gph 18.11.02, 16:49 chce wylać dziecko z kąpielą przez zaniedbanie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 09:16 Nie chce... ale przecież nawet jeśli mnie nie ma ...to co powinienem zamknąć, zwinąć manele? Nie mogę przecież wciąż siedzieć przy monitorze i kontrolować , sprawdzać... Klamka zapadła... ... A trudno też oczekiwać , aby pewnego rodzaju klimaty i nastroje stawały się wszechobecne i dominujące... Ani to hip hop ani ich czworo, pięcioro czy jakieś takie coś... Pozdrawiam i obiecuję się wkrótce nieco poprawić. Częściej posiedzę i chętnie pogadam... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 09:40 trudny2002 napisał: > Nie chce... > ale przecież nawet jeśli mnie nie ma ...to co powinienem zamknąć, zwinąć manele > ? > Nie mogę przecież wciąż siedzieć przy monitorze i kontrolować , sprawdzać... > Klamka zapadła... > ... > A trudno też oczekiwać , aby pewnego rodzaju klimaty i nastroje stawały się > wszechobecne i dominujące... > Ani to hip hop ani ich czworo, pięcioro czy jakieś takie coś... > Pozdrawiam i obiecuję się wkrótce nieco poprawić. > Częściej posiedzę i chętnie pogadam... no, jak się zakłada forum o szybkim seksie, to trzeba wziąść na siebie odpowiedzialność... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 10:13 gph napisał: > > no, jak się zakłada forum o szybkim seksie, to trzeba wziąść na siebie > odpowiedzialność... > Jeśli się takie zakłada to zapewne, choć jeśli to naprawdę szybki seks to kwestia odpowiedzialności jest jakby mniejsza. Odpowiedzialne to ma być macierzyństwo, a ojcostwo ewentualnie tylko świadome, ale nie upieram się i mogę sie mylić. ... Co to znaczy mogę się mylić? Zapewne się mylę.... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 10:46 trudny2002 napisał: > Jeśli się takie zakłada to zapewne, choć jeśli to naprawdę szybki seks to > kwestia odpowiedzialności jest jakby mniejsza. Odpowiedzialne to ma być > macierzyństwo, a ojcostwo ewentualnie tylko świadome, ale nie upieram się i > mogę sie mylić. to prawda, jednak co innego szybki seks, co innego forum o szybkim seksie - tu jednak trzeba się wykazać pewną dawką odpowiedzialności, podobnie zresztą jak przy każdym innym forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 10:51 powiedziało sie A to i musi sie B. wiec witam was serdecznie.mysle ze spedzimy tu pare miłych i wesołych chwil. Trudny? w bramie w pospiechu to mozna wino wypic coby dzielnicowy sie nieprzypierdzielił.co sie tyczy "numerku" w sumie mozna lecz troszeczke juz zimno, no ale jak to sie mówi "dla chcacego nic TRUDNEGO"? pozdrawiam picipolo Ps.gph ty to o sledziach,seksie.macierzynstwie a moze bys tak nowy rózaniec odmówił za te zberezenstwa które mówisz? pozdrawiam cie gph serdecznie.picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 11:49 picipolo1 napisał(a): > Ps.gph ty to o sledziach,seksie.macierzynstwie a moze bys tak nowy rózaniec > odmówił za te zberezenstwa które mówisz? ja? zbezezeństwa?? przecie ja prawie duchowna osoba hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 11:56 ty tez gph? na którym roku seminarium jestes? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a gdzie tato -moderator? 20.11.02, 12:04 picipolo1 napisał(a): > ty tez gph? na którym roku seminarium jestes? no nie. prawie duchowną... ale ze strukturami niewiele mam wspólnego.. Odpowiedz Link Zgłoś