Dodaj do ulubionych

Noreczko Moja!...

16.11.02, 11:54
... gdziej jesteś????????????????
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 11:59
      te!... bananas.. nie podszywaj siem tu, bo wszyscy wiom, ze wczoraj nie
      przyniesles zadnego takiego owocka, no!.. hi hi hi ;))))))

przy okazji pozdroov ugly_kida i _gruszke :))))))))))))
    • silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 11:59
      NORKA!!!!! no nie rób mi tego!!! już nie chcesz pamiętać jak nam było dobrze
      razem!!!!!
      • bananas102 Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:02
        ja sie pod nikogo nie podszywam!!!
        Te panna nie rzucaj do NORECZKI takich tekstów, bo ze mną bedziesz miała do
        czynienia!
        • ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:04
          hi hi hi... nio i jeszcze udaje, ze on to nie on ;)))))
        • silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:04
          OOO Patrzcie go jaki siem drażliwy nage zrobił!!! A niech Ci bendzie myślisz,
          że co nie wiem kim jesteś? ;))))))))))))

Ulalka patrzaj jaki hojrak! ;)))
          • ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:08
            Silvii :))
            on mysli ze my nieinteligentne, a sprawa "Banana" jest jasna jak slonce, no!...
            i sklerozy nie mam, choc mozna mi duzo zarzucic ;))) nawet to, ze bylam wczoraj
            nieco.. ehh.. niepamietasz nic co glupiego gadalam?? ;)))
            pozdrooveczki :)))
            • silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:11
              No baaaa!!! ;))) nie pamiętam, żebyś cos głupiego robiła lub mówiła... hmm...
              taka fajna byłaś... ;))))))))))))
              • bananas102 Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:13
                BABY NIE ZAŚMIECAĆ WĄTKU!!!

NORECZKO MOJA!!! odezwij się do mnie! tęsknię! Gwiazdo moja only one!!!
                • ulalka Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:18
                  Ty mi tu od Bab nie wymyslaj, bo Ci przypomne conieco z wczorajszego wieczorka,
                  o!.. i wtedy norka Ciem juz w ogole nie zechce ;))) wcale nie bylam pijana
                  tylko wesola i wszystko pamietam.. a poza tym to szykuje Ci przesluchanko ;))
                  • bananas102 Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:24
                    przesłuchuj sobie kogo chcesz! Nie znam cie babo jedna i nie wiem o co ci
                    chodzi!!! Izdźcie sobie stąd!!!! OBIE!!!

NORKA NO PROSZE ODEZWIJ SIE DO MNIE!!!
                    • ulalka Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:29
                      Ty, gwiazda the only one ;))) Ty mi tu oczu nie mydl, ja sie juz umylam, a
                      Ty? ;))))))) chiba dopiero trzezwiejesz, jak mi tu sugeruje Martucha ;)))
                      milego dzionka ;)))
                      • silvii Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:32
                        Ulalka czytam i oczom swym nie kce mi siem wierzyć!!! Czy ty widzisz co on tu
                        wypisuje???? ;)))) dawnom siem tak nie obśmiała... Całuski dla Martuchy!
                • norka_ Re: BANANASIE!!! 18.11.02, 12:10
                  bananas102 napisał(a):

> BABY NIE ZAŚMIECAĆ WĄTKU!!!
                  >
                  > NORECZKO MOJA!!! odezwij się do mnie! tęsknię! Gwiazdo moja only one!!!

Jezdem juz gotowa do spotkania s tobom, bananasie moj kochany!!!
              • ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:16
                jazzzzzzzzzuuu.. Sylvii, mam wraznenie, ze gadalam co mi slina na jezyk
                przyniosla.. moze by tak jezyk zmienic?? ;))))))
                • silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:21
                  eeee... kobietka nie sztresuj siem tak... nikt pod stół nie spadł... ja nawet
                  Iwusi nie mogłam z Ursynowa wyprowadzić na prostą drogę bom miała za mało w
                  czubie... i na trzeźwego zabłądziłyśmy... ;))))
                  • ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:23
                    hi hi hi.. nie stresujem sie wcale.. tyle, ze moglam co za duzo wygadac..
                    dobrze, ze tajemnice roznych osob mam w innej przegrodce w mozgu ;))))
                    • iwusia Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 16:32
                      A Norka jest i tak MOJA!!!!!!!!!!
                      Chiqita Banan wyzywam Cie na ubitą ziemie!!!;)))))))))
                      • saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 10:32
                        hm.... ja o czyms nie wiem, pytanie brzmi, o czym.....
                        • iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 10:57
                          no bedziemy sie bić o ciebie :))))))
                          Te banan obedre cie ze skóry zobaczysz!;))) i pożre na śniadanko!;)))
                          • ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:07
                            Iwusia :))))) polecam swoja dzialalnosc kulinarna w celu Twej konsumpcji the
                            banana ;)))))) co powiesz, na banana opiekanego w szyneczce?? ;)))))
                          • saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:09
                            o mnie bedziecie sie bic? yezoo....cos ostatnio stalam sie produktem wysoce
                            pozadanym.... tja..:)))
                            • ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:25
                              hi hi hi.. a co!.. myslalas, ze czasy rycerskie upadly?? ;)))))

I-wu-sia, I-wu-sia, I-wu-sia :))))))) cwicze skandowanie i zagrzewanie do
                              boju ;)))))
                              • saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:35
                                nie podjudzaj!!!:))
                                • ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:48
                                  he he he :))))) a dlaciego?? ;)))))))))
                                  • iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 12:38
                                    ha widze że mam też zastęp wiernych giermków, szykujcie mą zbroje i miecz!
                                    ;)))))
                                    • saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 12:56
                                      mam robic za dziewice? UWAGA!!!! zaraz sie splonie:)))
                                      • iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:00
                                        ty sie nie plon tylko sie zaszywaj!!! bo jak bedzie poźniej sprawdzian
                                        prześcieradła to wiesz co musi byc hehehehehe
                                        • saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:02
                                          zaszywac???!!! fakt ze pije, ale zeby az tak to nie przesadzajmy!!:))

• norka_ Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:07
                                        saqqara napisała:

> mam robic za dziewice? UWAGA!!!! zaraz sie splonie:)))

Plonie, plonie stodola...
                                        Tak mi tylko przyszlo do glowy...
                                        • iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:13
                                          przeciez ja nie mówie o twoim głębokim gardle.....do chlania ma sie
                                          rozumieć....ale o twoich innych częściach ciała:))))))
                                        • bananas102 Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:15
                                          norka_ napisała:

> Plonie, plonie stodola...
                                          > Tak mi tylko przyszlo do glowy...

Pędzę na pomoc! nie stygnij! podtrzymuj ten ogien! z gwiazdy w kometę zmień się
                                          dla mnie!!!
                                          • norka_ Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:18
                                            bananas102 napisał:

> norka_ napisała:
                                            >
                                            >
                                            > > Plonie, plonie stodola...
                                            > > Tak mi tylko przyszlo do glowy...
                                            >
                                            > Pędzę na pomoc! nie stygnij! podtrzymuj ten ogien! z gwiazdy w kometę zmień
                                            się
                                            >
                                            > dla mnie!!!

Niech sie zmienia. I ogon, dluuuuugi jak u kota, niech jej wyrosnie...
                                          • ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:18
                                            jak jej tylko do glowy przyszlo, to raczej ma goraczke ;))))))))
                                            • silvii Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:20
                                              Goronczkem? daj spokój toż to ostatnie stadium już jest...
                                    • ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:16
                                      iwusia napisała:

> ha widze że mam też zastęp wiernych giermków, szykujcie mą zbroje i miecz!
                                      > ;)))))

wierny giermek szykuje nie tylko zbrojem i miecz, ale i szuka poplecznikow na
                                      dworze tego niewiernego ;))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka