Dodaj do ulubionych

Forum upada albo .....

19.04.06, 11:30
ginie smiercia naturalna?????
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:36
      leczą kaca po świętach:)
      inni pracują,
      a jeszcze inni szukają psychiatry
      • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:41
        e tam upadlo ;) upadle to sa podobno anioly ;)
        ewoluuje i tyle
        • nieswietymikolaj Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:43
          Nic nie upada juz kilka razy było senne ale nie upada
          • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:54
            Mikolaju a kto je obudzi?
        • wesola_kicia Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:43
          upadle to sa podobno anioly ;)----------ja bym napisała,
          że madonna upadła
        • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:54
          Jak myslisz, w co sie przeobraza?
          • wesola_kicia Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:56
            wole nie mówić w co,
            :)
            w zieloną trawke!!!!!!
            • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:08
              Teraz wszystko jasne:))
              • wesola_kicia Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:26
                pewnie:)
                zmykam na spacerek robić zdjęcia:)
                miłego dnia Ci życze
    • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:46
      Juz myslalam, ze trzeba je dobic, zeby sie dluzej biedactwo nie meczylo...
      • wesola_kicia Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 11:48
        hihi
    • frostinio Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:19
      I co w zwiazku z tym?
      • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:25
        zreszta przyroda nie znosi prozni - znajdzie na to jakis sposob
        • pistolett Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:27
          ................................................................................
          ................................................................................
          • wesola_kicia Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:30
            pistol krótko i na temat:)
            <papapa>tki
        • frostinio Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:41
          blackdevil napisał:
          2. Klamie kiedy musze, mowie prawde kiedy moge.

Cienki Bolek z Ciebie :)

A pomyslales, ze mozna czynic rowniez odwrotnie ? :)

i jakby wiecej radosci przy tym...
          • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:50

>
            > Cienki Bolek z Ciebie :)

hehe bo ja wiem ;)) zalezy z kim porownywac ;)
            >
            > A pomyslales, ze mozna czynic rowniez odwrotnie ? :)
            >
            > i jakby wiecej radosci przy tym...

tez zalezy od punktu siedzenia :P
            • frostinio Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 12:57
              blackdevil napisał:
              > tez zalezy od punktu siedzenia :P

z pewnoscia :)

No to pomysl:
              zonie mowisz prawde tylko wtedy, gdy musisz, gdy ma walek w reku i pyta:,
              gdzie byles cala noc, hollero???!!!

w przeciwnym wypadku lzesz jak z nut zapewniajac co rano:

- jak Ty pieknie dzis wygladasz, Kochanie! ...)
              • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:15
                ;)) ja nie lgam ;) po prostu mowie to co ona chce uslyszec ;) przyjemnosc jej
                sprawiam :P
                • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:17
                  To jest jawne oszustwo z Twojej strony!
                  • neita33 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:18
                    Oj Betti nie czepiaj się szczegółów ;)
                    • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:19
                      Mnie podobaja sie wlasnie te szczegoly:)
                    • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:22
                      Nie wiesz, ze wlasnie w szczegole diabel siedzi?
                      • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:25
                        e tam od razu jawne ;))) a diabel wcale nie tkwi w szczegolach tylko w
                        spodniach :P
                        • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:27
                          Jawne, jawne, a w spodniach tkwi wlasnie ten szczegol z owym diablikiem, wiec
                          wyszlo na to, ze ja mam racje:)
                          • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 13:47
                            teoretycznie masz racje ;)) w sumie miej troche radosci ze mialas racje ;)
                            • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 14:00
                              Diabelku, widze, ze nie jestes taki straszny jak Cie maluja:)
                              • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 14:13
                                ja straszny ;)) ? a kto mnie tak maluje ;)) ?
                                to ze nie jestem straszny jak mnie maluja mowi kazda ktora mnie blizej
                                pozna :PPPP
                                • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 14:15
                                  To pewnie te, ktore sie na Tobie "przejechaly" Cie tak strasznie maluja:P
                                  • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 14:29
                                    albo te ktore sie nie zdazyly przejechac :PP
                                    • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 14:38
                                      Oj zbiera Ci sie zbiera na Twoim sumieniu...nie chcialabym tkwic w Twojej skorze:)
                                      • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 14:56
                                        chcialabys tylko jeszcze nie wiesz o tym ;))
                                        • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 15:08
                                          Nie obracaj kota ogonem;)
                                          • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 15:25
                                            hehe czemu ? lubie ustawiac zgodnie z moimi upodobaniami :P
                                            • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 18:25
                                              Pan Wygodnicki, ustawia wszystkich na swoja nutke:)
                                              • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 08:16
                                                w koncu trzeba byc w zyciu troche egoista ;)
                                                • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 08:47
                                                  Troche egoizmu posiadac to wazna zasada zeby byc szczesliwym, tylko ten "zloty
                                                  srodek" znalesc we wszystkim, nie jest zawsze latwa sprawa....:)
                                                  • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 08:48
                                                    "znalezc" powinno byc:)
                                                  • blackdevil Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 11:20
                                                    czujesz ze rymujesz ;) ?

ja chyba znalazlem zloty srodek ;)) jak chcesz to Ci troche zaaplikuje ;)
                                                  • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 12:15
                                                    Nie czuje zebym rymowala, ale to nie o to mi chodzilo:)

Ciagle szukam tego zlotego srodka...
                                                    Dziwne, ze Tobie sie to juz udalo,
                                                    a wiec podziel sie nim, jestem ogromnie ciekawa tej aplikacji:)))
                                          • frostinio niedoszkolenie 19.04.06, 15:31
                                            W dzisiejszych, postmodernistycznych czasach, mowi sie:

- nie obracaj ogona kotem.
                                            • bettina75 Re: niedoszkolenie 19.04.06, 18:27
                                              No tak, tylko ja z polskim nie jestem na bierzaco, wiec stad ten blad..:))
                                              Szkole sie wlasnie tutaj, na tym forum:)))
    • more.words Re: Forum upada albo ..... 19.04.06, 23:28
      nie, nie upada... mniej czasu sie zrobiło...
      lub nowe zajęcia doszły ;)
      • khinga Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 00:10
        Przyznaję Ci rację Aniu:)
        Więcej pracy:(
        Dacie radę.....?
        .........................damy radę!!!!! :PP
        • more.words Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 08:21
          a jak ;) oczywiscie ze rade damy...
          u mnie sesja sie zbliza wielkimi krokami :/
          koła, zaliczenia... <10 ton> a kierunek niejest lekki ;)

poza tym coz...
          nowe obowiązki mi doszły...
          poczułam wiosenke na całego ;)
          sedruszko puka w rytmie cha-cha ;) albo innym ...sesese...
          i rozerwac sie miedzy FT, Kurnikiem, uniwerkiem, domem...a innymi przyjemnymi
          zajeciami...ciezko jest ;)

pozdrawiam
          • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 08:49
            Nazbieralo Ci sie tego!!!!!!
            Tak jest baaaardzo dobrze, tylko zycie ucieka zbyt szybko....
            • khinga Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 09:03
              Witajcie babki:))

Ojj Betti ucieka,ucieka...czuję,jak czas przepływa mi między palcami :(
              • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 09:09
                Wiec lap to zycie za ogon i wycisnij z niego wszystko co najlepsze:)))
                Witaj:)
                • khinga Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 09:15
                  I kto to mówi??? Widząc na Romantice...
                  • bettina75 Re: Forum upada albo ..... 20.04.06, 09:20
                    No wlasnie, juz wybralam te wygode:)))
                    • pistolett Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 11:49
                      ... nawet w godzinach pracy forumowiczów.
                      Brak tematów sprawia że nikt nie klika?
                      hm... pewnie tak.
                      • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 11:51
                        Nawał pracy:(
                        • pistolett Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 11:53
                          No tak ja jestem po więc mogę sobie klikać,ale rozumiem innych że nie mogą.
                          • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 12:04
                            Wszędzie taka cisza...ludzie jacyś tąpnięci:(
                            • bettina75 Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 14:25
                              Wygladalismy tej wiosny, a teraz jak ja juz mamy, chociaz jeszcze taka zimna i
                              niezbyt przyjemna zniewala nas swoim czarem i usypia....

Nieszczesny ludek nigdy nie jest zadowolony z tego co posiada... :))
                              • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 14:27
                                Mnie usypia, a zwłaszcza dziś:(
                                Zaraz głowa spadnie mi na klawiaturę :PP
                                • bettina75 Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 14:30
                                  Dziewczyno ratuj sie silna kawa!!!!
                                  • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 14:45
                                    Na mnie kawa nie działa:) Piję, bo lubię:)
                                    Rano wypiłam 0,5litra...kawy oczywiście :P
                                    • blackdevil Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 14:49
                                      poszukaj kawy kubanskiej ;)) stawia do pionu ;)) wszystko ;))
                                      • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 14:55
                                        No no...mam nadzieję,że moje włosy też:)
                                        • blackdevil Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 15:13
                                          jak wszystko to wszystko ;)) wlosy tez :P
                                          • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 15:17
                                            No mam nadzieję:) moje włosy coś ostatnio są uległe :P

Czy takową kawę dostanę w każdym sklepie?
                                            • blackdevil Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 15:33
                                              nie sadze ;) raczej w tych specjalizujacych sie w kawach
                                              • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 15:40
                                                Wiem!
                                                .....pojadę na Cubę:) O!
                                                • blackdevil Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 15:43
                                                  ale tam nie wolno sie topless opalac ;)
                                                  • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 15:48
                                                    A kto tu mówi o topless? :)
                                                  • blackdevil Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 16:04
                                                    no jak to ?? jechac w gorace kraje i nie topless ? ;))
                                                  • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 16:13
                                                    Hmm, ale ja wstydliwa kobita jestem:)
                                                  • emilka222 Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 19:00
                                                    Czarno to widzę...jakieś diabelskie sztuczki. Ki diabeł, ten diabeł?:)
                                                  • bettina75 Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 19:04
                                                    Emilka, diabliki sa wszedzie:)
                                                  • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 19:05
                                                    kto diabel? :)
                                                  • bettina75 Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 19:06
                                                    ten czarny:)
                                                  • khinga Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 20.04.06, 19:10
                                                    Aaaaaa:))
                                                  • bettina75 Re: Oj dawno takiej suszy nie było... 21.04.06, 09:07
                                                    Aaaaaaaaaaa gdzie Ty dzisiaj tkwisz?????????????????
                                                  • khinga Jestem,jestem... 21.04.06, 11:06
                                                    cholerka mam dziś multum pracy:((
                                                    Jak tak dalej pójdzie to będę siedziała do nocy:(
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 11:22
                                                    Khinga, nie znasz tej zasady, albo musze Ci ja przypominac:
                                                    "najpierw przyjemnosci a potem praca" :-))))
                                                  • khinga Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 11:42
                                                    Dokładnie tak robię:)
                                                    .........i jestem:))
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 11:54
                                                    Daleko zajdziesz, znam to z autopsji:))))
                                                  • khinga Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 11:59
                                                    Już 12.00,a ja nic nie zrobiłam:))
                                                    NIC,NIC!!!
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 12:09
                                                    Znaczy dzisiaj musisz odwalic nadgodziny??
                                                  • khinga Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 12:21
                                                    Chyba na to się zanosi:)
                                                    Ale co tam....
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 12:22
                                                    No wlasnie, olej prace, jutro i tak weekend:)))))
                                                  • khinga Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 12:38
                                                    Olałam:))))
                                                    Co za różnica,czy weekend zaczynam od piątku czy od soboty :P
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 12:40
                                                    Mnie tez juz tu nie powinno byc...ale przeciagam line, uh!!!!:))
                                                  • khinga Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 13:40
                                                    No wiesz...buntowałaś mnie, namawiałaś , a teraz sama chcesz wiać?
                                                    Ojj nieładnie Betty :(
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 15:25
                                                    Kiniu nie badz na mnie zla, musialam:(((
                                                  • khinga Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 15:26
                                                    A ja jeszcze tu jestem:))
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 15:27
                                                    A ja znowu musze zniknac, szkoda bo nie wiem kiedy wroce...:(
                                                  • khinga Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 15:29
                                                    Buuuu:((
                                                    Czekam:)) do zobaczenia Betty:)
                                                  • bettina75 Re: Jestem,jestem... 21.04.06, 15:32
                                                    Ciao, Kiniu:)
    • more.words hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:10

• bettina75 Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:14
        Nie upadnie, jak dlugo MY tu jestesmy:)))
        • emilka222 Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:17
          I póki nie upadniemy:))
          • bettina75 Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:17
            ze zmeczenia albo z nudow?
        • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:18
          bettina75 napisała:

> Nie upadnie, jak dlugo MY tu jestesmy:)))

Jednak dzisiaj rzeczywiście byl koszmar!
          Jakby wszyscy wymarli:))
          • bettina75 Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:22
            A moze rzeczywiscie wszyscy opuscili ten swiat (FT) i tylko MY wybranki
            przetrwalysmy????
            • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:28
              Chyba nieee...
              Ja też ostatnio mam bardzo malo czasu, dodali mi pracy:(
              Jednak nie narzekam:)
              Tylko dziś taka leniwa bylam i nic mi sie nie chcialo....
              • bettina75 Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:29
                Kazdego dopadnie, wczesniej czy pozniej...nie kazdego dnia swieci slonce:)
                • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:32
                  Wiem coś na ten temat:)

....i chyba nie tylko ja;))
                  • bettina75 Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 20.04.06, 19:39
                    Chyba nie tylko Ty:)
                    • blackdevil Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 08:21
                      khinga jak wstydliwa jestes to na cube mozesz leciec ;))
                      a diabel jaki jest to kazdy widzi ;)
                      • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 11:05
                        Na Cubie lubią nieśmiałe? :)
                        • blackdevil Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 12:24
                          kazdy chyba lubi jakas odmiane od codziennosci :PP
                          • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 12:40
                            I tego mi brak:))
                            Oderwania od codzienności...
                            • blackdevil Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 12:53
                              a jaki problem sobie zorganizowac oderwanie od codziennosci ?
                              • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 13:41
                                a no kilka by się znalazło...
                                Chcociaż planuję jakiś wyjazd latem...może się uda:)
                                • blackdevil Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 14:01
                                  sztuczne problemy tworzysz ;) kobiety maja do tego zdolnosc ;)
                                  • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 14:02
                                    nie lubię problemów,więc nawet NIE próbuję ich sobie stwarzać:)
                                    • blackdevil Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 14:14
                                      kobiety robia to nieswiadomie :PP nawet o tym nie wiesz ze je stwarzasz :PP
                                      • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 14:28
                                        mężczyźni dają nam powody do stwarzania problemów :p
                                        • blackdevil Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 14:30
                                          oczywiscie ;)) wszystkiemu winni sa mezczyzni ;)) i PO ;))
                                          • khinga Re: hohohoho...od razu upada ... phiiii 21.04.06, 14:36
                                            nie powiedziałam,że wszystkiemu ;)
                                          • aroden a nie ? :) 21.04.06, 14:37
                                            blackdevil napisał:
                                            > oczywiscie ;)) wszystkiemu winni sa mezczyzni ;)) i PO ;))

Niestety, tak :)
                                            Nie na darmo - moj syn (zgodnie z instrukcja udzielona mu przez jego matke)

powtarza mi :
                                            wszystkie moje dobry cechy odziedziczylem po mamusi
                                            a wszystkie zle po Tobie :)
                                            • blackdevil Re: a nie ? :) 21.04.06, 14:46
                                              jak w kazdym (dobrym) klamstwie jest w tym troche prawdy ;)
                                              • khinga Re: a nie ? :) 21.04.06, 14:53
                                                Idealny facet jest...mdły:)
                                                Błee:))
                                                • blackdevil Re: a nie ? :) 21.04.06, 15:24
                                                  nie ma idealow ;) Ty juz to powinnas wiedziec :P
                                                  • khinga Re: a nie ? :) 21.04.06, 15:27
                                                    Ależ to ja miałam na myśli,dlatego powiedziałam błeee:)))
                                                  • blackdevil Re: a nie ? :) 21.04.06, 15:48
                                                    wybredna jestes ;)
                                                  • khinga Re: a nie ? :) 21.04.06, 16:18
                                                    dlatego,że nie lubię ideałów?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka