27.02.05, 02:09
Ten watek niech bedzie poświecony wszelkim sportom i wszystkim wydazenią z
nich związanymi.
Obserwuj wątek
    • wojciasf czarny weekend polskiego sportu 27.02.05, 02:13
      Zaczeło sie w piatek od przegranej Małysza na MŚ, pozniej była kolejna porazka
      Polaków, tym razem w konkursie druzynowym. Nastepnie łomot zebrał polski bokser
      Michalczewski... do końca weekendu została tylko niedziela, oby nikt z Polaków
      juz nic nie przegrał... :]
      • kubatka Re: czarny weekend polskiego sportu 27.02.05, 14:16
        No po weekendowych wynikach widac ze nie ma w Polsce rewelacyjnych sportowcow -
        Malysz juz skakal lepiej nie bedzie, reszta polskich skoczkow to w ogole
        powinna przestac skakac i blaznic sie. Michalczewski przegral - ale w tym
        przypadku to akurat chyba dobrze - za duzo go ostatnio bylo w prasie i
        dziennikarze zachwycali sie jaki to on wspanialy jest, a jak sie okazalo wcale
        nie jest :)
        Natomiast dosc duzo w ten weekend osiagnela Justyna Kowalczyk - 4 miejsce wcale
        nie jest zle. Zostaje co prawda niedosyt ze nie bylo to miejsce medalowe i
        gdyby byla lepsza o 2.5 sekundy to zdobylaby braz Tak sie jednak nie stalo, no
        ale na tle innych naszych sportowcow wypadla naprawde dobrze :)
    • jatotylko Re: Sport 15.04.05, 01:49
      no, może by tak kiedyś, gdzieś, ktoś załatwił siatkę, tiger pożyczył piłkę
      żółtą bez jednej łatki i zagrałoby się w siatkówkę ?? :> co ktoś na to ?
      • nait Sport - zrób to sam ;P 15.04.05, 01:59
        Jeżeli znalazłaby się odpowiednia ilość chętnych to można pomyśleć również o
        innej dyscyplinie sportowej :D np. szachy ;)
        • jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 15.04.05, 12:15
          widzę że przeszło ze mnie na ciebie wczoraj ;P
        • armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 16.04.05, 19:50
          Proponuję szachy na czterech, albo rundę w "World of Warcraft" (to jakieś 3
          miesiące gry)

John
          • nait Re: Sport - zrób to sam ;P 16.04.05, 22:58
            W takim razie trzeba znaleźć czwartą osobe do gry no i szachownice :D.
            WoW odpada - chyba tylko ty to masz. Zresztą 200zl za orginał plus opłaty
            miesięczne to jak dla mnie za duży wydatek, a szkoda bo mogłoby byc dość fajnie.
            Może jakaś inna gra on-line?
            • armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 01:50
              Z pzykrością muszę stwierdzić, że narazie każda inna jest bez najmniejszego
              znaczenia jak się gra w WOW. Ta gra przerasta wielokrotnie nawet Morrowinda pod
              każdym względem. Nie bez powodu zarabiają na niej parędziesiąt milionów na
              miesiąc.

John

• jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:44
              to wy sobie grajcie online, a ja chętnie parami zagram w szachy ;P
              wprawdzie ja nie umiem, wiem tylko jakimi pionkami się jak powinno ruszać, ale
              sama zaledwie po kilku ruchach przegrywam, więc w parze mogę mieć kogoś, kto
              grać umie, a ja postaram się jakoś pomóc, a przy okazji może trochę nauczę ;P
              jeśli znajdzie się podobna para przeciwników, to można zagrać :)
              osoba umiąca grać z osobą nie umiejącą, ale choć trochę znającą zasady
              przeciwko osobie umiącej grać z osobą nie umiejącą, ale choć trochę znającą
              zasady :)
              • armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:52
                Hmm
                Splansze do gry w szachy na 4 osoby, ale nie wiem jak w to się gra. A swoja
                drogą to gra w szachy przez foum mogła by być ciekawa.
                I byłby czas na pomyślenie i omówienie zasad.

Rozpoczynam z a4 na b5 czy coś takiego he he....
                Byłbym niepokonany.

John
                • jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:54
                  a swoją drogą, widzę że twoja noc się dziś przedłużyła ;P
                  • armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:57
                    Ty to nie chwaląc się uczyniłaś.

John
                    • jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:10
                      twoje słowa są bardzo niebezpieczne

p.s a skoro już o tym mowa, to ciekawe jakim cudem ?
                      • armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:19
                        No bo zaczełaś odpisywać jak jeszcze byłem przy komputerze.
                        A swoją drogą to już opwinienem od 2h spać.

John
                        • jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:27
                          to olej wszystko i idź, w przeciwnym razie w pracy będziesz nieprzytomny
                          chodził :)
                          a tutaj chyba nikt by się o cokolwiek takiego w takiej sytuacji nie obraził, w
                          każdym razie, dla mnie byłoby to zachowanie zrozumiałe
                    • nait Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:45
                      Lechu łapki na klawiature ;P

--
                      beware
                • jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:29
                  osobiście nie mam tak wielkich umiejętności aby takiej grze podołać, poza tym w
                  takiej sytuacji dobrze byłoby aby każdy kto by grał, posiadał rozłożoną w domu
                  planszę i dokonywał wszelakich zmian na szachownicy, w takiej sytuacji ja
                  odpadam, chociażby dlatego właśnie, że nie posiadam szachownicy i ani jedno
                  pionka, za to face to face, czemu nie, jak tylko duety się znajdą, przecież,
                  niekoniecznie trzeba od razu kończyć partie do końca, można grać i grać
                  wiem z doświadczenia
    • wojciasf przypomnienie 2.... 17.04.05, 11:40
      obecny wątek jest o sporcie a wątek o grach juz powstał Troche łady i składu
      nie zaszkodzi na forum.
      • armitage3 Re: przypomnienie 2.... 17.04.05, 17:46
        Definicja sportu obejmuje także gry komputerowe, ale masz racje oddzielając je
        od fizycznej formy współzawodnictwa.

John
    • kubatka Re: Sport 06.05.05, 22:36
      Mam nadzieję, że pogoda się wreszcie unormuje i będę się mogła poświecić swojej
      ulubionej (poza lenistwem i paroma innymi)dyscyplinie sportowej, czyli
      badmintonowi :) Potrzeba tylko żeby wreszcie się ciepło zrobiło i bezwietrznie
      oczywiście :)

• danway1 Re: Sport 10.05.05, 11:52
        Jak znajdziesz jakiś wolny termin to ja chce zostać twoim pierwszych
        sparingpartnerem, albo jednym z pierwszych w tym roku :)
    • danway1 Król Jerzy!! 27.05.05, 21:01
      Po ostatnim meczu nie można napisać tutaj o naszych bramkarzu, który zagrał
      fenomenalny mecz przeciwko Milanowi i został trzecim Polakiem z Pucharem Europy.
      Czy to nie świetnie.
      • wojciasf Re: Król Jerzy!! 27.05.05, 21:20
        To było piekne. smiałem sie ze piwa nie zdarzyłem otworzyc a tu juz gol dla
        milanu. pozniej było coraz gorzej. na drugą połowe to juz nie chciałem
        patrzec.ale jak było 3:1 to cos mi w głowie zaświatało ze moze sie uda. i udało
        się!!! A pozniej ten Taniec Dudka!!! Zapamietam to do konca zycia :)
        • tomek301 Re: Król Jerzy!! 28.05.05, 12:29
          Pięknie było :D
          Szkoda, ze w następnej edycji LFC nie bedzie grał w LM...
          • wojciasf Re: Król Jerzy!! 28.05.05, 17:10
            A co ma grać Everton??
            • danway1 Re: Król Jerzy!! 03.06.05, 15:15
              Najprawdopodobniej tak. Wszystko się okaże podczas Spotkania UEFA 26 czerwca br.
        • danway1 Re: Król Jerzy!! 28.05.05, 15:37
          W momencie strzelenia gola przez Liverpool wiedziałem, że odrobią starty z
          pierwszej połowy, ale w życiu nie sądziłem, że w ciągu kolejnych 6 minut :)
    • wojciasf Re: Sport 03.06.05, 18:36
      a to powiem ze troszke bez sensu. powinno byc tak ze zwyciesca ma zawsze prawo
      obrony tytułu. przynajmniej tak zawsze było w piłce. mam nadzieje ze to jakos
      sensownie rostrzygna.
    • kubatka 11.07.05, 21:01
      no i nasi siatkarze pokazali na co ich stać - przegrali wygrany mecz a potem
      jeszcze baty od Kuby dostali :/.
      Chyba żadnemu zespołowi nie udało się tak nigdy zbłaźnić jak Polakom. Miejmy
      tylko nadzieję że przed meczem w Rzeszowie się jakoś opamiętają i nie powtórzą
      porażki z finału ligi światowej.
      • danway1 Re: LŚ 20.07.05, 19:39
        Finał LŚ pokazał, że nawet wygrany mecz można przegrać. A w Rzeszowie się
        spisali już dobrze :)
    • kubatka [*] 02.10.05, 20:14
      Źle się dzieje ostatnio w polskim sporcie - 16 wrześnie zginął jeden z
      najlepszych (o ile nie najlepszy) siatkarzy - Arek Gołaś. Wczoraj wypadek miała
      Otylia Jędzrzejczak i w wypadku tym zginął jej brat - również sportowiec. Obaj
      zginęli nie z własnej winy a do ich śmierci przyczyniły się żona i siostra.
      Obie kobiety zawiniły, ich nieuwaga, a w przypadku Otylki pewnie brawura i
      nieodpowiedzialność a może brak doświadczenia i obycia na drodze, stały sie
      przyczynami tych dwóch tragedii. Współczuję im bo teraz obie muszą żyć ze
      świadomością że zabiły najbliższe im osoby.

Mam nadzieje że to nie będzie czarna seria wypadków z naszymi sportowcami.
    • ice_princess ????? 09.10.05, 11:17
      Jak to jest: wiadomo już że Polacy weszli do finałów MŚ w Niemczech i nikt się
      nie cieszy z tego powodu?? hmmm.... dziwne ;P
      • danway1 Re: ????? 09.10.05, 19:13
        Jak to nikt się nie cieszy. Ja się cieszę :):)
        <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi>

Tyle radości wystarczy??
    • wojciasf Re: Sport 15.10.05, 20:07
      Ciesze sie Ciesze sie BARDZO Ciesze sie :D :D :D !!!!!!! Z awansu do MS
      Polaków :)
      Wiecej nic po prostu sie ciesze :) a radość moja większa ze choć raz widziałem
      ich w tych bojach na zywo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka