Dodaj do ulubionych

tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek

01.04.06, 23:33
byłaby skłonna zakochać się w jakimś starym padalcu z kasą i bajerą w rodzaju
ojca Rydża. I jeszcze tak sobie myślę, że jakby taki kolo zaczął dobierać się
do mojej córki, to od razu miałbym Death Wish 5. po prostu masakrowałbym gada
aż by mu się odechciało. Ja wiem, ze miłość nie wybiera i takie tam pierdoły,
ale czy to jest, uważacie naturalne.
Obserwuj wątek
    • aari Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 02.04.06, 10:37
      masz calkowitą rację, dla mnie facet w wieku mojego oca jako amant jest po
      prostu obżydliwy ... chyba, ze chodziło by o Samuela L. Jacksona :)))))

A moja córka ?? Cóz daleko jeszcze do tego czasu. ale jak sobie teraz wyobrażę
      taką ewentualność to mnie trzęsie :))
      • irenka82 Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 02.04.06, 11:12
        no,a czemu nie?
    • mmk9 Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 02.04.06, 12:15
      Hmmm...teraz to chyba tak... Gdybym nie miała wlasnego starego padalca
      oczywiście / bez kasy,bez bajerow/. Ale jak mialam poniżej 30 lat to OBSESYJNIE
      obstawałam przy tym, żeby to był rówieśnik, bo inaczej to o czym tu rozmawiac ?
      No 2,3 lata w te czy we wte. Są jednak rózne kobiety, moja kuzynka wyszła
      własnie za starego padalca, starszego od jej ojca. Zresztą udalo jej się szybko
      owdowieć, bo sercowy był. Nie sądzę, żeby jej chodzilo TYLKO o kasę, ale tak
      troszeczkę...W sumie to mogli innego aktora w tym samym wieku wybrać, zeby był
      prawdopodobniejszy, bo ten Schejbal zanadto dziadziowaty jest, ale tak samo w
      sobie można uznac za jeszcze naturalne. A twoją reakcję jako ojca za jeszcze
      bardziej naturalna, naturellement.
      • kujka48 Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 02.04.06, 20:52
        Masz rację, mogli wziąc na przykład Jana Englerta i już by wszystko wyglądało
        inaczej.
        • romy_sznajder Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 02.04.06, 20:54
          kondrata! kontrata mogli wziac!
          *
          [ja nie bylam pewna na poczatku, czy Kreweta pisze o serialu, bo nie ogladam.
          ojciec R. mi sie dziwnie skojarzyl, ale nic nie mowilam, jak sie okazalo,
          slusznie, ze nie mowilam;)]
          • falka32 Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 02.04.06, 21:26
            gdyby wzięli Seana Connery, to by nie było tej dyskusji :DDDDD
            • jj_krewetka Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 03.04.06, 07:02

taa i Zsa Zsę Gabor na teresę
              • nioma Re: tak sobie myśle, która z forumowych kobiełek 03.04.06, 08:30
                ale wy jestescie: jak stary i przystojny to moze byc ale jak brzydki to juz
                nie? connery mimo ze wieku pradziadka to luz?
                powiem wam, ze nie zawsze jest tak ze panienki leca na kase i sie poswiecaja
                zyjac ze starym pierdzielem
                mozna miec 50 lat i wygladac lepiej od trzydziestolatka - kwestia dbania o
                siebie i dobrych genow
                swego czasu, majac lat bodajze 18 przez poltora roku bylam z facetem starszym
                ode mnie o 25 lat. Nie wygladal jak stary pierdziel, byl fajny, przystojny,
                zadbany i bylo o czym pogadac.
                do tej pory sie przyjaznimy i bardzo wysoko cenie sobie ta znajomosc.
                nie lecialam na kase, on byl po prostu super facetem.
                • queen.of.mean Nioma! 03.04.06, 08:55
                  > swego czasu, majac lat bodajze 18 przez poltora roku bylam z facetem starszym
                  > ode mnie o 25 lat.
                  Czyli Twój ówczesny facet miał 43 lata! Oczywiście wtedy wydawał Ci się stary,
                  ale dziś może powiesz, że miał tylko 43. Dziwne byłoby gdyby w tym wieku
                  wyglądał jak stary pierdziel. :)
                  Na moje oko Ojciec Rydżyk jest grubo po 50-tce czyli od Owada-studentki starszy
                  o dobrze ponad 25 lat. Co mogłoby ich przy tej różnicy wieku łączyć? Studia,
                  imprezy, wspólni znajomi? Serialowa Madzia nie wygląda na "nad wiek poważną".

Pewnie, że zdarzają się wyjątki potwierdzające regułe, ale... ile takich par
                  osobiście znamy? Ja żadnej.

QuM

• romy_sznajder Re: Nioma! 03.04.06, 09:25
                    chodzi o wiarygodnosc serialowa, a nie o osobiste porownania. ja ze staruchami
                    nie bylam nigdy, natomiast coraz blizej mi do szukania duzo mlodszych, a nie
                    wygladam niestety, jak sean connery. faceci i tak maja lepiej, jak im zaczyna
                    wisiec potrojny podbrodek, zapuszczaja dwudniowy zarost i wygladaja, jak marek
                    kondrat.
                    a ja jestem tylko fajna i madra:P
                  • nioma Re: Nioma! 03.04.06, 09:55
                    Oczywiscie wtedy NIE WYDAWAL MI SIE STARY
                    byl straszy ode mnie, tylko tyle. Dzisiaj mam 32 lata i nadal uwazam ze on jest
                    starszy ode mnie.
                    Powiem Ci ze mozna w tym wieku wygladac jak stary pierdziel, znam facetow
                    ktorzy w wieku trzydziestu lat wygladaja jak kupa gówna - wielkie brzuchy
                    wylewajace sie ze spodni, lysina, z rozrywek pilot do tv i tyle. Mentalnie -
                    dno.
                    Nie o wiek tu chodzi tylko o mentalnosc.
                    Ja znam wiele par w ktorych roznica wieku jest znaczna.
                    A co ich moze laczyc?
                    rany, nei zadawaj tak naiwnych pytan - czy jesli ludzie maja tyle samo lat to
                    znaczy ze juz cih cos laczy? Poza data urodzenia?
                    • romy_sznajder Re: Nioma! 03.04.06, 10:23
                      hehe, ale pojechalas:)) nie mam najlepszego zdania o mentalnie mlodych
                      kolesiach, ktorzy maja mlode panny u boku. totalna dyskwalifikacja, z mety. jak
                      w czyims guscie sa dziewczyny duzo mlodsze, to ow w moim guscie nie jest z automatu.
                      • falka32 Re: Nioma! 03.04.06, 10:43
                        dla mnie ojciec Rydżyk wygląda, niestety jak stary pierdziel i nie jest koło
                        50-tki tylko 60-tki. Do tego ma obleśny, protekcjonalny sposób bycia.
                    • queen.of.mean Re: Nioma! 03.04.06, 10:44
                      > A co ich moze laczyc?
                      > rany, nei zadawaj tak naiwnych pytan
                      Rozważałam przypadek Madzi i "ojca Rydża". Jakoś niewiarygodna była dla mnie ta
                      znajomość. Zauroczenie smsowo - prezentowe jeszcze OK, ale potem...
                      Moim zdaniem serialowej Madzi bliżej do Kamila czy Chochołów niż do "starszego
                      pana", bo takie właśnie wrażenie zrobił na mnie ojciec Kamila.

> czy jesli ludzie maja tyle samo lat to
                      > znaczy ze juz cih cos laczy? Poza data urodzenia?
                      To oczywiście pytanie retoryczne :)

> znam facetow
                      > ktorzy w wieku trzydziestu lat wygladaja jak kupa gówna - wielkie brzuchy
                      > wylewajace sie ze spodni, lysina, z rozrywek pilot do tv i tyle. Mentalnie -
                      > dno.
                      Fuj!
                      Wyłączyłabym tylko z tego opisu łysinę, bo na jej pojawienie się nie mieli
                      raczej wpływu ;)

pozdrawiam,
                      QoM

• nioma Re: Nioma! 03.04.06, 11:03
                        e, ojciec Rydżyk nie jest taki zly.
                        ma fajny glos i dobrze sie prezentuje.
                        A Madzia nie ma przeciez dobrego gustu w kwestii facetow - jesli mogla sie
                        spotykac z Pavulonem to juz kazdy nastepny bedzie lepszy od tego wiejskiego
                        matołka
                        • rozmowy_kontrolowane Re: Nioma! 03.04.06, 11:26
                          Ojciec Rydżyk jest na poziomie. Ma klasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka