Dodaj do ulubionych

Cholera zapomniałem, że godło polski jest

01.04.06, 21:36
chronione przez prawo, musze wykreślić każdy post, gdzie ten debil nazywa orła
kurą:)
Obserwuj wątek
    • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:37
      kamilar napisał:

> chronione przez prawo, musze wykreślić każdy post, gdzie ten debil nazywa orła
      > kurą:)

łojej
    • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:39
      haha ale odpowiedź Koczisssa była świetna :D

pastuch na ośle heheh dobre ;-)
      • kamilar Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:40
        Dzięki Ci kurwa to też muszę wyciąć, myślisz ze chce mi sie tego szuakc??
        • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:44
          mogę usunąć i nikt nie będzie wiedział, że Ty wiesz :-)
          • kamilar Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:46
            Już usunąłem:)
            Ja bardzo lubię Litiwnów. Używająć słów dziadka, nie możemy być dla nich zbyt
            surowi ale musimy jak karcić, jak dzieci i braci, którzy zbłądzili:)
        • kamilar Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:45
          No, sytuacja opanowana. UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf, na dzisiaj spokuj czyli
          możecie szaleć do rana:)
          P.S. Jaki ten Mikkelson pierdolnięty, gadać mi się z nim nie chce, nauczylem się
          juz że na forum malpy mają dostep do komputera a mi się z debilem gadać nie
          chce, bo wiem ze to na nic:)
          • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:47
            poczekaj aż przed świętami Bad się zjawi na forum białostockim,mam zamiar znów trochę pospamować i powkurzać ludzi,jak wtedy w Olsztynie:)))
            • kamilar Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:50
              Nic to, zawsze możemy zbanować:)
              P.S. sory za błąd w wyrazie spokój:(
          • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:47
            kamilar napisał:

> No, sytuacja opanowana. UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf, na dzisiaj spokuj czyli
            > możecie szaleć do rana:)
            > P.S. Jaki ten Mikkelson pierdolnięty, gadać mi się z nim nie chce, nauczylem
            si
            > ę
            > juz że na forum malpy mają dostep do komputera a mi się z debilem gadać nie
            > chce, bo wiem ze to na nic:)

nekro oddaj mu swego bananka!:)
            • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:50

> nekro oddaj mu swego bananka!:)
              ale nie zapomnij wcześniej zdjąć naklejki,niech wie,że nie każdy zasługuje na banany Chiquita;)
            • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:50
              nie!
              Pan Mak mi dał i ja nie oddam...
              • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:52
                nekroskop88 napisał:

> nie!
                > Pan Mak mi dał i ja nie oddam...
                >
                > to my Ci kupimy całą skrzynkę z instrukcją obsługi,tzn.otwierania i obierania;)
                • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:54
                  nie zbliżajcie się!
                  bede gryzł..
                  • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:54
                    nekroskop88 napisał:

> nie zbliżajcie się!
                    > bede gryzł..
                    >
                    >
                    ja gryzę i drapię,nie boję się Ciebie,poza tym byłam szczepiona;)
                    • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:55
                      zabiję Cię moim super bananowym ciosem dżudżitsu
                      • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:58
                        nekroskop88 napisał:

> zabiję Cię moim super bananowym ciosem dżudżitsu
                        >
                        >
                        nie zrobisz mi tego,mam ochronę...Strzeż się:P
                        • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 21:59
                          wyrzutnia bananów w gotowości
                          cel!
                          pal!
                          <plask><plask><plask>
                          • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:00
                            nekroskop88 napisał:

> wyrzutnia bananów w gotowości
                            > cel!
                            > pal!
                            > <plask><plask><plask>
                            spudłowałeś,znowu!!!!:D:D:D::D
                            • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:00
                              ostrze mego banana jeszcze Cię dopadnie Bad_habit_san !
                              • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:04
                                nekroskop88 napisał:

> ostrze mego banana jeszcze Cię dopadnie Bad_habit_san !
                                >
                                >
                                YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,ale on jest zgniły i Ci obwisa;P
                                • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:06
                                  bad jako starsza koleżanka to ci powiem że one czasami tak wyglądają (te banany)
                                  • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:08
                                    nutopia napisała:

> bad jako starsza koleżanka to ci powiem że one czasami tak wyglądają (te banany
                                    > )
                                    ekhem,szczególnie gdy są długo przewozone w niehigienicznych,niedotlenionych warunkach?;)
                                • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:07
                                  to nie był banan, tylko kiełbaski na grilla
                                  a teraz rzut bananem, ha ja!
                                  • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:09
                                    nekroskop88 napisał:

> to nie był banan, tylko kiełbaski na grilla
                                    > a teraz rzut bananem, ha ja!
                                    >
                                    >
                                    taaaaaaaaaaaaaaa,salami to było;-)
                          • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:00
                            kurde przez chwilę zastanawiałam się co to dżudżitsu:)
                            • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:02
                              > przez chwilę zastanawiałam się

to normalne, wszyscy się przyzwyczaili
                              • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:04
                                nekroskop88 napisał:

> > przez chwilę zastanawiałam się
                                >
                                > to normalne, wszyscy się przyzwyczaili
                                >
                                me serce krwawi
                                gdzie jest Mak!!! on cię zaraz nauczy rozumku!
                                • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:04

> me serce krwawi
                                  > gdzie jest Mak!!! on cię zaraz nauczy rozumku!

Jemu już nic nie pomoże...
                                  • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:06
                                    > Jemu już nic nie pomoże...

Biedny Mak, a co mu się stało?
                                    • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:07
                                      mówię,że Tobie już nawet Mak nie pomoże,jesteś na skraju bijochemicznej bijodegradacji;)
                                      • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:08
                                        Siostro, pacjentkę na oddział psychiatryczny
                                      • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:08
                                        bad_habit napisała:

> mówię,że Tobie już nawet Mak nie pomoże,jesteś na skraju bijochemicznej
                                        bijodeg
                                        > radacji;)
                                        >
                                        > kogo bijo? nekro bijo? to niech dobijo!
                                        • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:09

> > kogo bijo? nekro bijo? to niech dobijo!
                                          hihihi
                                        • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:09
                                          bijoseksualny, tylko takie mam skojarzenia
                                          • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:10
                                            nekroskop88 napisał:

> bijoseksualny, tylko takie mam skojarzenia
                                            >
                                            >
                                            siwietnie,gramy dalej;)
                                            • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:10
                                              bijoseksualny - molestowanie
                                              • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:11
                                                nekroskop88 napisał:

> bijoseksualny - molestowanie
                                                >
                                                >
                                                molestowanie-nekroskop
                                                • nekroskop88 Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:12
                                                  nekroskop-prawa ręka
                                                  • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:14
                                                    nekroskop88 napisał:
                                                    prawa ręka-lewa noga
                                                    >
                                                    >
                                                  • nutopia Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:14
                                                    nekroskop88 napisał:

> nekroskop-prawa ręka
                                                    >
                                                    >
                                                    prawa ręka-prawo jazdy
                                                  • bad_habit Re: Cholera zapomniałem, że godło polski jest 01.04.06, 22:15
                                                    nutopia napisała:

> nekroskop88 napisał:
                                                    >
                                                    > > nekroskop-prawa ręka
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > prawa ręka-prawo jazdy-bad_habit
                                                  • nutopia bad chodz tu!:) 01.04.06, 22:17
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=39608949

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka