Dodaj do ulubionych

Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.04.06, 11:56
Rozumiem,że można nie umieć wypełnic jakiegoś formularza,czy zrobić mały błąd
ortograficzny...
Ale czy nasze społeczeństwo jest tak nierozgarnięte,że nie potrafi przepisać
ze wzoru wszystkich potrzebnych danych??????
Albo czy spisywanie nazwy miejscowości np z pieczątki sprawia taką
trudność,że trzeba zrobić bład ortograficzny ??????
Może jestem przewrażliwiona,ale ludzie nie myślą nad tym co robią....
Tragedia !!!!!!
I dodam jeszcze,że są to ludzie,którzy mają własne firmy.
To dopiero jest dramat....
Obserwuj wątek
    • majki1976 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 12:07
      o kobieto, u mnie jest nie lepiej , mamy formularz gdzie trzeba wpisać PESEL
      ten napis pesel jest powiększony i pogrubiony, a ludzie wpisuja tam wszystko:nr
      dowodu,nr tel, nazwiska, itp a ostatnio to ktos nawet nr kom wpisał ,
      tragedia ;-), pozdro
      • karpik1 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 12:11
        mądrale na państwoych etacikach, do roboty a nie wypisywanie bzdur, dramatem są
        urzędasy, tacy jak wy otwarci i chętni do pomocy
        • mrowka79 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 13:20
          Sorry kolego,ale pracuję na prywatnym etaciku i to u kogoś a nie u siebie.
          Masz rację,że urzędnicy powinni pomagać klientom,ale to nie oznacza,że muszą
          wypełniać za nich druki.
          Uważasz,że np do obowiązków pani w banku należy wypełnic przelew za ciebie?
          No sorry
          • majki1976 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 13:47
            mrówka ma racje, głupota ludzka nie zna granic, ja tez pracuje w prywatnej
            firmie,niektórzy by chcieli zeby za nich wszystko robic oni tylko przyszli i
            juz za to powinni miec wszystko zalatwione bez robienia czegokolwiek ,facet daj
            sobie luz jak sie nie orientujesz w realiach zycia i na codzien nie masz
            styczności z ludzmi i z ich głupota
          • karpik1 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 14:30
            mrowka79 napisała:

> Sorry kolego,ale pracuję na prywatnym etaciku

i tak masz duzo szczęścia,że Cię tam jeszcze trzymają, u mnie już by Cię nie
            było

>i to u kogoś a nie u siebie.
            temu to akurat się nie dziwię

• han_solo Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 13:11
      mrówka ma rację. nic tak nie wkurza jak głupota...
      • karpik1 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 13:51
        han_solo napisał:

> mrówka ma rację. nic tak nie wkurza jak głupota...
        no właśnie, głupota ludzka nie zna granic
        resztę zostawię bez komentarza,bo aż litość bierze
    • schizoo Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 13:52
      mrowka79 napisała:

>
      > Może jestem przewrażliwiona,ale ludzie nie myślą nad tym co robią....
      > Tragedia !!!!!!
      > I dodam jeszcze,że są to ludzie,którzy mają własne firmy.
      > To dopiero jest dramat....

od tego darmozjadzie z budżetówki jesteś,by to poprawiać !
      • mrowka79 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.06, 14:25
        Oj Schizoo,poczytaj najpierw wypowiedzi,a później komentuj ok?
        I gratuluję,że chociaż Ty nie jesteś darmozjadem tylko pożytecznym ludkiem :)))
        • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.06, 20:27
          mrowka-ale sama wybralas ta prace,to,ze ludzie myla sie w formularzach nie
          swiadczy o ich glupocie,,,moze maja 6 dzieci na utrzymaniu,dom,choroby ich
          nekaja???i to te problemy sprawiaja,ze sie czasem myla....nie znasz ich,nie
          wiesz nic o ich problemach nie masz wiec prawa nazywac ich glupcami...a ty
          dostajesz za swoja prace pieniazki i nie masz innych problemow,jak narzekania
          na obcych ludzi na forum,,,,bierz wyplatke i czasem przekresl numer wpisujac
          poprawny skoro jestes taka inteligentka-korona z glowy ci nie spadnie
          • przeciwiza angielka 14.04.06, 22:36
            ales ty sie przyzwoita stala!
          • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 18:01
            zawsze taka bylam......:)
        • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 18:06
          Mrówka nie reaguj na tego degenerata.
          A swoją drogą to masz zupełną rację.
          Polacy to przygłupi naród, aż wstyd, że też się do nich zaliczam...
          ALE tylko z pochodzenia i dowodu.
          • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 18:39
            nie ma jak przywiazanie do narodu,no widzisz suka taka masz glupia
            rodzine,przyjaciol-na szczescie jestes wyjatkiem.....
            • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 18:48
              No i niestety muszę tolerować forumowych głupków np: w Twojej osobie.
              Na szczęście ja jestem wyjątkiem.:)
              • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 18:53
                i jedyny co wychodzi ci najlepiej to atak.................ale zapamietaj by byl
                wygrany musi miec swoj point..............i naprawde niczego nie musisz
                tolerowac,zwyczajnie mozesz omijac moje opinie....no chyba ze dzialam na ciebie
                jak magnes???:):):):)
                • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 18:59
                  Nadmiar kropek w Twoich wypowiedziach mnie drażni.
                  Zatem muszę tu zostać i dalej ripostować.
                  • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:02
                    a wiec jestem magnesem,ktory sprawia ze nie mozesz mi sie
                    oprzec..........................................................................
                    ................................................................................
                    ................................................................................
                    mam tylko jedna prosbe-jesli nie wstydzisz sie swoich wypowiedzi zaloz
                    wizytowke bym wiedziala kto tak do mnie przylgnal...............
                    • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:04
                      Prosić zawsze możeszz.
                      Ale na niektóre prośby odpowiedx brzmi: NIE!
                      Bo...
                      Nie mam potrzeby zakładania jakiś wizytówek.
                      • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:06
                        Albo Ok.
                        Pobawię się w to.
                        • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:07
                          a jednak....................................wiedzialam ze mi nie odmowisz...ach
                          ta przyjazn:):):)
                      • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:07
                        bo nie chcesz sie ujawnic???????????????????jakies kompleksiki,moze nie
                        poradzisz sobie sama?to nie trudne,pomoge ci jesli chcesz???
                        bezinteresownie:):):)
                        • przeciwiza Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:09
                          angielka'
                          tu wymieniaj opinie i wyrazaj swoje zdanie
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=40336789
                          to jest miejsce dla krolikow'
                          • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:12
                            jesli lubisz sie powtarzac,to juz tylko twoja sprawa....wiesz tak podoba mi sie
                            to forum dzieki twojej orginalnosci,ze tylko dla ciebie tu zostane.......wiec
                            moze w twojej glowce jest jakis problem o ktorym chcesz porozmawiac????nie
                            wstydz sie-pomoge ci w miare mozliwosci:):):):)
                        • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:11
                          Ech... Chyba nie znasz znaczenia słowa "przyjaźń".
                          • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:12
                            mozesz mi je przedstawic?????????chetnie poslucham........................
                            • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 19:18
                              Skoro sama nie umiesz sobie tego znaleźć, to bardzo proszę:
                              "Przyjaźń to relacja międzyludzka obejmująca zespół takich wartości jak wzajemna
                              znajomość, lojalność, pomoc, afekt. Przyjaciele lubią siebie nawzajem i potrafią
                              się dla siebie poświęcić. Dzielą się swymi radościami i smutkami. Ufają sobie
                              wzajemnie. Spędzają ze sobą dużo czasu, w dzisiejszych czasach często przez
                              internet. Przyjaźń to wyjątkowa relacja międzyludzka, o którą trzeba dbać.
                              Zaniedbywanie przyjaciół wiążę się z konsekwencją bycia w przyszłości samotnym.
                              Prawdziwe przyjaźnie trwają przez długi czas i nie można nazwać kogoś tym
                              określeniem po dwóch miesiącach znajomości.Niestety przyjaźń bywa również
                              straszna bo gdy ktoś zawiedzie się na swoim najlepszym przyjacielu może mieć
                              zrazę do relacji tego typu do końca życia."

Źródło: google --> pl.wikipedia.org/wiki/Przyja%C5%BA%C5%84_(uczucie)
                        • wredna.suka Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:12
                          Nie muszę się ujawniać, bo Ty tego chcesz.
                          Ale jeśli tak bardzo Ci na tym zależy, to...
                          Chętnie ale na priv.
                          • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:13
                            priv???chcesz mnie miec tylko dla siebie????????????samolubek:):):)
                            • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:16
                              Nie pozostaje mi nic innego jak tylko na Twój post odpowiedzieć:
                              Buhahahaha.
                              • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:20
                                twoja bltskotliwosc i ambitnosc wypowiedzi-poprostu zwala mnie z
                                nog...................co tez swiadczy o tym ze zadna z ciebie suka,a tym
                                bardziej duzo brak ci do wrednej-lepiej by bylo cichy aniolek....
                                • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:20
                                  A po prostu piszę się- osobno!!
                                  • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:24
                                    dzieki,nigdy nie bylam dobra z ortografi.widzisz jak mozemy sobie wzajemnie
                                    radzic???????????????????????????????i mam do ciebie pytanko-ile ty masz lat????
                                    • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:26
                                      Wiek nie jest żadnym wykładnikiem.
                                      I nie jest istotny.
                                      • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:30
                                        bravo chociaz raz w miare przemyslana wypowiedz....wiesz naprawde cie
                                        lubie...:):)
                                        • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:34
                                          Wiesz naprawdę nie musisz.
                                          • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:35
                                            ale nie moge sie powstrzymac..dzieki tobie mam udany dzien i dibry humorek...
                                            • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:37
                                              Właśnie zakłądam bloga... z nudów :/
                                              Może masz jakiś pomysł na tytuł?
                                              • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:41
                                                hmmmmmmmmmm.......a o czym to ma byc???
                                                • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:42
                                                  O wszystki i o niczym.
                                                  Śmietnik.
                                                  • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:44
                                                    wiec smietnik......
                                                  • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:46
                                                    No już ma taką wstępną nazwę:P
                                                    Ale myślałam, że coś wymyślisz...
                                                  • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:51
                                                    nie mam dzis inwencji tworczych:(:(:(:(:(moze popielniczka???
                                                  • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:54
                                                    Nie palę. Popielniczka jest mi obca.
                                                    A może po prostu: KOSZ?
                                                  • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:59
                                                    moze byc w sumie..............albo kulka-wiesz taka zbieranina wszystkiego
                                                    polaczona w jedna calosc...posklejana do kupy,zreszta naprawde nie mam idei..
                                                  • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 20:00
                                                    No właśnie widzę, że nie masz.
                                                    A ja już skończyłam pisać pierwszy wpis.
                                                    Totalna beznadzieja :/
                                                  • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 20:03
                                                    No a tak w ogóle jak masz życzenie to zapraszam...
                                                    Kliknij na sygnaturkę.
                                                  • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 20:10
                                                    zakaz wjazdu??:):):):):):):)pewnie w szczegolnosc dla mnie:):):):)zartuje...o
                                                    czym ty wlasciwie teraz piszesz?
                                                  • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 20:11
                                                    Ale gdzie? Na forum?
                                                    Bo teraz pisałam na blogu... pierdoły:/
                                                  • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 20:14
                                                    o ten blog pytam????
                                                  • wredna.suka Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 20:17
                                                    aaaaaa sama zobacz jak masz ochotę.
                                                    www.wrednasuka.blox.pl
                                            • angielka10 Re: Zmieniłam zdanie. 15.04.06, 19:40
                                              tylko mi nie mow ze odeszlas:(L:(
    • angielka10 Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 20:23
      calkiem spoko...dodaj jakies zdjecia....
      • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 20:25
        Ech.. no własnie już to zrobiłam ale coś kliknęłam i uciekło :/
        • wredna.suka Re: Chyba zaraz mnie coś trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.06, 20:31
          No udało się.
          Niech Twoja ciekawość będzie zaspokojona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka