nekroskop88 18.04.06, 18:15 A pan z Wyższej Szkoły Ekologii i Zarządzania w Warszawie powiedział, że w Polsce są dwa oryginalne, zachowane parki barokowe w Polsce - w Białymstoku i Choroszczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: O proszę 18.04.06, 18:18 i Hrabina Branicka przechadzała się po sali kolumnowej i stąd karmiła pawie,które hodowała????:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: O proszę 18.04.06, 18:19 Nie wiem, ale wiem, że istniał w Zwierzyńcu specjalny pawilon, w którym można było siedzieć i karmić przez okno jelenie lub daniele. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: O proszę 18.04.06, 18:23 nekroskop88 napisał: > Nie wiem, ale wiem, że istniał w Zwierzyńcu specjalny pawilon, w którym można > było siedzieć i karmić przez okno jelenie lub daniele. > > a pawie karmiono przez okno sali Kolumnowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: O proszę 18.04.06, 18:24 dobra,zbieram się...Najwyżej jesli nie póżnym wieczorem,odezwe się jutro rano na Kopytku! Cześć!:) Odpowiedz Link Zgłoś