Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 20:27 Powrót Jedi? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 20:30 eee.. tam.. drugie wcielenie ulalki ;))))))))) jak krewni, przyjaciele i znajomi potrzebuja ekstra mocy, to siem przepoczwarzam ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 20:38 aaa,juz wiem,ta ica to skrót od Anglica?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 20:43 A może od "kochanica Francuza"? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 20:46 mhmm... nie chcialam tak wprost mowic.. ale od CZAROWNICA ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 20:48 i dodam jeszcze ;)))))) "Jaś, Małgosia i Baba Jaga poszli na studia. Jaś na prawo, Małgosia na medycynę, a Baba Jaga na politechnikę. Po roku spotykają się, by wymienić opinie. - U nas na Uniwerku - mówi Jaś - to wcale się nie uczymy, tylko cały czas imprezujemy. Żyć nie umierać! - A u nas na Akademii Medycznej - mówi Małgosia - to jest dużo nauki. Ale imprez też jest sporo. - A u nas na Politechnice - mówi Baba Jaga - to tylko nauka i nauka. Zero zabawy. Ale za to jestem najładniejszą dziewczyną na roku!" ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 20:55 :)) Miała łeb ta Baba Jaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 20:57 nosa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:03 nio... jesli chodzi o leb, to moze jej ustepuje, ale nosa, to mam... ;)))))) jak przychodzi mroz, to tylko Clinton mi ustepuje w czerwieni tegoz ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:09 Ulalka,Ty zupełnie Baby Jagi nie przypominasz! juz prędzej-czarnowłosego aniołka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:15 yooooo... Unka, co za milusi komplement :)))))) heh.. to tylko pozory, ale niech zostana, ze jestem aniolkiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:16 Czarnowłosy aniołek w białym giezłeczku. Moja prababka, św.p. Bronisława, taki obrazek miała nad łóżkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:19 Maryjko jesli chcesz na cześć babci tez strzelić sobie taki obrazek polecam Ulalkę jako modelkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:21 Z miłą chęcią -mruknął dzięcioł :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:22 bossssssszzz.. ale zniknal z foruma ten facet, co to muzy fotograficznej szukal i ja siem wplatalam w te afere ;)))))) ale moze znacie innego fotografa, jak juz chcecie mnie uwieczniac ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:25 Znamy, a jakże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:27 taaa,znamy,znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:28 no ja chiba tez, choc nie osobiscie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:32 No cóż :) Nic dodać, nic ująć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:33 Bo ORMO czuwa :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 21:34 ulalka napisała: > no ja chiba tez, choc nie osobiscie :)))))))) coś kręcisz aniołku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:44 Kogel-mogel pewnie! To na głos i włos dobrze robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 21:47 krece loczka mojego na paluszku.. chiba, ze o czyms nie wiem i myslimy o kims innym :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:01 to niech i ja coś zakręcę,ale najpierw rozważę: kogel-mogel, loczka albo ...jeszcze się zastanowię:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:06 bosssssssz... Unka :)))) mysle, mysle intensywnie, az mi sie dymi z uszu.. i juz nic nie rozumiem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:06 Myślę, że z takich trzech, jak nas dwie, to nie ma ani jednej, która by o kimś innym myślała :) Jednak tu na Forum mowa jest srebrem, ale milczenie złotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:09 no dyc nie chce puszczac pary!.. przeciez wiem o takiej niepisanej zasadzie, Maryjko :)))) po prostu Unka mnie zastanowila :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:12 Kobieta niezgłebialną jest. Pomyśl, jak oone oonych zastanawiać muszą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:10 no i chyba znokautowałaś Ulalkę...:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:14 Ulalki nie da się znokautować. Nasza ci ona jest! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:17 od razu tak mi sie wydawało-aniołek z czarnymi włosami?? o nie,nie,to absurd:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:23 Gość portalu: oona napisał(a): > od razu tak mi sie wydawało-aniołek z czarnymi włosami?? > o nie,nie,to absurd:) no ba!.. Uneczko :)))) wizualnie, to Tobie blizej do aniolka :)))) to lagodne spojrzenie i dlugie jasne piekne wlosy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:29 > no ba!.. Uneczko :)))) wizualnie, to Tobie blizej do aniolka :)))) to lagodne > spojrzenie i dlugie jasne piekne wlosy :)))) > no ba!...nie tylko wizualnie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:33 heh.. a ja to tylko taka czarowna_ica ;)))) :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:39 no i wyszłam na aniołka:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:17 ba!.. ja siem tam zglebiac nie daje.. tylko intrygujem oonych ;))))) Maryjko :))))) dzieki za uznanie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:40 Wiesz co, ulalko? Nie zawsze to co brzmi trywialnie, w istocie jest trywialne. Powiem tak: niektórzy maja w sobie iskrę, inni nie. Ty ją, w moim pojęciu, masz. Zabrzmiało trywialnie, prawda? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 21.11.02, 22:49 mhmm.. trywialne nie trywialne, ale milutko i cieplo :)))))))) bardzo Cie lubie, wiesz? :)))))) (to chiba tez trywialnie brzmi.. ale niech tam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:51 Patrz! Czy mi sie zdaje, czy Uneczka mówiła dziś coś o Dniu Życzliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:52 jeszcze tylko godzina,jeszcze tylko godzina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 22:54 O, jesteś wreszcie! Tylko ki nie mów, że oglądałaś idola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 22:57 nawet z życzliwości nie powiem!:) poniosło mnie nieco po falach netu, ale znalazłam szczęsliwie drogę powrotną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 23:17 A - ha :) Czy oon też ją znalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 23:19 aha,a że przegrał walkę o komputer, wiec nie pozostało mu nic innego jak pójść spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 23:22 Jednym słowem - wydelegowałaś oonego do łóżka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 23:26 ale to wersja nieoficjalna,oficjalnie-dobrowolnie udał się na spoczynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 23:28 Jak on mądrze zrobił! Chyba pójdę w jego ślady :) Dobranoc, Uneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 23:29 dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 00:25 taaaaa,wziąć i zasnąć,łatwo powiedzieć:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 10:04 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Patrz! > Czy mi sie zdaje, czy Uneczka mówiła dziś coś o Dniu Życzliwości? heh.. mowilam to niezaleznie od dnia :))))) jestes naprawde bardzo mila osoba i chocby z tego powodu chcialabym byc na tym rocznicowym spotkaniu.. zeby Cie wreszcie poznac osobiscie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 16:56 wczorajszy dzien zyczliwosci okazał się dniem pozdrowień, dziennikarze znowu cos pokręcili:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:07 nic to Uneczko :))) czy mi sie wydaje, czy tez wszystkie trzy i tak jestesmy zyczliwe i bez dnia? :)))) a tak w ogole, to pozdrawiam Cie i bez dnia tez :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:14 I Ty Uleczko witaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:19 witam Arosko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:14 Miły wąteczek się Wam tu utworzył;)...Cześć Unka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:19 Bardzo kobiecy przy braku Panów, którzy chyba mają chwilę dobroci dla nas i nie wtrącaja się nam do rozmowy, jak to maja w zwyczaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:22 Nie mów hop;)...i w ogóle cześć Maryjko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:26 Cześć, Arosko :) Bardzo długo Cię nie widziałam. Może jednak Panom nie zechce się tu zagladać :) W końcu, co oni wiedzą o karmi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:29 :)))))))...nio;))))...ogólnie to jestem, ale tu jakoś tak mniej... A zresztą pewnie niedługo spotkamy się bardziej realnie;) Poza tym...nawiązując do tego dowcipu z początku wątka to może by tak pozamieniać te uczelnie, bo czuję się lekko pokrzywdzona;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:30 pewnie nie zajrza, bo nie znaja czarownej_ ;))) choc.. Maryjka wchodzac tu tez nie znala :)))) i faktycznie milo sie nam pogwarza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:33 Robisz za Babę Jagę na Polibudzie, Arosko? Cholender, ja nie miałam takiego fartu. Ale i głowy do ścisłych też nie bardzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:40 Już nie robię;)))))....skończyłam;)))) A teraz już spadam;)))) Do zobaczenia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:41 nie zdążyłam odpowiedziec cześć Arosce, kąpieli mi sie zachciało:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:41 Do zobaczenia, oby jak najszybciej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:42 co z tego, ze za Babe Jage.. ;)) za to roboty duzo, tak? bossszz.. jak Ci wspolczuje.. choc wlasciwie, dopiero teraz, Arosko, na ostatnim roku moich studiow poznalam smak rozrywki co zjazd.. wczesniej tez nie bylo kiedy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:46 W studiowaniu to jest chyba najciekawsze, że dopiero pod sam koniec to by się dopiero chętnie zaczęło od początku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:46 taa.. Unka.. chiba Ci pozazdroszcze :)) no tak.. ale u nas teraz akurat remont lazienki.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: 212.127.78.* 22.11.02, 17:47 Jeszcze jestem...więc zdążyłaś..cześć Uneczko;) A co do studiów to to nie tak;))))))...rozrywka była non stop i szkoda, że już koniec;))))))...więc korzystaj Ulaluś;))) A teraz naprawdę pa Dziewczątka;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:48 paaaa,chyba zdążyłam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:50 Częste mycie skraca życie. Uneczko, nie przesadzaj z tym siedzeniem godzinami w wannie, bo się pomarszczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: May the power be with You all :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 17:54 Gość portalu: maryjo2 napisał: > Częste mycie skraca życie. > Uneczko, nie przesadzaj z tym siedzeniem godzinami w wannie, > bo się pomarszczysz. jestem rozsądna Maryjko,szczerze mówiąc nawet nie przepadam za długim moczeniem się w wodzie,zwłaszcza gorącej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: May the power be with You all :)))))))))))))) 22.11.02, 17:50 pa Arosko :))) heh.. jakosik tak jest pieknie, ze faktycznie, Maryjko, nie poprzestane na tym.. :)) polubilam ta atmosfere i pomysle o dalszych studiach :)) a rozrywki.. mhmm.. do licencjata i owszem.. za to teraz.. heh.. dopiero teraz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ ja tak tylko na chwilę i spadam z tego babskiego 22.11.02, 17:50 wątku - Aroska Ty niedobra, cos zrobiła z naszym qmplem ?:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ja tak tylko na chwilę i spadam z tego babski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:52 O, menik! Za babę chcesz robić? To wkładaj stanik :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Czepialska, 22.11.02, 17:55 znowu, O !:))) p.s.: z dwojga złego wolałbym co innego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czepialska, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:56 Ciekawe co? Może sukienkę z dekoltem aż po sam pępek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czepialska, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:04 Żeby przypadkiem w tramwaju ktoś nie zahaczył parasolem o twoje klejnoty i ich nie zerwał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka obecnosc men_ska na tym watku ;)))) 22.11.02, 18:09 ktos ja nam tu wykrakal, czyz nie?? ;))))) ale jak bedzie dekolt do pasa, to moze byc widac futro rodowe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś