maro76 23.04.06, 01:33 niezły magazyn o tematyce mnarodowej prowadzący Wierzyński mówi co prawda dość anemicznie ale prezentuje ciekawe punkty widzenia na rozne sprawy plus goscie są ciekawi niezła rzecz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: "Horyzont" - na tvn24 23.04.06, 10:42 ja tego nie oglądam bo niestety nie mogę zdzierżyć Wierzyńskiego, mam wrażenie że on nawet swoje nazwisko czyta z promptera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: "Horyzont" - na tvn24 23.04.06, 10:51 no jest jakiś taki niemrawy werbalnie ale pod kopuła skrywa ciekawe myśli Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: "Horyzont" - na tvn24 23.04.06, 13:05 weź mnie,maro,nie denerwuj wciąż jestem w żałobie po "Całym tym świecie" ten nowy program jest słaby a prowadzący i jego dziwna recytacja niestrawni Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: "Horyzont" - na tvn24 23.04.06, 21:33 romana_polka napisała: > weź mnie,maro,nie denerwuj > wciąż jestem w żałobie po "Całym tym świecie" > ten nowy program jest słaby a prowadzący i jego dziwna recytacja niestrawni > eee, Miecugow po tym jak sie produkowal w "Big Broderze" nie ma u mnie wysokich notowań - chociaz niektorzy goscie ciekawi np. Bekker a poza tym ten Wierzyński to jest taki typ dziennikarza jaki lubie czujny, dobrze reagujący w rozmowie no i mnie nie nudzi:) niezly materiał na anchora gdyby tak nie dukał Odpowiedz Link Zgłoś