kochanica-francuza 12.03.06, 19:15 Zawiesiłam na FF ciekawostkę dla ciebie, a ty w dupie masz... www.pakamera.pl/auctiondetails.php?id=104820 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 19:21 No dziękuję, ale w sumie średnio mi ta bluzka się podoba :) Znajdź mi więcej stron z takimi cudami, jak te, co linkuję na blogu :) Każda strona z wiktoriańskimi ciuchami bardzo mile widziana? PS. Śliczne, prawda? ;) Zakochałem się w tej dziewczynie i tej sukni :) www.knowlesville.com/matt/vintage_fashion/1898-wine-ensemble.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 19:26 stephen_s napisał: > No dziękuję, ale w sumie średnio mi ta bluzka się podoba :) Tak też sądziłam. Ona jest "inspirowana". Toteż mówię - ciekawostka. Steph, po vatermoerder marsz!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 19:27 Co to jest "vatermoerder"..? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 19:31 stephen_s napisał: > Co to jest "vatermoerder"..? Podkształć się kolego z męskiego stroju tej epoki. Taki upiorny, dopasowany, stojący kołnierzyk. > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 19:37 No proszę, nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 20:12 stephen_s napisał: > No proszę, nie wiedziałem... > W ogóle może się umówmy, że np. za miesiąc będziesz nie do zagięcia w męskim stroju 19-wiecznym, co? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 20:37 Do męskich strojów trudno źródła znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 20:56 stephen_s napisał: > Do męskich strojów trudno źródła znaleźć... > Na necie świat się nie kończy. Biblioteki, kotuś, stoją otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 19:30 > > PS. Śliczne, prawda? ;) Niestety nie podzielam Twego zdania i obstaję przy kochanicy Francuza ;-) : olharfeliz.typepad.com/pastels/images/pompadour_boucher.jpg Zakochałem się w tej dziewczynie i tej sukni Oj nie bardzo. Suknia za bardzo "umilitarniona" stylistycznie, kołnierzyk bez sensu. Dziewczę o obliczu pogodnym , acz nie jest zapewne tytanem intelektu. Ale zakochałeś się - to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 19:36 > Oj nie bardzo. Suknia za bardzo "umilitarniona" stylistycznie, kołnierzyk bez > sensu. To, że ona jest ciut "militarna", to mi się podoba właśnie :) Ja bym tam niewielką poduszeczkę dorzucił na tył i byłby ideał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 20:13 > > Ja bym tam niewielką poduszeczkę dorzucił na tył i byłby ideał :) Steph!!! Gustu nie masz!!!! ;-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 20:37 > Steph!!! Gustu nie masz!!!! ;-))) Nic nie poradzę, że podoba mi się ta sylwetka, jaką daje niewielka "sztuczna pupa" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 20:57 > > Nic nie poradzę, że podoba mi się ta sylwetka, jaką daje niewielka "sztuczna > pupa" ;)) > Ale ta kiecka plus jeszcze sztuczna pupa? A naturalna pupa ci się nie podoba, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 20:59 No przecież w całej tamtej modzie miałaś długie kiecki + sztuczne pupy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 21:03 stephen_s napisał: > No przecież w całej tamtej modzie miałaś długie kiecki + sztuczne pupy... :) > No ale do tej jeszcze byś dodawał... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph , bo cię uduszę!!! 12.03.06, 21:04 Bo może jestem ślepy, ale akurat tam tej "pupy" nie widzę..? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s PS 12.03.06, 19:37 Po czym poznajesz, że ona nie jest tytanem intelektu??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: PS 12.03.06, 20:13 stephen_s napisał: > Po czym poznajesz, że ona nie jest tytanem intelektu??? > Po oczętach. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: PS 12.03.06, 20:36 Oczętach??? Co z nimi u niej nie tak? Mnie tam ona się podoba, super w sukni wygląda, poproszę wehikuł czasu, muszę sobie taką żonę znaleźć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: PS 12.03.06, 20:58 stephen_s napisał: > Oczętach??? Co z nimi u niej nie tak? Oczęta są zwierciadłem duszy, a takoż intelektu. > > Mnie tam ona się podoba, super w sukni wygląda, poproszę wehikuł czasu, muszę > sobie taką żonę znaleźć :))))) POlataj po ruchach katolickich i znajdź taką, która będzie się chciała w toto przebierać. Plus pieniądze na krawca, kolego. > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: PS 12.03.06, 20:59 > Oczęta są zwierciadłem duszy, a takoż intelektu. I Ty w jej oczach nie widzisz tegoż intelektu..? ;) > POlataj po ruchach katolickich i znajdź taką, która będzie się chciała w toto > przebierać. Plus pieniądze na krawca, kolego. Dlaczego w ruchach katolickich..? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: PS 12.03.06, 21:03 stephen_s napisał: > > Oczęta są zwierciadłem duszy, a takoż intelektu. > > I Ty w jej oczach nie widzisz tegoż intelektu..? ;) Trochę widzę, ale bez przesady. > > > POlataj po ruchach katolickich i znajdź taką, która będzie się chciała w > toto > > przebierać. Plus pieniądze na krawca, kolego. > > Dlaczego w ruchach katolickich..? Bo one są skromne i ubierają się pod szyję. > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: PS 12.03.06, 21:05 > Trochę widzę, ale bez przesady. A ja tam widzę sporo intelektu :))) > Bo one są skromne i ubierają się pod szyję. Ale nie w ten sposób... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: PS 12.03.06, 21:08 stephen_s napisał: > > Trochę widzę, ale bez przesady. > > A ja tam widzę sporo intelektu :))) Średnia krajowa? > > > Bo one są skromne i ubierają się pod szyję. > > Ale nie w ten sposób... ;) Chodzi mi o to, że prędzej taką przekonasz, niż lalę w stringach i z odkrytym brzuchem, człowieku! Faceci wolno kapują... > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: PS 12.03.06, 21:11 > Chodzi mi o to, że prędzej taką przekonasz, niż lalę w stringach i z odkrytym > brzuchem, człowieku! Faceci wolno kapują... No, najprościej znaleźć chyba jakąś fascynatkę tamtej epoki podobną do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: PS 12.03.06, 21:15 stephen_s napisał: > > Chodzi mi o to, że prędzej taką przekonasz, niż lalę w stringach i z odkr > ytym > > brzuchem, człowieku! Faceci wolno kapują... > > No, najprościej znaleźć chyba jakąś fascynatkę tamtej epoki podobną do mnie :) > Nooo... najprościej... Czyli - jak? Odpowiedz Link Zgłoś