiczem robic? jest facet z krwi i kosci porzebny, a
                                      nie uluda, ktora mi zycie najpierw w bajke a potem w koszmar zmieni;)
                                      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:49
                                        Masz racje pedz ich :))))). Jaki facet jest w twoim typie?
                                        • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 14:56
                                          hahaha, pedze, to moge obiecac:)

jaki typ? nie mam okreslonego, to zalezy od spotykanego faceta, wtedy wiem, czy
                                          mi akurat ten konkretny osobnik pasuje czy nie. nie mam jednak zadnych zalozen
                                          jelsi chodzi o wyglad, sytuacje materialna itd. to nie jest dla mnie tak
                                          istotne jak to "cos" tak trudne do okreslenia... ufff, ale sie rozpisalam...;)
                                          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:16
                                            Dobrze jest poniesc sie marzeniom:))). Po pewnym czasie wygladu nie widzi sie, zostaje człowiek
                                            to co w nim siedzi.
                                      • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 14:54
                                        Szakirka z ust mi to wyjąłaś nie wkładając...;))))
                                        Królewiecze do gazu... mieszacze życiowe jedne!
                                        • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 15:04
                                          tia kobieta jak tornado, przychodzi gorąca i wilgotna a odchodzi zabierając
                                          pól domu i samochód ;(((((((
                                          • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:09
                                            ;))) ja tam samochodu nie kcem.. bo jeszcze gumowych drzew nie wymyślili... a
                                            pół domu na nic mi się nie przyda... bo było by w nim za zimno!
                                        • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 15:07
                                          krolewiczom i ksieciom mowimy stanowcze 3 X NIE!!!!
                                          o le!!!:))
                                          • mawyr Re: Co za życie 13.11.02, 15:09
                                            i tak upadła monarchia w Polsce ;)))))))))
                                            • saqqara Re: Co za życie 13.11.02, 15:11
                                              patriarchat to najlelpszy z systemow:)))
                        • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:14
                          i to jak uwieraja :)))
                      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:09
                        Nieraz sie nachodziłem i nic z tego nie miałem :))))
                        • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 14:16
                          moszee za niewłaściwymi tuptosz...
                          • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 14:21
                            Może tak byc. Raz na jakis czas cos wytuptam :))))
                            • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 14:56
                              a Nogi Cię jeszcze od tego tuptania nie rozbolały? ;)))
                              • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:19
                                Tupie rzadko, jesli wiem ze warto.
                                • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:21
                                  no tak... ale sam twierdzisz... że warto czasami... tzn. nieczęsto.... a
                                  nieczęsto to znaczy, że twierdzisz, iż nie ma wartych tupania bab?
                                  • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:25
                                    Sa, dlatego nieraz tupie. Nieraz tez samo przychodzi:))))
                                    • silvii Re: Co za życie 13.11.02, 15:27
                                      a co się dzieje jak juz trochę potupiesz? hm??
                                      • hunter_ Re: Co za życie 13.11.02, 15:38
                                        Nieraz nic :(, nieraz zeglujemy w swiecie uniesien :))))))
                                        • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 09:39
                                          oczywizda! raz na wozie raz pod wozem.... ;)))
                                          • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 11:49
                                            "Faceci są jak buty, jak sie znudzisz można kupić nowe"
                                            Ktoś kiedyś powiedział :)))
                                            • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 11:52
                                              tylko trzeba wybrać takie, co by za bardzo nie uciskały... ;))) i sznurowadła
                                              muszom mieć takie, co by siem same nie rozwiązywały...
                                              • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 11:54
                                                Taaaaaaaaaaa :)))
                                                Ale ja i tak uważam, że najlepsze to te już troszkę rozchodzone :))
                                                Nowe musisz poznać, nauczyć się wiązać, dbać................
                                                • hunter_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:03
                                                  I wzajemnie :))))))))))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:06
                                                    no masz rację.... wszystkiego trza nauczyć... ale popatrz na to z drugiej
                                                    strony... przynajmniej koślawca nie dostaniesz!!! choróbsko siem nie
                                                    przypląta... komfort świeżości mnieć bendziesz... to Twoim potem nasionknom...
                                                    a nie cudze wonchać....
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:11
                                                    Nie mówię o znoszonych buciorach !!!!!
                                                    Ja nawet jak nowe to do szewca na rozbicie daje :))))) takie dotarcie :)))
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:12
                                                    HMMM... do szewca na dotarcie powiadasz??? zawsze oddajesz??? NO to zmnieniam
                                                    zawód! proszem od dzis do mnie podsyłać na sprawdzenie... ;)))
                                                  • randia_ Re: Co za życie 14.11.02, 12:21
                                                    oki jak coś "nowego" siem trafi :)))0
                                                  • silvii Re: Co za życie 14.11.02, 12:24
                                                    no tylko, żeby mi było na pewno!!! ;)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka