randia_ 18.12.02, 20:13 ........... nigdy nie wiem które z tych miast podoba mi się bardziej........ Zwłaszcza wieczorem.............:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 20:25 witaj Randyjko :))) heh.. chcialabym miec takie watpliwosci... :(( ja nie widzialam jeszcze (podkreslam slowo: jeszcze!) Wroclawia.. ale jak siem wkurzem.. to zobacze po swietach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 20:31 Właśnie wrocilam z wrocka............... Bylo super i zawsze wtedy się zastanawiam.................:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty wiesz, ulaleczko.................. 18.12.02, 20:50 ze zalegly dowod wdziecznosci, masz jeszcze we wrocku, Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a ty wiesz, ulaleczko.................. 18.12.02, 21:44 kitek1 napisał: > ze zalegly dowod wdziecznosci, > masz jeszcze we wrocku, Kitus :)) jaki Ty pamietliwy... :)) no zgloszem sie, jak mnie tam wreszcie dobre duchy zawieja, a zly duch - czas nie powstrzyma ;)) niekoniecznie po dowod :)) cos tam groziles, ze nie bedzie Cie w Vikingu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to nie grozby............. 18.12.02, 21:47 to taka u mnie beznadziejna organizacja pracy, wynikajaca z tzw. niedoborow kadrowych, Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: to nie grozby............. 18.12.02, 21:55 szkoda :((( a wiesz, ze w ten sposob, to mozesz pokonac czas??.. ;)) ktory moim sprzymierzencem ostatnio nie jest... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 21:17 mnie sie tam podobają ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 21:35 Meniku mówię o urodzie miast, a nie miaszkańców.........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ja też :) 18.12.02, 21:46 tez juz bym chciala sie dolaczyc do tych peanow... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Wrocław... 19.12.02, 11:37 ...to przeciez wiadomo:-))))))))))))))))))))))))))) Poza ulicami ,te chyba są najtragiczniejsze:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Wrocław... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 19.12.02, 11:41 Potwierdzam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wrocław... 19.12.02, 11:50 Wierzcie mi.............jak zawsze starowka mnie zauroczyła...:))) A ulice, tu się zgodze, są do du..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wrocław... 19.12.02, 11:52 Ale Kraków też jest cudowny........ zwłaszcza wieczoru na rynku............:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Wrocław... 19.12.02, 13:03 randia_ napisała: > Ale Kraków też jest cudowny........ zwłaszcza wieczoru na rynku............:))) .....ja jednak proponuję ci Wrocek..... .......jeśli wiesz co chce powiedzieć...... :))))))))) pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wrocław... 19.12.02, 13:32 Szkodnik dzięki tobie już wiem!!!!!! Wrocek i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 18:55 Randyjko, ty moja kochana. Juz ja ci dam Wrocek. Nie ma nic piekniejszego jak spacer w Krakowie, zwlaszcza jak jest sie we dwoje i drepta sie po dlugiej, parkowej alejce gdzies tam w Rynku, trzymajac sie za rece i praktycznie nie rozmawiajac o niczym sensownym. Nic nie jest w stanie zastapic piekna takiej chwili...i ta delikatnie unoszaca sie tuz nad ziemia smuga mgly...i ten dzwiek trabki zaslyszany gdzies z oddali....radosc serca, spokoj ducha....Czy bylas juz kiedys w raju? .... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 19:05 znawcy nie istnieja.. wg popularnej teorii zaslyszanej jakowys czas temu, krytycy wszelkiej masci, to impotenci sztuki ;P ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:24 ...by poznac, trzeba zobaczyc...by zobaczyc, trzeba byc,...by byc, trzeba poznac...a krytyka to tylko jeden ze sposobow wyrazania wlasnych pogladow... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 19:32 ekhem.. ekhem... no tak.. i tu sie okazalo, ze przewage mieli Ci, co widzieli... :(( zabieram miotle i lecem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:34 widzisz droga czarownico, gdybys ty jeszcze wiediala co widzieli i jak widzieli, zamienila bys miotle na odrzutowiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 19:47 Gość portalu: znawca tematu napisał(a): > widzisz droga czarownico, gdybys ty jeszcze wiediala co widzieli i jak > widzieli, zamienila bys miotle na odrzutowiec.... myslisz, ze wtedy bym tam szybciej doleciala?? a co z moimi dopalaczami?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:50 posluchaj, to moze lepiej odrazu wymienic miotle na Concorda albo na jakies F- 16 - ten ostatni napewno ma "dopalacze".... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 20:41 myslisz, ze miotly nie maja dopalaczy? ;)) no i moze jeszcze doradzisz mi gdzie nabyc taki F-16... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 23:07 jak pogadasz z chlopakami na stadionie, to napewno cos da sie wykombinowac, a jak sie ladnie usmiechniesz, to i moze katapulte i spadochron doloza....... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Wrocław... 20.12.02, 12:08 Gość portalu: znawca tematu napisał(a): > jak pogadasz z chlopakami na stadionie, to napewno cos da sie wykombinowac, a > jak sie ladnie usmiechniesz, to i moze katapulte i spadochron doloza....... ej no!.. ja siem tylko ladnie usmiecham.. no!.. myslisz ze skad sie wziela pierwsza czesc mojego nicka? ;)) a za porade dziekuje.. :)) ktos jednak chce latac ze mna na tym "starym srodku" lokomocji, jakim miotla jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wrocław... 20.12.02, 11:41 Gość portalu: znawca tematu napisał(a): > Randyjko, ty moja kochana. Juz ja ci dam Wrocek. Nie ma nic piekniejszego jak > spacer w Krakowie, zwlaszcza jak jest sie we dwoje i drepta sie po dlugiej, > parkowej alejce gdzies tam w Rynku, trzymajac sie za rece i praktycznie nie > rozmawiajac o niczym sensownym. Nic nie jest w stanie zastapic piekna takiej > chwili...i ta delikatnie unoszaca sie tuz nad ziemia smuga mgly...i ten dzwiek > trabki zaslyszany gdzies z oddali....radosc serca, spokoj ducha....Czy bylas > juz kiedys w raju? .... Pytasz czy byłam w raju..?? Byłam, nawet nie wiesz jak on jest blisko...... Ale zazdroszcze przeżyć, kobiecie która była u twego boku.... Zawsze marzyłam, żeby przespacerować sie dokładnie taką alejką... Może kiedyś i mnie sie to przydaży.... Więc teraz znów mam dylemat.........Kraków czy Wrocław..... Chyba nigdy sie tego nie dowiem.....no chyba że przy czyjejś pomocy...:))) Pozdrawiam Znawco... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No przecież nie wypada mi powiedzieć 19.12.02, 20:11 coś innego, niż Wroooooooocek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 06:28 brak centusiow:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 12:16 heh.. centusie sa wszedzie... a Wrocek podobno piekny jest, wiec to chce sprawdzic najpierw.. a ludzie wszedzie sa rozni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... IP: 212.127.78.* 20.12.02, 12:20 Piękny, piękny;) Może kiedyś tu jakieś spotkanko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 12:25 aroska, wiesz o której skończyłam ??? o 16 i dlatego nie dzwoniłam.....:))) Ale jak będę następnym razem, to siem spotkamy.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... IP: 212.127.78.* 20.12.02, 12:32 Tak się właśnie zastanawiałam co się stało...i gdyby nie to, że i tak jutro się zobaczymy to sama bym się odezwała;))) Paskudne drogi, nie??...ale poza tym ślicznie:))))))))))))...szczególnie teraz wieczorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 12:47 Bardzo ładnie........taki spacerek po starówce, hmmmmmmmmmm, cudo!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś