proces7 13.03.06, 19:29 Proponuję sondę i zachęcam do wpisów: A- Balcerowicz TAK B- Balcerowicz NIE C- nie mam zdania na temat Balcerowicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejdik Re: Leszek Balcerowicz- sonda 13.03.06, 22:34 A- niech zostanie! uzasadnienie : bo nie lubię Leppera;):D Odpowiedz Link Zgłoś
t_ermitek Re: Leszek Balcerowicz- sonda 14.03.06, 09:39 A , bo chce wierzyć , że moje oszczędności jeszcze są w banku...a nie w kaczoskarbonce. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Leszek Balcerowicz- sonda 14.03.06, 12:57 Bez cienia wątpliwości- A. proces.superhost.pl/blog/index.php/b/2006/03/14/p150 Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Leszek Balcerowicz- sonda 14.03.06, 13:36 Odpowiedź A oczywiście, a oszczędności radzę pochować w skarpety oraz w banku ziemskim, w jakiejś dość stabilnej walucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brunetzalaski Re: Leszek Balcerowicz- sonda 14.03.06, 14:12 Gdzie Ty Katju, tam i ja - A. Odpowiedz Link Zgłoś
white.noise Re: Leszek Balcerowicz- sonda 14.03.06, 18:44 nie bede oryginalny - A Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Zakończenie sondy 15.03.06, 17:28 12 głosów, 12 (100%) na TAK dla L.Balcerowicza. Przypominam, ze w sondzie dotyczącej toratoratora wzięło udział 15 osób. Nieco więcej. Może to ja zawaliłem, bo nie napisałem Wam, kto to jest Balcerowicz. Istotnie, to mój błąd. Dziś tłumaczyłem miia, że Profesor Balcerowicz nie jest żadnym opem na czacie. Nie chciała mi wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Zakończenie sondy 15.03.06, 17:30 Procesie, czy udział w sondzie był obowiązkowy? Jeżeli tak, to jak to ma się do wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zakończenie sondy 15.03.06, 17:34 wanda_rybka napisała: > Procesie, czy udział w sondzie był obowiązkowy? Jeżeli tak, to jak to ma się do > wolności? Czy ja pisałem, ze obowiązkowy? Oczywiście, że jesteś wolna, nie musisz brać udziału w sondach, wyborach do sejmu, do samorządu, jesteś wolna. Nie musisz tego podkreślać. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Zakończenie sondy 15.03.06, 17:42 Procesie, moje pytanie było reakcją na zarzut,że jedynym powodem iż ktoś nie brał udziału w sondzie jest brak wiedzy o tym kim jest Balcerowicz. Otóż, nawet jakbym nie słyszała nigdy tego nazwiska to po ostatnich dniach na pewno bym wszystko o Nim wiedziała, łącznie z datą urodzenia, imionami rodziców, nr PESEL i NIP. Odpowiedz Link Zgłoś