Dodaj do ulubionych

Wrocław czy Kraków.................

18.12.02, 20:13
........... nigdy nie wiem które z tych miast podoba mi się bardziej........
Zwłaszcza wieczorem.............:))))
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 20:25
      witaj Randyjko :)))
      heh.. chcialabym miec takie watpliwosci... :(( ja nie widzialam jeszcze
      (podkreslam slowo: jeszcze!) Wroclawia.. ale jak siem wkurzem.. to zobacze po
      swietach :))
      • randia_ Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 20:31
        Właśnie wrocilam z wrocka...............
        Bylo super i zawsze wtedy się zastanawiam.................:))))
      • kitek1 a ty wiesz, ulaleczko.................. 18.12.02, 20:50
        ze zalegly dowod wdziecznosci,
        masz jeszcze we wrocku,
        • ulalka Re: a ty wiesz, ulaleczko.................. 18.12.02, 21:44
          kitek1 napisał:

> ze zalegly dowod wdziecznosci,
          > masz jeszcze we wrocku,

Kitus :)) jaki Ty pamietliwy... :)) no zgloszem sie, jak mnie tam wreszcie
          dobre duchy zawieja, a zly duch - czas nie powstrzyma ;)) niekoniecznie po
          dowod :)) cos tam groziles, ze nie bedzie Cie w Vikingu..
          • kitek1 to nie grozby............. 18.12.02, 21:47
            to taka u mnie beznadziejna organizacja pracy,
            wynikajaca z tzw. niedoborow kadrowych,
            • ulalka Re: to nie grozby............. 18.12.02, 21:55
              szkoda :((( a wiesz, ze w ten sposob, to mozesz pokonac czas??.. ;)) ktory moim
              sprzymierzencem ostatnio nie jest... :((
    • men_ Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 21:17
      mnie sie tam podobają ..:)
      • randia_ Re: Wrocław czy Kraków................. 18.12.02, 21:35
        Meniku mówię o urodzie miast, a nie miaszkańców.........:)))
        • men_ Ja też :) 18.12.02, 21:37
          też :)
          • randia_ Re: Ja też :) 18.12.02, 21:43
            Niech i tak będzie :)
            • ulalka Re: Ja też :) 18.12.02, 21:46
              tez juz bym chciala sie dolaczyc do tych peanow... :))
    • szarywilk Re: Wrocław... 19.12.02, 11:37
      ...to przeciez wiadomo:-)))))))))))))))))))))))))))
      Poza ulicami ,te chyba są najtragiczniejsze:-((((
      • Gość: Aroska Re: Wrocław... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 19.12.02, 11:41
        Potwierdzam;)))
        • randia_ Re: Wrocław... 19.12.02, 11:50
          Wierzcie mi.............jak zawsze starowka mnie zauroczyła...:)))
          A ulice, tu się zgodze, są do du..... :)
        • randia_ Re: Wrocław... 19.12.02, 11:52
          Ale Kraków też jest cudowny........ zwłaszcza wieczoru na rynku............:)))
          • szkodnik1 Re: Wrocław... 19.12.02, 13:03
            randia_ napisała:

> Ale Kraków też jest cudowny........ zwłaszcza wieczoru na
            rynku............:)))

.....ja jednak proponuję ci Wrocek.....

.......jeśli wiesz co chce powiedzieć...... :))))))))) pzdrw.
            • randia_ Re: Wrocław... 19.12.02, 13:32
              Szkodnik dzięki tobie już wiem!!!!!!
              Wrocek i tyle :)
              • Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 18:55
                Randyjko, ty moja kochana. Juz ja ci dam Wrocek. Nie ma nic piekniejszego jak
                spacer w Krakowie, zwlaszcza jak jest sie we dwoje i drepta sie po dlugiej,
                parkowej alejce gdzies tam w Rynku, trzymajac sie za rece i praktycznie nie
                rozmawiajac o niczym sensownym. Nic nie jest w stanie zastapic piekna takiej
                chwili...i ta delikatnie unoszaca sie tuz nad ziemia smuga mgly...i ten dzwiek
                trabki zaslyszany gdzies z oddali....radosc serca, spokoj ducha....Czy bylas
                juz kiedys w raju? ....
                • czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 19:05
                  znawcy nie istnieja.. wg popularnej teorii zaslyszanej jakowys czas temu,
                  krytycy wszelkiej masci, to impotenci sztuki ;P
                  ;))
                  • Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:24
                    ...by poznac, trzeba zobaczyc...by zobaczyc, trzeba byc,...by byc, trzeba
                    poznac...a krytyka to tylko jeden ze sposobow wyrazania wlasnych pogladow...
                    • czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 19:32
                      ekhem.. ekhem... no tak.. i tu sie okazalo, ze przewage mieli Ci, co
                      widzieli... :((
                      zabieram miotle i lecem...
                      • Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:34
                        widzisz droga czarownico, gdybys ty jeszcze wiediala co widzieli i jak
                        widzieli, zamienila bys miotle na odrzutowiec....
                        • czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 19:47
                          Gość portalu: znawca tematu napisał(a):

> widzisz droga czarownico, gdybys ty jeszcze wiediala co widzieli i jak
                          > widzieli, zamienila bys miotle na odrzutowiec....

myslisz, ze wtedy bym tam szybciej doleciala?? a co z moimi dopalaczami?? ;)
                          • Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 19:50
                            posluchaj, to moze lepiej odrazu wymienic miotle na Concorda albo na jakies F-
                            16 - ten ostatni napewno ma "dopalacze"....
                            • czarowna_ica Re: Wrocław... 19.12.02, 20:41
                              myslisz, ze miotly nie maja dopalaczy? ;))
                              no i moze jeszcze doradzisz mi gdzie nabyc taki F-16... ;))
                              • Gość: znawca tematu Re: Wrocław... IP: 65.196.106.* 19.12.02, 23:07
                                jak pogadasz z chlopakami na stadionie, to napewno cos da sie wykombinowac, a
                                jak sie ladnie usmiechniesz, to i moze katapulte i spadochron doloza.......
                                • czarowna_ica Re: Wrocław... 20.12.02, 12:08

> jak pogadasz z chlopakami na stadionie, to napewno cos da sie wykombinowac, a
                                  > jak sie ladnie usmiechniesz, to i moze katapulte i spadochron doloza.......

ej no!.. ja siem tylko ladnie usmiecham.. no!.. myslisz ze skad sie wziela
                                  pierwsza czesc mojego nicka? ;)) a za porade dziekuje.. :)) ktos jednak chce
                                  latac ze mna na tym "starym srodku" lokomocji, jakim miotla jest ;))
                • randia_ Re: Wrocław... 20.12.02, 11:41

> Randyjko, ty moja kochana. Juz ja ci dam Wrocek. Nie ma nic piekniejszego jak
                  > spacer w Krakowie, zwlaszcza jak jest sie we dwoje i drepta sie po dlugiej,
                  > parkowej alejce gdzies tam w Rynku, trzymajac sie za rece i praktycznie nie
                  > rozmawiajac o niczym sensownym. Nic nie jest w stanie zastapic piekna takiej
                  > chwili...i ta delikatnie unoszaca sie tuz nad ziemia smuga mgly...i ten
                  dzwiek
                  > trabki zaslyszany gdzies z oddali....radosc serca, spokoj ducha....Czy bylas
                  > juz kiedys w raju? ....

Pytasz czy byłam w raju..?? Byłam, nawet nie wiesz jak on jest blisko...... Ale
                  zazdroszcze przeżyć, kobiecie która była u twego boku.... Zawsze marzyłam, żeby
                  przespacerować sie dokładnie taką alejką...
                  Może kiedyś i mnie sie to przydaży.... Więc teraz znów mam
                  dylemat.........Kraków czy Wrocław..... Chyba nigdy sie tego nie dowiem.....no
                  chyba że przy czyjejś pomocy...:)))
                  Pozdrawiam Znawco...
    • men_ No przecież nie wypada mi powiedzieć 19.12.02, 20:11
      coś innego, niż Wroooooooocek :)
    • kitek1 przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 06:28
      brak centusiow:)
      • czarowna_ica Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 12:16
        heh.. centusie sa wszedzie...
        a Wrocek podobno piekny jest, wiec to chce sprawdzic najpierw.. a ludzie
        wszedzie sa rozni :))
        • Gość: Aroska Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... IP: 212.127.78.* 20.12.02, 12:20
          Piękny, piękny;)
          Może kiedyś tu jakieś spotkanko...;)
          • randia_ Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 12:25
            aroska, wiesz o której skończyłam ???
            o 16 i dlatego nie dzwoniłam.....:)))
            Ale jak będę następnym razem, to siem spotkamy.... :)))
            • Gość: Aroska Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... IP: 212.127.78.* 20.12.02, 12:32
              Tak się właśnie zastanawiałam co się stało...i gdyby nie to, że i tak jutro się
              zobaczymy to sama bym się odezwała;)))
              Paskudne drogi, nie??...ale poza tym ślicznie:))))))))))))...szczególnie teraz
              wieczorkiem...
              • randia_ Re: przewaga wrocka nad krakowkiem........... 20.12.02, 12:47
                Bardzo ładnie........taki spacerek po starówce, hmmmmmmmmmm, cudo!!! :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka