nutopia 29.03.06, 22:11 moją koleżanka urodziła chłopa - całe 4400 wycisnęła! Twoja żona musi ją pobić:) urodziła na Zamenhoffa i jest zachwycona (pierwsze rodziła w publicznym i mówi, że różnica kolosalna) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grat.nowy nieźle :) 30.03.06, 07:44 my też na Zamenhoffa :) podobno niekoniecznie mogą przyjąć jeżeli nie będą mieli akurat miejsca, nie ma gwarancji 100%... zacząłem się niepokoić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nieźle :) 30.03.06, 11:28 jak rodziłam na parkowej to też tak mówili. że jak nie będzie miejsca to mnie nie przyjmą. ale było i wszystko było ok. i przestancie się przejmować bo wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 07:53 i na humor i na strach i na swędzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:30 I przenieśli nasz wątek piątkowo-musztardowy na Hyde Park. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:41 Bydlaki, jak mogli. Ja bym nie darował. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:43 Wierzymy z Gratem, ze będziesz interweniował. Tego tak zostawić nie można! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 09:48 Masz rację wiercie. Bo co wam pozostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 10:03 Kurcze zgubiłem "z" w poście, ale na pewno poprawnie zinterpretowałeś mój pisany łamaną polszczyzna post: Nie chwaląc się, jak tamtą kasację uczynił. Możecie apelować, ale sądy u nas ospałe są:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: musztarda jest dobra na wszystko :) 31.03.06, 10:13 Nie szkodzi, że ospałe. wierzę w Twoją sprawiedliwość. A temat piątku w Białymstoku jest tak ważki dla wszystkich mieszkańców miasta jak nie wiem co! O! I na dodatek jeszcze ta musztarda. Czy może być coś bardziej ważnego? Zresztą wystarczy popatrzeć na zainteresowanie piszących. Piątek - 8 postów. Hemoroidy - 2 posty Gaz na Białorusi - 2 posty Zdjęcia krwawej miazgi przed Tonem - też koło 8 No i order dla generała - 1 post. Moim skromnym zdaniem wątek piątkowy rozkręcał całe forum, a teraz nie ma o czym pisać. Po raz wtóry: O! Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:15 musztarda ma przeogromny wpływ na życie naszego miasta! Veto! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:20 Podtrzymuję veto Grata i dodaję swoje własne, co daje już dwa veta. A jak mówi przysłowie starożytnych Białorusinów "Co dwa Veta, to nie jedno"! Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:27 no właśnie! lud białostocki domaga się powrotu wątku musztardowo-piątkowo- białostockiego na FB! No chyba że nasz admin byłby łaskaw stworzyć oddzielne forum poświecone tematyce jak wyżej :) Nie widzę powodu do usuwania tego wątku z FB skoro funkcjonują na nim wątki o gazie na białorusi, generale i jego medalach itd itp - tak jak pisał zewsi, z czym jak z czym, ale z naszym miastem mają znacznie mniej wspólnego niż piątek, a już na pewno musztarda! Veto po raz drugi! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:32 Gracie! Proponuję podpiąć się pod wielką manifestację ludzi niezadowolonych! Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:32 Widziałem, że tak będzie. Że jeżeli zostawię jeden wątek nie na temat a drugi usunę to zaraz będą protesty, czemu ten usunałem a tamten nie. To ja moze nic nie będę robil. Może tylko tym czerwonym napisem straszył?? Tak to jest jak człowiek chciał być pobłażliwy. Zaraz i Jaruzelski i Gaz polecą:)( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:37 Jak przywróciłes Piątek, to Jaruzelski i gaz już mi nie przeszkadzają. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:38 Dobra, to ja te wątki zostawię, a potem i tak główny je usunie. Juz mi tak robił:) Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:41 nieokrzesany ten główny w takim razie, albo czytać chłopina nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:40 mi również :) chodzi mi wyłącznie o sprawiedliwość społeczną i rządy prawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:44 A ja jeszcze walczę o to, żeby każdy był młody i bogaty. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy i miał pod dostatkiem musztardy 31.03.06, 10:48 w każdej ważnej chwili swego życia. Mam wrażenie, że właśnie stworzyliśmy podwaliny pod poważny program polityczny i właściwie moglibyśmy zawiązać jakąś partię... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: i miał pod dostatkiem musztardy 31.03.06, 10:53 I mielibyśmy poważne szanse na zwycięstwo. W dzisiejszych czasach, kiedy tak podnoszone są różnice dzielące ludzi my byśmy łączyli. W szeregach naszej partii znaleźliby przystań ci którzy chcą być młodzi, ci którzy chcą być bogaci, ci którzy chcą żeby było sprawiedliwie i ci, którzy wysoko sobie cenią musztardę. Jak nie patrzeć - 119% narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:47 Rządy prawa nakazują wyciać kilka wątków z góry, w tym "gdzie naprawie aparat cyfrowy" Odpowiedź w dupe go wsadź i pierdnij to się podładuje. Wiecie czemu nie lubię takich wątków? Hipotetyczna sytuacja, Zewsi zakłąda sklep z musztarda. Zakładam wiec, jako kolega, wątek pt. pomocy nie mogę kupic dobrej musztardy. Wtedy drugi kolega albo i sam zewsi odpowiada na wątek i pisze: Znasz jeden super sklep, zewsi go prowadzi ma tam świetną chrzanową i jeszcze lepszą miodową a o czarciej już nie wspomne. I z czym mamy doczynienia? ZE Spamem Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy jakim spamem, informacja by to była... 31.03.06, 10:52 Serio - każdy wątek można rozumując w ten sposób podciągnąć pod spam, dosłownie każdy. Moim zdaniem np. Tkac na spółkę z ortheusem nachalnie promują białoruś i łukaszenkę - nikt ich nie kasuje, ostatnio przez cały dzień grasował mikkelson w podobnych klimatach (pomijam tu fakt, że gościowi coś się mapa przekręciła i nie bardzo trafił miejscowość), jakieś info o pijalni czekolady to już chyba norma, cały czas dyskutujemy o lotnisku, różnych sklepach i centrach handlowych... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 10:54 Ostatnio była taka fala z wątkami o najlepszych projektantach ogrodów. Buueee. Czysty marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 13:11 to wątek o dzieciach był:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 13:27 A nie o projektantach ogrodów? Podawali sobie "ludzie" telefony do tych super projektantów. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 13:53 zewsi ja mówię o tym wątku:) że był o dzieciach:) ale to już musztarda (francuska) po obiedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:09 faktycznie, zgubiliśmy wątek w tym wątku, tak to bywa gdy pisze się jednocześnie w 4 wątkach i jeszcze człowieka w piątym wkurzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:23 Uwaga, będzie filozoficznie: Dzieci i musztarda - dla nich w końcu żyjemy. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:33 żeś pojechał ;) w zadumę wpadłem przy tej okazji ;) a poza tym wszystkie dzieci lubią musztardę :) zwłaszcza umazywanie się nią, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 14:58 I kobiety w ciąży lubia musztardę. I mężczyźni też. Bo cóż to za mężczyzna, który nie lubi musztardy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: protestuję! wątek był o Białymstoku! 31.03.06, 15:29 moje dziecko uwielbia musztardę ja w ciąży jadłam chleb z masłem i musztardą (francuską bo rosyjska była zbyt pikantna) co do majonezu to nie jest zły i czasami się przydaje najlepszy jaki jadłam to pikantny we Francji, w Polsce go nigdzie nie znalazłam (ale nie szukałam za bardzo):) Odpowiedz Link Zgłoś