tygrysek_ 28.11.02, 14:30 ..dostałem od Szaki Twoje zdjęcie!!:) ..wybacz że to mówie ale......ło jakoś Ty jezd szpetna babo!!!:)),..tfu, tfu.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:36 wsciekliscie sie dzisiaj? szaki to, szaki sramto, sie prosze od szaki odpitolic no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:37 Tajgerku tyż Ciem kocham!!!!! Ale Szaki nie mogła Ci przesłać mojego zdjęcia, bo go jeszcze nie ma ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:41 ma!! ale Ty o tym nie wiesz szpetoto!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:44 tygrysek_ napisał: > ma!! ale Ty o tym nie wiesz szpetoto!!!!:)) HA HA HA HA ;))))) I VICE VERSA ROBACZKU ;))) ja tyż wiem jak wyglądasz PASKUDO JEDNA!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:46 nie klam potworku bo ci Bozia jezyczek upierdoli!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:51 JA w przeciwieństwie do Ciebiem zawsze! walem prawdem prosto w oczy ;)))) SZKARADO jedna! A poza tym czas byś siem już naumiał!!! jestem SILVII a nie silvi !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:58 a ja to niby w co??? w dupe?????:)) ..a chuj z tym czy silvi, czy slivi czy slavi.....ważne żes szpetna jezd!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:59 Jak tam sobie kcesz KOCURZE ZAPCHLONY JEDEN!!!!! W JENASACH W DODATKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 07:17 jestes tam szpeciu!!!!!????,...ej! brzydulo wyłaź!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:01 Czego chcesz KOŚLAWCU ZGARBACIAŁY JEDEN!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:09 a chciałem Ci z rana przypomnieć żeś szpetna jezd jak chuj!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:14 ZAPCHLEŃCU!!!!! wymyśl coś innego, bo to porównanie nieco nie pasuje! ha ha ha przyrodzenie męskie ma nieco odmienny kształt niż ja i każda inna KOBIETA jeśli jeszcze tego nie wiesz to proponuję, żebyś siem DOEDUKOWAŁ!!! Z KIM TY SYPIASZ SKORO CZŁONKA OD BABY NIE JESTES W STANIE ODRÓŻNIĆ CO??? ;))))))))))) alem siem obśmiała... jak Norka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:17 norke to ty masz brzydulo zawszona!!!!!!!:)) ..a z kim sypiam to nie Twój jebany interes!!!:) ..niektóre baby som do chuja podobne!! np. Ty!!!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:23 Sorry Tygrys... ale TO już przestało być śmieszne... rzucaj sobie w kogo innego skoro Cie to tak podnieca! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:27 przepraszam Sylvi....:)))),.... chociaż kusi mnie żeby coś jeszcze dodać!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:30 Skoro ma Cię to doprowadzić do wytrysku... prosze bardzo! Ja już skończyłam Z Tobą rozmawiać ;) Pozdrawiam, i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:35 no nie przesadzaj kobieto!!:),..dewiatem nie jezdem!!!:) ale trudno, obrażalska aż tak jezdeś to nic nie poradze.... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 12:02 naprawde siem obraziłaś???? przecież to nie było na poważnie!!!! ...kurde,.. Odpowiedz Link Zgłoś