Dodaj do ulubionych

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

IP: proxy / *.net81-67-39.noos.fr 13.12.02, 19:52
Witajcie w Europie, moi Mili ! Ciesze sie, kurwa, razem z Wami :-))))))))
Obserwuj wątek
    • kitek1 13.12.1981................. 13.12.02, 19:55
      tow. miller,
      staral sie,
      zebysmy z RWPG,
      sie nie wypisali:)
      • Gość: bizon Re: 13.12.1981................. IP: proxy / *.net81-67-39.noos.fr 13.12.02, 19:59
        Siema, Kiteczny ! Pieprze Millera, on odejdzie a Polska zostaje...I masz racje,
        wlasnie 13 grudnia to nastapilo :-)))
    • Gość: pom Re: :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:10
      Powitasz nas w maju 2004, Bizonie, jeszcze referendum.:)
      Ale nasi pojechali.:))) Twardzi byli i to mi się podoba!!
      • kitek1 mam nadzieje pompuszku, ze swojego lepperka....... 13.12.02, 20:13
        juz odpowiednio przerobisz:)
        • Gość: pom Już powinieneś się zorientowac... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:22
          że ze zgredziałymi pierdzielami nie gadam:))
          • kitek1 i ze bardzo pan................. 13.12.02, 20:23
            europejska jestes,
            tez zauwazylem:)))
            • Gość: pom Jak FT przyjmą do Unii..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:26
              też będziesz europejski, nie martw się:)
              • kitek1 FT, juz dawno w UE................ 13.12.02, 20:28
                a mnie sie w tym mrozie,
                realnie marzy poludnie UE:)))
                • Gość: pom To po sylwestrze... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:32
                  na południowy zachód zasuwaj:)
                  • Gość: Pola Re: To po sylwestrze... IP: *.extern.kun.nl 13.12.02, 21:37
                    a ja mam nadzieje, ze mi sie w wiatrakowni uda zostac!
                    • 0nly Re: To po sylwestrze... 13.12.02, 21:41
                      a mnie w piwnicy!
                      • Gość: leziox Re: To po sylwestrze... IP: *.dialo.tiscali.de 13.12.02, 21:47
                        A mnie się kurwa,marzy,żeby mnie przypadkiem zamknęli na całą noc w sklepie z
                        najdroższymi koniakami świata a rano przez pomyłkę wypuścili,ot,co!
                        • 0nly Re: To po sylwestrze... 13.12.02, 21:52
                          a mnie dzis zamnkneli....:))))
                          chociaz nie w piwnicy ani w sklepie z koniakiem, za to w magazynku sam na sam z
                          firmowym szampanem......uuufff.....byla tego z piecsetka butelkow jak nie
                          wiecej....:)))
                      • Gość: Pola Only... IP: *.extern.kun.nl 13.12.02, 21:53
                        mozesz wejsc na gg na chwilke?
                        • 0nly Re: Only... 13.12.02, 22:00
                          moge, moge, zapodawaj....:)
                          • Gość: pom Re: Only... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 22:06
                            A Wy wiecie, dziewczynki, co się w ogóle z Miną dzieje....???
                            • Gość: xp Re: Only... IP: 217.197.160.* 13.12.02, 22:09
                              no wiemy, ale nie powiemy
                              • Gość: leziox Re: Only... IP: *.arcor-ip.net 13.12.02, 22:14
                                Choć nie jezdem żadna tam dziewczynka to mogę powiedzieć że Mina wygląda na
                                dość szczęśliwą.A co tam wygląda,jezd i już.No i chwała siłom nadrzędnym.
                                • _pola1 Re: Only... 13.12.02, 22:15
                                  Gość portalu: leziox napisał(a):

> Choć nie jezdem żadna tam dziewczynka to mogę
                                  powiedzieć że Mina wygląda na
                                  > dość szczęśliwą.A co tam wygląda,jezd i już.No i chwała
                                  siłom nadrzędnym.

--------dobrze wiedziec, daaawno nie mialam od Niej
                                  zadnych wiesci
                                  • 0nly Re: Only... 13.12.02, 22:41
                                    brak wiadomosci- dobra wiadomosc.......ponoc.....
                                    • Gość: samanta a z czego sie tu cieszyc? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 19:55
                                      Z wejscia do UE? Podniosa ceny na ziubera ,na szlugi i ch..wie jeszcze na co
                                      (trzeba rownac do europy nie?) ,ale pensji mi nie podniosa,ale kurwa
                                      radosc...zajebista.
                                      • kitek1 trudno, abstynentka zostaniesz........... 14.12.02, 20:07
                                        i zobaczysz,
                                        o ile wiecej kasy,
                                        bedziesz z tego miala:)
                                        • 0nly Re: trudno, abstynentka zostaniesz........... 14.12.02, 20:53
                                          i kitek niestety
                                          tez za abstynenta bedzie robil
                                          ....:(((

samanta
                                          nie martw sie
                                          tutejszy premier stwierdzil
                                          ze po otrzymaniu tego co nasz premier wynegocjowal
                                          bedzie ludziom w polsce i w calej europie srodkowej tez zreszta,
                                          tak dobrze
                                          ze juz nie bedzie na szczescie naplywu
                                          ludziow z tej czesci europy
                                          do europy tutaj......
                                          madre slowa powiedzial i jak duzo znacza.......
                                          • Gość: samanta Re: trudno, abstynentka zostaniesz........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 22:25
                                            Hahahahahaha.....juz nie pamietam bardziej jasnej wypowiedzi.;))))))))
                                            • 0nly Re: trudno, abstynentka zostaniesz........... 14.12.02, 22:47
                                              nie wiem samanta czy mojej czy kitkata
                                              no ale bobra pamietam z mazur
                                              wiec na wszelki wypadek usmiecham sie do cie....:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka