rozbawiony 28.12.02, 08:16 Juz dawno mnie nic tak nie ubawilo jak to Forum. rozbawiony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala-gapka Re: To jest fajne Forum 28.12.02, 14:47 rozbawiony napisał(a): > Juz dawno mnie nic tak nie ubawilo jak to Forum. > > rozbawiony To dobrze, smiech to zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: To jest fajne Forum 28.12.02, 16:59 no ba!... :)) swoja droga, od smiechu sie podobno chudnie, wiec mysle, ze rozbawiony jest chuuuuudziutki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: To jest fajne Forum 28.12.02, 18:14 Ja wyczułem ironię w tym co napisał. Ale wolno mu, każdemu wolno:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: To jest fajne Forum 28.12.02, 22:19 lodbrok napisał: > Ja wyczułem ironię w tym co napisał. Ale wolno mu, każdemu wolno:-)) alez doskonale wyczules!!.. brawo!... ale dyc to forum, wolno mu, jako rzekles, Lodbrok'u :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony Re: To jest fajne Forum 28.12.02, 20:24 Oto rozmowa dwoch Panow na Forum: Mr M: Siemano siostry i bracia forumowi w wierze i rozumie :) Co tam ciekawego sie dzialo ?? dzien dobry :) Mr K1: a to nie ty za znudzonego robiles................. bo cos mi sie tak, na wech wydawalo, a wczoraj byl tak klonowny dzien, Mr M: Starzejesz sie Kitek i ta twoja intuicyja, mam jeszcze bileciki z wczorajszego pózno wieczornego expresiku pkp :) Mr K1: pokaz, to ci uwierze................ a jak tam bylo, wywarles wrazenie:)))? Mr M: Jak bylem maly, to pokazywalem, 17.11 odjazd do wawy - ale dla ciebie moge specjalnie zeskanowac jutro :) Mr K1: przyjazd 22.08........................... dobra, nie musisz skanowac, mozesz na druga czesc pytania odpowiedziec:) Mr M: Juz zapomnialem o co chodzilo w tej 2-giej czesci pytania ??? Bylismy obydwoje na swiatecznym wypasie, ups, urlopiku :) Mr K1: znaczy sie, osadowi sie nie poddales............. a tyle watkow wczesniej, na ten temat zakladales:) Mr M: to nie wiesz jeszcze Kitek, ze zawsze wywieram pozytywne wrazenie, he ?:) p.s.: a tamte watki to ze strachu zakladalem, O !:) Mr K1: znaczy zaliczyles, celujaco................... gratuluje:))) Mr M: phi, w szkole to ja zawsze bylem prymusem i nietylko w szkole :)) Mr K1: ale nie tylko, osobno sie pisze, a poza tym....... pewnie, ze ci wierze:))) Mr M: Razem Kitek, razem .., w dziedzinstwie to chcialem zostac albo strazakiem, albo aktorem, O !:) I teraz caly swiat juz wie kiedy Mr M wyjechal do Wa-wy a kiedy do niej dojechal. Mr M to pewnie nie jest byle kto bo takie informacje podaje sie do wiadomosci tylko w przypadku wielkich politykow. Moglismy rowniez zauwazyc pewne bledy jezykowe Mr M. Dowiedzielismy sie rowniez, ze Mr M byl na wypasie. Ale przeciez nikt nie jest doskonaly. Natomiast jest wielce krzepiaca wiadomosc, ze Mr M byl "prymusem i nietylko w szkole :))". Nalezy sie tylko cieszyc, ze Mr M nie zostal aktorem natomiast wypada mu wspolczuc i zalowac, ze nie zostal strazakiem. Chlopaki naprawde mnie niezle ubawiliscie. To jest narawde smieszne Forum. Maria Czubaszek moglaby sie od was uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To jest fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 20:48 facet wszyj se eXPeral. Moze odrzuci cie od wprawiania w stan niepoczytalnosci i uskuteczniania tego stanu na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony Re: To jest fajne Forum 28.12.02, 22:05 Mysle, ze na dzis wystarczy. Jak zwykle bawilem sie swietnie. Zwlaszcza kosztem jednego forumowicza. On tak fajnie sie pieni. Wiem... wiem.... jestem zlym chlopcem bo bawilem sie kosztem uposledzonego umyslowo. Moze zajrze tu jutro. Mario masz jakies sugestie co do mojego nowego nicka? buhahahaha rozbawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To jest fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 22:18 Owszem- mam. Moge ujawnic twoj prawdziwy. To nie jest trudne. Wiem, ze dobrze sie bawisz wlasnym kosztem. To szlachetne. Tylko tak dalej! Postepujesz w slady mistrza. Takiego dlugowlosego zyda! Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony Re: To jest fajne Forum 29.12.02, 02:04 Kto cie nauczyl pisac? Nikt poza tym nie wyrzadzil ci wiekszej krzywdy. To jest to samo co dac malpie karabin. Ja i tak sie dalej dobrze bawie twoim kosztem. Cokolwiek nie napiszesz powoduje moja radosc. Taki wesoly facet jestes. PS. Daruj sobie jakiekolwiek grozby. Wiem, ze to twoja domena ale ja nie przyjde pod Kolumne Zygmunta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To jest fajne Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 08:55 grozby w stosunku do ciebie? Smieszne. Tchorzliwy kaszalocie bez honoru! Sam wiesz ze wczesniej czy pozniej MUSISZ sie ze mna zobaczyc, a wtedy sie zastanowie, czy napluc ci w te nieskalana mysla morde, czy zostawic cie sobie samemu. Ty nie jestes smieszny, nawet jesli sie bawisz swoim kosztem, kosztem kaleki- czlowieka uposledzonego. Ty jestes zalosny. Wiesz dlaczego, a moze ci przypomniec? Odpowiedz Link Zgłoś