bananas102 16.11.02, 11:54 ... gdziej jesteś???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 11:59 te!... bananas.. nie podszywaj siem tu, bo wszyscy wiom, ze wczoraj nie przyniesles zadnego takiego owocka, no!.. hi hi hi ;)))))) przy okazji pozdroov ugly_kida i _gruszke :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 11:59 NORKA!!!!! no nie rób mi tego!!! już nie chcesz pamiętać jak nam było dobrze razem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bananas102 Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:02 ja sie pod nikogo nie podszywam!!! Te panna nie rzucaj do NORECZKI takich tekstów, bo ze mną bedziesz miała do czynienia! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:04 hi hi hi... nio i jeszcze udaje, ze on to nie on ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:04 OOO Patrzcie go jaki siem drażliwy nage zrobił!!! A niech Ci bendzie myślisz, że co nie wiem kim jesteś? ;)))))))))))) Ulalka patrzaj jaki hojrak! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:08 Silvii :)) on mysli ze my nieinteligentne, a sprawa "Banana" jest jasna jak slonce, no!... i sklerozy nie mam, choc mozna mi duzo zarzucic ;))) nawet to, ze bylam wczoraj nieco.. ehh.. niepamietasz nic co glupiego gadalam?? ;))) pozdrooveczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:11 No baaaa!!! ;))) nie pamiętam, żebyś cos głupiego robiła lub mówiła... hmm... taka fajna byłaś... ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bananas102 Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:13 BABY NIE ZAŚMIECAĆ WĄTKU!!! NORECZKO MOJA!!! odezwij się do mnie! tęsknię! Gwiazdo moja only one!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:18 Ty mi tu od Bab nie wymyslaj, bo Ci przypomne conieco z wczorajszego wieczorka, o!.. i wtedy norka Ciem juz w ogole nie zechce ;))) wcale nie bylam pijana tylko wesola i wszystko pamietam.. a poza tym to szykuje Ci przesluchanko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bananas102 Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:24 przesłuchuj sobie kogo chcesz! Nie znam cie babo jedna i nie wiem o co ci chodzi!!! Izdźcie sobie stąd!!!! OBIE!!! NORKA NO PROSZE ODEZWIJ SIE DO MNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:29 Ty, gwiazda the only one ;))) Ty mi tu oczu nie mydl, ja sie juz umylam, a Ty? ;))))))) chiba dopiero trzezwiejesz, jak mi tu sugeruje Martucha ;))) milego dzionka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Bananas ;)))) 16.11.02, 12:32 Ulalka czytam i oczom swym nie kce mi siem wierzyć!!! Czy ty widzisz co on tu wypisuje???? ;)))) dawnom siem tak nie obśmiała... Całuski dla Martuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
norka_ Re: BANANASIE!!! 18.11.02, 12:10 bananas102 napisał(a): > BABY NIE ZAŚMIECAĆ WĄTKU!!! > > NORECZKO MOJA!!! odezwij się do mnie! tęsknię! Gwiazdo moja only one!!! Jezdem juz gotowa do spotkania s tobom, bananasie moj kochany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:16 jazzzzzzzzzuuu.. Sylvii, mam wraznenie, ze gadalam co mi slina na jezyk przyniosla.. moze by tak jezyk zmienic?? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:21 eeee... kobietka nie sztresuj siem tak... nikt pod stół nie spadł... ja nawet Iwusi nie mogłam z Ursynowa wyprowadzić na prostą drogę bom miała za mało w czubie... i na trzeźwego zabłądziłyśmy... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 12:23 hi hi hi.. nie stresujem sie wcale.. tyle, ze moglam co za duzo wygadac.. dobrze, ze tajemnice roznych osob mam w innej przegrodce w mozgu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Noreczko Moja!... 16.11.02, 16:32 A Norka jest i tak MOJA!!!!!!!!!! Chiqita Banan wyzywam Cie na ubitą ziemie!!!;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 10:32 hm.... ja o czyms nie wiem, pytanie brzmi, o czym..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 10:57 no bedziemy sie bić o ciebie :)))))) Te banan obedre cie ze skóry zobaczysz!;))) i pożre na śniadanko!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:07 Iwusia :))))) polecam swoja dzialalnosc kulinarna w celu Twej konsumpcji the banana ;)))))) co powiesz, na banana opiekanego w szyneczce?? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:09 o mnie bedziecie sie bic? yezoo....cos ostatnio stalam sie produktem wysoce pozadanym.... tja..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:25 hi hi hi.. a co!.. myslalas, ze czasy rycerskie upadly?? ;))))) I-wu-sia, I-wu-sia, I-wu-sia :))))))) cwicze skandowanie i zagrzewanie do boju ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 11:48 he he he :))))) a dlaciego?? ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 12:38 ha widze że mam też zastęp wiernych giermków, szykujcie mą zbroje i miecz! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 12:56 mam robic za dziewice? UWAGA!!!! zaraz sie splonie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:00 ty sie nie plon tylko sie zaszywaj!!! bo jak bedzie poźniej sprawdzian prześcieradła to wiesz co musi byc hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:02 zaszywac???!!! fakt ze pije, ale zeby az tak to nie przesadzajmy!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
norka_ Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:07 saqqara napisała: > mam robic za dziewice? UWAGA!!!! zaraz sie splonie:))) Plonie, plonie stodola... Tak mi tylko przyszlo do glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:13 przeciez ja nie mówie o twoim głębokim gardle.....do chlania ma sie rozumieć....ale o twoich innych częściach ciała:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bananas102 Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:15 norka_ napisała: > Plonie, plonie stodola... > Tak mi tylko przyszlo do glowy... Pędzę na pomoc! nie stygnij! podtrzymuj ten ogien! z gwiazdy w kometę zmień się dla mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norka_ Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:18 bananas102 napisał: > norka_ napisała: > > > > Plonie, plonie stodola... > > Tak mi tylko przyszlo do glowy... > > Pędzę na pomoc! nie stygnij! podtrzymuj ten ogien! z gwiazdy w kometę zmień się > > dla mnie!!! Niech sie zmienia. I ogon, dluuuuugi jak u kota, niech jej wyrosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:18 jak jej tylko do glowy przyszlo, to raczej ma goraczke ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:20 Goronczkem? daj spokój toż to ostatnie stadium już jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Noreczko Moja!... 18.11.02, 13:16 iwusia napisała: > ha widze że mam też zastęp wiernych giermków, szykujcie mą zbroje i miecz! > ;))))) wierny giermek szykuje nie tylko zbrojem i miecz, ale i szuka poplecznikow na dworze tego niewiernego ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś