Dodaj do ulubionych

SILVI!!!!!!!!!!!!!!!!

28.11.02, 14:30
..dostałem od Szaki Twoje zdjęcie!!:)
..wybacz że to mówie ale......ło jakoś Ty jezd szpetna babo!!!:)),..tfu, tfu..

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:36
      wsciekliscie sie dzisiaj? szaki to, szaki sramto, sie prosze od szaki odpitolic
      no!:)
      • silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:37
        Tajgerku tyż Ciem kocham!!!!! Ale Szaki nie mogła Ci przesłać mojego zdjęcia,
        bo go jeszcze nie ma ;))))
        • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:41
          ma!! ale Ty o tym nie wiesz szpetoto!!!!:))
          • silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:44
            tygrysek_ napisał:

> ma!! ale Ty o tym nie wiesz szpetoto!!!!:))

HA HA HA HA ;))))) I VICE VERSA ROBACZKU ;))) ja tyż wiem jak wyglądasz PASKUDO
            JEDNA!!! ;)
            • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:46
              nie klam potworku bo ci Bozia jezyczek upierdoli!!!:)))
              • silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:51
                JA w przeciwieństwie do Ciebiem zawsze! walem prawdem prosto w oczy ;))))
                SZKARADO jedna!

A poza tym czas byś siem już naumiał!!! jestem SILVII a nie silvi !!!!!!!!!
                • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:58
                  a ja to niby w co??? w dupe?????:))

..a chuj z tym czy silvi, czy slivi czy slavi.....ważne żes szpetna jezd!!!:)
                  • silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.02, 14:59
                    Jak tam sobie kcesz KOCURZE ZAPCHLONY JEDEN!!!!! W JENASACH W DODATKU!!!!
                    • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 07:17
                      jestes tam szpeciu!!!!!????,...ej! brzydulo wyłaź!!!!!!!!:)
                      • silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:01
                        Czego chcesz KOŚLAWCU ZGARBACIAŁY JEDEN!!! ;)))
                        • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:09
                          a chciałem Ci z rana przypomnieć żeś szpetna jezd jak chuj!!!!!!!:)
                          • silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:14
                            ZAPCHLEŃCU!!!!! wymyśl coś innego, bo to porównanie nieco nie pasuje!
                            ha ha ha
                            przyrodzenie męskie ma nieco odmienny kształt niż ja i każda inna KOBIETA jeśli
                            jeszcze tego nie wiesz to proponuję, żebyś siem DOEDUKOWAŁ!!!

Z KIM TY SYPIASZ SKORO CZŁONKA OD BABY NIE JESTES W STANIE ODRÓŻNIĆ CO???

;)))))))))))

alem siem obśmiała... jak Norka... ;)
                            • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:17
                              norke to ty masz brzydulo zawszona!!!!!!!:))

..a z kim sypiam to nie Twój jebany interes!!!:)
                              ..niektóre baby som do chuja podobne!! np. Ty!!!!!:)))

tygrysek...

• silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:23
                                Sorry Tygrys... ale TO już przestało być śmieszne... rzucaj sobie w kogo innego
                                skoro Cie to tak podnieca!
                                • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:27
                                  przepraszam Sylvi....:)))),.... chociaż kusi mnie żeby coś jeszcze dodać!!:)))
                                  • silvii Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:30
                                    Skoro ma Cię to doprowadzić do wytrysku... prosze bardzo! Ja już skończyłam Z
                                    Tobą rozmawiać ;)

Pozdrawiam,

i życzę miłego dnia
                                    • tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 11:35
                                      no nie przesadzaj kobieto!!:),..dewiatem nie jezdem!!!:)

ale trudno, obrażalska aż tak jezdeś to nic nie poradze....

tygrysek...

• tygrysek_ Re: SILVI!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.02, 12:02
                                        naprawde siem obraziłaś???? przecież to nie było na poważnie!!!!
                                        ...kurde,..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka