Dodaj do ulubionych

May the power be with You all :)))))))))))))))))))

21.11.02, 20:23
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 20:27
      Powrót Jedi?
      • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 20:30
        eee.. tam.. drugie wcielenie ulalki ;))))))))) jak krewni, przyjaciele i
        znajomi potrzebuja ekstra mocy, to siem przepoczwarzam ;))))))
        • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 20:38
          aaa,juz wiem,ta ica to skrót od Anglica?:)
          • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 20:43
            A może od "kochanica Francuza"?
            • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 20:46
              mhmm... nie chcialam tak wprost mowic.. ale od CZAROWNICA ;))))))))))))))))
              • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 20:48
                i dodam jeszcze ;))))))

"Jaś, Małgosia i Baba Jaga poszli na studia. Jaś na prawo, Małgosia na
                medycynę, a Baba Jaga na politechnikę. Po roku spotykają się, by wymienić
                opinie.
                - U nas na Uniwerku - mówi Jaś - to wcale się nie uczymy, tylko cały czas
                imprezujemy. Żyć nie umierać!
                - A u nas na Akademii Medycznej - mówi Małgosia - to jest dużo nauki. Ale
                imprez też jest sporo.
                - A u nas na Politechnice - mówi Baba Jaga - to tylko nauka i nauka. Zero
                zabawy. Ale za to jestem najładniejszą dziewczyną na roku!"

;))))))))
                • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 20:55
                  :))
                  Miała łeb ta Baba Jaga!
                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 20:57
                    nosa!:)
                    • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:03
                      nio... jesli chodzi o leb, to moze jej ustepuje, ale nosa, to mam... ;))))))
                      jak przychodzi mroz, to tylko Clinton mi ustepuje w czerwieni tegoz ;))))))
                      • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:09
                        Ulalka,Ty zupełnie Baby Jagi nie przypominasz!
                        juz prędzej-czarnowłosego aniołka:))
                        • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:15
                          yooooo... Unka, co za milusi komplement :)))))) heh.. to tylko pozory, ale
                          niech zostana, ze jestem aniolkiem :))))))
                        • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:16
                          Czarnowłosy aniołek w białym giezłeczku.
                          Moja prababka, św.p. Bronisława, taki obrazek miała nad łóżkiem :)
                          • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:19
                            Maryjko jesli chcesz na cześć babci tez strzelić sobie
                            taki obrazek polecam Ulalkę jako modelkę:))
                            • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:21
                              Z miłą chęcią
                              -mruknął dzięcioł :)
                            • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:22
                              bossssssszzz.. ale zniknal z foruma ten facet, co to muzy fotograficznej szukal
                              i ja siem wplatalam w te afere ;)))))) ale moze znacie innego fotografa, jak
                              juz chcecie mnie uwieczniac ;)))))
                              • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:25
                                Znamy, a jakże :)
                                • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:27
                                  taaa,znamy,znamy:)
                                • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:28
                                  no ja chiba tez, choc nie osobiscie :))))))))
                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:32
                                    No cóż :)
                                    Nic dodać, nic ująć :))
                                    • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:33
                                      Bo
                                      ORMO
                                      czuwa
                                      :o)
                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:34
                                    ulalka napisała:

> no ja chiba tez, choc nie osobiscie :))))))))

coś kręcisz aniołku:))
                                    • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:44
                                      Kogel-mogel pewnie!
                                      To na głos i włos dobrze robi :)
                                      • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:47
                                        krece loczka mojego na paluszku.. chiba, ze o czyms nie wiem i myslimy o kims
                                        innym :)))))
                                        • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:01
                                          to niech i ja coś zakręcę,ale najpierw rozważę: kogel-mogel,
                                          loczka albo ...jeszcze się zastanowię:)
                                          • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:06
                                            bosssssssz... Unka :)))) mysle, mysle intensywnie, az mi sie dymi z uszu.. i
                                            juz nic nie rozumiem ;)))))
                                        • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:06
                                          Myślę, że z takich trzech, jak nas dwie, to nie ma ani jednej, która by o kimś
                                          innym myślała :)
                                          Jednak tu na Forum mowa jest srebrem, ale milczenie złotem.
                                          • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:09
                                            no dyc nie chce puszczac pary!.. przeciez wiem o takiej niepisanej zasadzie,
                                            Maryjko :)))) po prostu Unka mnie zastanowila :))))
                                            • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:12
                                              Kobieta niezgłebialną jest.
                                              Pomyśl, jak oone oonych zastanawiać muszą :))
                                          • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:10
                                            no i chyba znokautowałaś Ulalkę...:(
                                            :)
                                            • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:14
                                              Ulalki nie da się znokautować.
                                              Nasza ci ona jest!
                                              :)))))))))
                                              • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:17
                                                od razu tak mi sie wydawało-aniołek z czarnymi włosami??
                                                o nie,nie,to absurd:)
                                                • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:23
                                                  Gość portalu: oona napisał(a):

> od razu tak mi sie wydawało-aniołek z czarnymi włosami??
                                                  > o nie,nie,to absurd:)

no ba!.. Uneczko :)))) wizualnie, to Tobie blizej do aniolka :)))) to lagodne
                                                  spojrzenie i dlugie jasne piekne wlosy :))))
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:29
                                                    > no ba!.. Uneczko :)))) wizualnie, to Tobie blizej do aniolka :)))) to lagodne
                                                    > spojrzenie i dlugie jasne piekne wlosy :))))
                                                    >

no ba!...nie tylko wizualnie!:)))
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:33
                                                    heh.. a ja to tylko taka czarowna_ica ;))))
                                                    :))))))
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:39
                                                    no i wyszłam na aniołka:(
                                              • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:17
                                                ba!.. ja siem tam zglebiac nie daje.. tylko intrygujem oonych ;)))))

Maryjko :))))) dzieki za uznanie :))))))
                                                • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:40
                                                  Wiesz co, ulalko?
                                                  Nie zawsze to co brzmi trywialnie, w istocie jest trywialne.
                                                  Powiem tak:
                                                  niektórzy maja w sobie iskrę, inni nie.
                                                  Ty ją, w moim pojęciu, masz.
                                                  Zabrzmiało trywialnie, prawda?
                                                  :))
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:49
                                                    mhmm.. trywialne nie trywialne, ale milutko i cieplo :))))))))
                                                    bardzo Cie lubie, wiesz? :)))))) (to chiba tez trywialnie brzmi.. ale niech
                                                    tam :)))))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:51
                                                    Patrz!
                                                    Czy mi sie zdaje, czy Uneczka mówiła dziś coś o Dniu Życzliwości?
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:52
                                                    jeszcze tylko godzina,jeszcze tylko godzina...
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:54
                                                    O, jesteś wreszcie!
                                                    Tylko ki nie mów, że oglądałaś idola :)
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:57
                                                    nawet z życzliwości nie powiem!:)
                                                    poniosło mnie nieco po falach netu,
                                                    ale znalazłam szczęsliwie drogę powrotną:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 23:17
                                                    A - ha :)
                                                    Czy oon też ją znalazł?
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 23:19
                                                    aha,a że przegrał walkę o komputer,
                                                    wiec nie pozostało mu nic innego
                                                    jak pójść spać:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 23:22
                                                    Jednym słowem - wydelegowałaś oonego do łóżka :)
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 23:26
                                                    ale to wersja nieoficjalna,oficjalnie-dobrowolnie
                                                    udał się na spoczynek:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 23:28
                                                    Jak on mądrze zrobił!
                                                    Chyba pójdę w jego ślady :)
                                                    Dobranoc, Uneczko.
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 23:29
                                                    dobranoc:)
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 00:25
                                                    taaaaa,wziąć i zasnąć,łatwo powiedzieć:(
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 10:04
                                                    Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Patrz!
                                                    > Czy mi sie zdaje, czy Uneczka mówiła dziś coś o Dniu Życzliwości?

heh.. mowilam to niezaleznie od dnia :))))) jestes naprawde bardzo mila osoba i
                                                    chocby z tego powodu chcialabym byc na tym rocznicowym spotkaniu.. zeby Cie
                                                    wreszcie poznac osobiscie :))))
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 16:56
                                                    wczorajszy dzien zyczliwosci okazał się dniem pozdrowień,
                                                    dziennikarze znowu cos pokręcili:((((
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:07
                                                    nic to Uneczko :))) czy mi sie wydaje, czy tez wszystkie trzy i tak jestesmy
                                                    zyczliwe i bez dnia? :))))
                                                    a tak w ogole, to pozdrawiam Cie i bez dnia tez :))))
                                                  • Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:14
                                                    I Ty Uleczko witaj;)
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:19
                                                    witam Arosko :)))
                                                  • Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:14
                                                    Miły wąteczek się Wam tu utworzył;)...Cześć Unka;)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:19
                                                    Bardzo kobiecy przy braku Panów, którzy chyba mają chwilę dobroci dla nas i nie
                                                    wtrącaja się nam do rozmowy, jak to maja w zwyczaju :)
                                                  • Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:22
                                                    Nie mów hop;)...i w ogóle cześć Maryjko;)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:26
                                                    Cześć, Arosko :) Bardzo długo Cię nie widziałam.
                                                    Może jednak Panom nie zechce się tu zagladać :)
                                                    W końcu, co oni wiedzą o karmi??
                                                  • Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:29
                                                    :)))))))...nio;))))...ogólnie to jestem, ale tu jakoś tak mniej...
                                                    A zresztą pewnie niedługo spotkamy się bardziej realnie;)

Poza tym...nawiązując do tego dowcipu z początku wątka to może by tak
                                                    pozamieniać te uczelnie, bo czuję się lekko pokrzywdzona;))))))
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:30
                                                    pewnie nie zajrza, bo nie znaja czarownej_ ;))) choc.. Maryjka wchodzac tu tez
                                                    nie znala :)))) i faktycznie milo sie nam pogwarza :)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:33
                                                    Robisz za Babę Jagę na Polibudzie, Arosko?
                                                    Cholender, ja nie miałam takiego fartu.
                                                    Ale i głowy do ścisłych też nie bardzo :))
                                                  • Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:40
                                                    Już nie robię;)))))....skończyłam;))))
                                                    A teraz już spadam;)))) Do zobaczenia:))))))
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:41
                                                    nie zdążyłam odpowiedziec cześć Arosce,
                                                    kąpieli mi sie zachciało:((
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:41
                                                    Do zobaczenia, oby jak najszybciej :))
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:42
                                                    co z tego, ze za Babe Jage.. ;)) za to roboty duzo, tak? bossszz.. jak Ci
                                                    wspolczuje.. choc wlasciwie, dopiero teraz, Arosko, na ostatnim roku moich
                                                    studiow poznalam smak rozrywki co zjazd.. wczesniej tez nie bylo kiedy...
                                                    :)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:46
                                                    W studiowaniu to jest chyba najciekawsze, że dopiero pod sam koniec to by się
                                                    dopiero chętnie zaczęło od początku :)
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:46
                                                    taa.. Unka.. chiba Ci pozazdroszcze :)) no tak.. ale u nas teraz akurat remont
                                                    lazienki.. :((
                                                  • Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:47
                                                    Jeszcze jestem...więc zdążyłaś..cześć Uneczko;)
                                                    A co do studiów to to nie tak;))))))...rozrywka była non stop i szkoda, że już
                                                    koniec;))))))...więc korzystaj Ulaluś;)))
                                                    A teraz naprawdę pa Dziewczątka;))))
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:48
                                                    paaaa,chyba zdążyłam?:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:50
                                                    Częste mycie skraca życie.
                                                    Uneczko, nie przesadzaj z tym siedzeniem godzinami w wannie,
                                                    bo się pomarszczysz.
                                                  • Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:54
                                                    Gość portalu: maryjo2 napisał:

> Częste mycie skraca życie.
                                                    > Uneczko, nie przesadzaj z tym siedzeniem godzinami w wannie,
                                                    > bo się pomarszczysz.

jestem rozsądna Maryjko,szczerze mówiąc nawet nie przepadam za
                                                    długim moczeniem się w wodzie,zwłaszcza gorącej:)
                                                  • ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:50
                                                    pa Arosko :)))

heh.. jakosik tak jest pieknie, ze faktycznie, Maryjko, nie poprzestane na
                                                    tym.. :)) polubilam ta atmosfere i pomysle o dalszych studiach :))

a rozrywki.. mhmm.. do licencjata i owszem.. za to teraz.. heh.. dopiero
                                                    teraz :))
                                                  • men_ ja tak tylko na chwilę i spadam z tego babskiego 22.11.02, 17:50
                                                    wątku - Aroska Ty niedobra, cos zrobiła z naszym qmplem ?:(

• Gość: maryjo2 Re: ja tak tylko na chwilę i spadam z tego babski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:52
                                                    O, menik!
                                                    Za babę chcesz robić?
                                                    To wkładaj stanik :))
                                                  • men_ Czepialska, 22.11.02, 17:55
                                                    znowu, O !:)))

p.s.: z dwojga złego wolałbym co innego :))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Czepialska, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:56
                                                    Ciekawe co?
                                                    Może sukienkę z dekoltem aż po sam pępek?
                                                  • men_ Re: Czepialska, 22.11.02, 18:01
                                                    a po co ta sukienka taka przyzwoita ?:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Czepialska, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:04
                                                    Żeby przypadkiem w tramwaju
                                                    ktoś nie zahaczył parasolem o twoje klejnoty
                                                    i ich nie zerwał :)
                                                  • ulalka obecnosc men_ska na tym watku ;)))) 22.11.02, 18:09
                                                    ktos ja nam tu wykrakal, czyz nie?? ;)))))

ale jak bedzie dekolt do pasa, to moze byc widac futro rodowe ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka