litania 02.02.06, 22:55 tak litanio sama tu siedzisz i musisz chyba przyjąc metode ludzikową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
litania Re: no 02.02.06, 22:56 mówisz? no pewnie nie mam wyjścia-muzyczka cicho leci,dźwięki trąbki unoszą się pod sufitem.... Może jak podskoczę zobaczę jakiś ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: no 02.02.06, 22:57 skaczę skaczę i nic-chyba jednak sama jestem i litania stańki Nic to,pogadamy suszko we dwie..... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta nie chcesz nic jeść? 02.02.06, 23:15 a jaka herbata? jestem faunem herbaty :) zawsze jestem zdziwiony, gdy otwieram szafkę, ile tam fajnych rzeczy jest...np. takie sitko bambusowe do parzenia... ale tego nie da się zjeść :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: nie chcesz nic jeść? 02.02.06, 23:16 jak to nie chce-juz zaserwowałam pierwsze danie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Re: nie chcesz nic jeść? 02.02.06, 23:19 wyrzucam przez okno :) * chcę coś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania ludziku 02.02.06, 23:47 najpierw zanęciłaś biedną samotną litanię jedzonkiem,pomyślałam,że i herbata będzie(podana w kubku i zaparzona w bambusowym zaparzaczu)a tu nic:(( Odpowiedz Link Zgłoś