anula001 24.02.06, 08:26 za duzo paczkow wczoraj sie zjadlo:D To moze ja zamiasta tradycyjnej kawy podam mietowa herbate dzis;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villamos Re: Przyznac sie-nie piszecie, bo Was brzuchy bol 24.02.06, 08:38 Ja jestem już głową w śniegowych chmurach.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: Przyznac sie-nie piszecie, bo Was brzuchy bol 24.02.06, 08:42 villamos napisał: > Ja jestem już głową w śniegowych chmurach.. :) > A ja chcę wiosnę! Co prawda bardzo ładnie wyglądają drzewa całe oszronione, ale mam widok z okna :) Ale już wystarczy. W nocy mnie jakieś choróbsko męczyło, telepało mnie z zimna mimo dwóch śpiworów, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: Przyznac sie-nie piszecie, bo Was brzuchy bol 24.02.06, 08:53 ja tez chce wiosne! zdecydowanie i stanowczo nie zgadzam sie zeby dalej trwala zima! Mam dosc juz sniegu, blota, chlapy, mrozow, przymrozkow i innych atrakcji... Chlip Vill, na narty jedziesz? Na dlugo? I gdzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: Przyznac sie-nie piszecie, bo Was brzuchy bol 24.02.06, 08:55 Na tydzień :) do Szczawnicy Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: Przyznac sie-nie piszecie, bo Was brzuchy bol 24.02.06, 08:58 suuper:) zatem udanego pobytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: Przyznac sie-nie piszecie, bo Was brzuchy bol 24.02.06, 09:11 mnie nic nie boli, czuje sie nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: Przyznac sie-nie piszecie, bo Was brzuchy bol 24.02.06, 09:37 to zupełnie jak ja...nawet lepiej niż wczoraj:) miłego wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Cześć, Anula 24.02.06, 12:51 Ktoś kiedyś (mi) powiedział, że trzeba robić różne rzeczy (nie tylko pisać na forum :P), jako powód podał, ze jeśli bawisz się w jednej piaskownicy, szybko wysypniesz z niej piasek. Nie miał nic zdrożnego na myśli. ja poczułam np. potrzebę poczytania. Czegoś, co da się wziąć do ręki, przed snem, co ma okładkę ;) Ładujemy akumulatory. Czy taka odpowiedź Cię zadowoli. Niektórzy nie piszą, bo życie ich przygniotło. Pozdrowimy ich tu? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: Cześć, Anula 24.02.06, 12:53 Twoja daleko idaca dedukacja mnie powalila:P (mam na mysli pierwsze zdanie Twego postu). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Twoje prawo myśleć, co chcesz... 24.02.06, 13:03 po prostu namawianie ludzi do pisania za pomocą "Czemu nic nie piszecie" uważam za...dziwne cokolwiek. Nie nabijajmy licznika na forum, gdy nie mamy nic do powiedzenia ;) Ukłony niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Twoje prawo myśleć, co chcesz... 24.02.06, 13:03 po prostu namawianie ludzi do pisania za pomocą "Czemu nic nie piszecie" uważam za...dziwne cokolwiek. Nie nabijajmy licznika na forum, gdy nie mamy nic do powiedzenia ;) Ukłony niskie. Odpowiedz Link Zgłoś