Dodaj do ulubionych

Gracie Nowy!

29.03.06, 22:11
moją koleżanka urodziła chłopa - całe 4400 wycisnęła!
Twoja żona musi ją pobić:)
urodziła na Zamenhoffa i jest zachwycona (pierwsze rodziła w publicznym i
mówi, że różnica kolosalna)
Obserwuj wątek
    • grat.nowy nieźle :) 30.03.06, 07:44
      my też na Zamenhoffa :)

podobno niekoniecznie mogą przyjąć jeżeli nie będą mieli akurat miejsca, nie ma
      gwarancji 100%... zacząłem się niepokoić ;)
      • nutopia Re: nieźle :) 30.03.06, 11:28
        jak rodziłam na parkowej to też tak mówili. że jak nie będzie miejsca to mnie
        nie przyjmą. ale było i wszystko było ok.
        i przestancie się przejmować bo wszystko będzie dobrze
        • zewsi Re: nieźle :) 30.03.06, 11:52
          Na nerwy polecam musztardę.
          • grat.nowy musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 07:53
            i na humor i na strach i na swędzenie ;)
            • zewsi Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:30
              I przenieśli nasz wątek piątkowo-musztardowy na Hyde Park.
              • kamilar Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:41
                Bydlaki, jak mogli. Ja bym nie darował.
                • zewsi Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:43
                  Wierzymy z Gratem, ze będziesz interweniował. Tego tak zostawić nie można!
                  • kamilar Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:48
                    Masz rację wiercie. Bo co wam pozostaje:)
                    • zewsi Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 10:00
                      Ty, przecież!
                      • kamilar Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 10:03
                        Kurcze zgubiłem "z" w poście, ale na pewno poprawnie zinterpretowałeś mój pisany
                        łamaną polszczyzna post:
                        Nie chwaląc się, jak tamtą kasację uczynił. Możecie apelować, ale sądy u nas
                        ospałe są:)
                        • zewsi Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 10:13
                          Nie szkodzi, że ospałe. wierzę w Twoją sprawiedliwość.
                          A temat piątku w Białymstoku jest tak ważki dla wszystkich mieszkańców miasta
                          jak nie wiem co! O! I na dodatek jeszcze ta musztarda.
                          Czy może być coś bardziej ważnego?
                          Zresztą wystarczy popatrzeć na zainteresowanie piszących.
                          Piątek - 8 postów.
                          Hemoroidy - 2 posty
                          Gaz na Białorusi - 2 posty
                          Zdjęcia krwawej miazgi przed Tonem - też koło 8
                          No i order dla generała - 1 post.

Moim skromnym zdaniem wątek piątkowy rozkręcał całe forum, a teraz nie ma o
                          czym pisać.
                          Po raz wtóry: O!
                        • grat.nowy protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:15
                          musztarda ma przeogromny wpływ na życie naszego miasta!

Veto!
                          • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:20
                            Podtrzymuję veto Grata i dodaję swoje własne, co daje już dwa veta. A jak mówi
                            przysłowie starożytnych Białorusinów "Co dwa Veta, to nie jedno"!
                            • grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:27
                              no właśnie! lud białostocki domaga się powrotu wątku musztardowo-piątkowo-
                              białostockiego na FB!

No chyba że nasz admin byłby łaskaw stworzyć oddzielne forum poświecone
                              tematyce jak wyżej :)

Nie widzę powodu do usuwania tego wątku z FB skoro funkcjonują na nim wątki o
                              gazie na białorusi, generale i jego medalach itd itp - tak jak pisał zewsi, z
                              czym jak z czym, ale z naszym miastem mają znacznie mniej wspólnego niż piątek,
                              a już na pewno musztarda!

Veto po raz drugi!
                              • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:32
                                Gracie!
                                Proponuję podpiąć się pod wielką manifestację ludzi niezadowolonych! Co Ty na
                                to?
                              • kamilar Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:32
                                Widziałem, że tak będzie. Że jeżeli zostawię jeden wątek nie na temat a drugi
                                usunę to zaraz będą protesty, czemu ten usunałem a tamten nie. To ja moze nic
                                nie będę robil. Może tylko tym czerwonym napisem straszył??
                                Tak to jest jak człowiek chciał być pobłażliwy. Zaraz i Jaruzelski i Gaz polecą:)(
                                • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:37
                                  Jak przywróciłes Piątek, to Jaruzelski i gaz już mi nie przeszkadzają. :-)
                                  • kamilar Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:38
                                    Dobra, to ja te wątki zostawię, a potem i tak główny je usunie. Juz mi tak robił:)
                                    • grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:41
                                      nieokrzesany ten główny w takim razie, albo czytać chłopina nie umie.
                                  • grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:40
                                    mi również :)

chodzi mi wyłącznie o sprawiedliwość społeczną i rządy prawa ;)
                                    • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:44
                                      A ja jeszcze walczę o to, żeby każdy był młody i bogaty.
                                      • grat.nowy i miał pod dostatkiem musztardy 31.03.06, 10:48
                                        w każdej ważnej chwili swego życia.

Mam wrażenie, że właśnie stworzyliśmy podwaliny pod poważny program polityczny
                                        i właściwie moglibyśmy zawiązać jakąś partię...
                                        • zewsi Re: i miał pod dostatkiem musztardy 31.03.06, 10:53
                                          I mielibyśmy poważne szanse na zwycięstwo. W dzisiejszych czasach, kiedy tak
                                          podnoszone są różnice dzielące ludzi my byśmy łączyli. W szeregach naszej
                                          partii znaleźliby przystań ci którzy chcą być młodzi, ci którzy chcą być
                                          bogaci, ci którzy chcą żeby było sprawiedliwie i ci, którzy wysoko sobie cenią
                                          musztardę.
                                          Jak nie patrzeć - 119% narodu!
                                    • kamilar Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:47
                                      Rządy prawa nakazują wyciać kilka wątków z góry, w tym "gdzie naprawie aparat
                                      cyfrowy"
                                      Odpowiedź w dupe go wsadź i pierdnij to się podładuje.
                                      Wiecie czemu nie lubię takich wątków?
                                      Hipotetyczna sytuacja, Zewsi zakłąda sklep z musztarda. Zakładam wiec, jako
                                      kolega, wątek pt. pomocy nie mogę kupic dobrej musztardy. Wtedy drugi kolega
                                      albo i sam zewsi odpowiada na wątek i pisze: Znasz jeden super sklep, zewsi go
                                      prowadzi ma tam świetną chrzanową i jeszcze lepszą miodową a o czarciej już nie
                                      wspomne. I z czym mamy doczynienia? ZE Spamem
                                      • grat.nowy jakim spamem, informacja by to była... 31.03.06, 10:52
                                        Serio - każdy wątek można rozumując w ten sposób podciągnąć pod spam, dosłownie
                                        każdy. Moim zdaniem np. Tkac na spółkę z ortheusem nachalnie promują białoruś i
                                        łukaszenkę - nikt ich nie kasuje, ostatnio przez cały dzień grasował mikkelson
                                        w podobnych klimatach (pomijam tu fakt, że gościowi coś się mapa przekręciła i
                                        nie bardzo trafił miejscowość), jakieś info o pijalni czekolady to już chyba
                                        norma, cały czas dyskutujemy o lotnisku, różnych sklepach i centrach
                                        handlowych...
                                      • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:54
                                        Ostatnio była taka fala z wątkami o najlepszych projektantach ogrodów. Buueee.
                                        Czysty marketing.
                                        • nutopia Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 13:11
                                          to wątek o dzieciach był:/
                                          • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 13:27
                                            A nie o projektantach ogrodów? Podawali sobie "ludzie" telefony do tych super
                                            projektantów.
                                            • nutopia Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 13:53
                                              zewsi ja mówię o tym wątku:)
                                              że był o dzieciach:)
                                              ale to już musztarda (francuska) po obiedzie;)
                                              • grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:09
                                                faktycznie, zgubiliśmy wątek w tym wątku, tak to bywa gdy pisze się
                                                jednocześnie w 4 wątkach i jeszcze człowieka w piątym wkurzą ;)
                                              • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:23
                                                Uwaga, będzie filozoficznie:

Dzieci i musztarda - dla nich w końcu żyjemy. Czyż nie?
                                                • grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:33
                                                  żeś pojechał ;) w zadumę wpadłem przy tej okazji ;)

a poza tym wszystkie dzieci lubią musztardę :) zwłaszcza umazywanie się nią,
                                                  czyż nie?
                                                  • zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:58
                                                    I kobiety w ciąży lubia musztardę.
                                                    I mężczyźni też. Bo cóż to za mężczyzna, który nie lubi musztardy? ;-)
                                                  • nutopia Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 15:29
                                                    moje dziecko uwielbia musztardę
                                                    ja w ciąży jadłam chleb z masłem i musztardą (francuską bo rosyjska była zbyt
                                                    pikantna)
                                                    co do majonezu to nie jest zły i czasami się przydaje
                                                    najlepszy jaki jadłam to pikantny we Francji, w Polsce go nigdzie nie znalazłam
                                                    (ale nie szukałam za bardzo):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka