ulalka 17.12.02, 15:23 mam nadzieje, ze moj @ dotarl na czas :))) buziaczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_silver_ Re: Sylviiczko :))))) 17.12.02, 16:01 dotarł! sprawa załatwiona ;))) wedle życzenia Jaśnie Pani.... ofcors... żadnych pachnideł i błyszczyków!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Sylviiczko :))))) 17.12.02, 16:12 Gott zei dank und vielen dank ;))) cieszem sie :))) ps. ciekawe co na moja pisownie niemiecka powiedza Ci, co znaja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Sylviiczko :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 16:18 ulalka napisała: > Gott zei dank und vielen dank ;))) > cieszem sie :))) > > ps. ciekawe co na moja pisownie niemiecka powiedza Ci, co znaja ;)) Prawie dobrze Ulalko! tylko jeden błąd (sei a nie zei) plus duże i małe literki, ale co się będę wymądrzać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Sylviiczko :))))) 17.12.02, 16:27 Gość portalu: milka napisał(a): > ulalka napisała: > > > Gott zei dank und vielen dank ;))) > > cieszem sie :))) > > > > ps. ciekawe co na moja pisownie niemiecka powiedza Ci, co znaja ;)) > > Prawie dobrze Ulalko! tylko jeden błąd (sei a nie zei) plus duże i małe > literki, ale co się będę wymądrzać :)) dziekuje :)))) znaczy sie warto sie zaczac uczyc tego jezyka :)) i bede poliglotka wtedy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Sylviiczko :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 16:34 a żebyś wiedziała że warto, a może wtedy nasz mario ci lekcji dodatkowych udzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Sylviiczko :))))) 17.12.02, 20:47 he he he... tylko czy ja mam na to ochote?? ;))) mam blizej jakis korepetytorow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Sylviiczko :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 20:53 może w vikingu będzie szansa na korepetycje ekspresowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Sylviiczko :))))) 17.12.02, 21:08 eee.. tam, nie wierze w szybka nauke jezykow... obcych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś