wojciasf 27.02.05, 02:09 Ten watek niech bedzie poświecony wszelkim sportom i wszystkim wydazenią z nich związanymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciasf czarny weekend polskiego sportu 27.02.05, 02:13 Zaczeło sie w piatek od przegranej Małysza na MŚ, pozniej była kolejna porazka Polaków, tym razem w konkursie druzynowym. Nastepnie łomot zebrał polski bokser Michalczewski... do końca weekendu została tylko niedziela, oby nikt z Polaków juz nic nie przegrał... :] Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: czarny weekend polskiego sportu 27.02.05, 14:16 No po weekendowych wynikach widac ze nie ma w Polsce rewelacyjnych sportowcow - Malysz juz skakal lepiej nie bedzie, reszta polskich skoczkow to w ogole powinna przestac skakac i blaznic sie. Michalczewski przegral - ale w tym przypadku to akurat chyba dobrze - za duzo go ostatnio bylo w prasie i dziennikarze zachwycali sie jaki to on wspanialy jest, a jak sie okazalo wcale nie jest :) Natomiast dosc duzo w ten weekend osiagnela Justyna Kowalczyk - 4 miejsce wcale nie jest zle. Zostaje co prawda niedosyt ze nie bylo to miejsce medalowe i gdyby byla lepsza o 2.5 sekundy to zdobylaby braz Tak sie jednak nie stalo, no ale na tle innych naszych sportowcow wypadla naprawde dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Sport 15.04.05, 01:49 no, może by tak kiedyś, gdzieś, ktoś załatwił siatkę, tiger pożyczył piłkę żółtą bez jednej łatki i zagrałoby się w siatkówkę ?? :> co ktoś na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
nait Sport - zrób to sam ;P 15.04.05, 01:59 Jeżeli znalazłaby się odpowiednia ilość chętnych to można pomyśleć również o innej dyscyplinie sportowej :D np. szachy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 15.04.05, 12:15 widzę że przeszło ze mnie na ciebie wczoraj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 16.04.05, 19:50 Proponuję szachy na czterech, albo rundę w "World of Warcraft" (to jakieś 3 miesiące gry) John Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Sport - zrób to sam ;P 16.04.05, 22:58 W takim razie trzeba znaleźć czwartą osobe do gry no i szachownice :D. WoW odpada - chyba tylko ty to masz. Zresztą 200zl za orginał plus opłaty miesięczne to jak dla mnie za duży wydatek, a szkoda bo mogłoby byc dość fajnie. Może jakaś inna gra on-line? Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 01:50 Z pzykrością muszę stwierdzić, że narazie każda inna jest bez najmniejszego znaczenia jak się gra w WOW. Ta gra przerasta wielokrotnie nawet Morrowinda pod każdym względem. Nie bez powodu zarabiają na niej parędziesiąt milionów na miesiąc. John Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:44 to wy sobie grajcie online, a ja chętnie parami zagram w szachy ;P wprawdzie ja nie umiem, wiem tylko jakimi pionkami się jak powinno ruszać, ale sama zaledwie po kilku ruchach przegrywam, więc w parze mogę mieć kogoś, kto grać umie, a ja postaram się jakoś pomóc, a przy okazji może trochę nauczę ;P jeśli znajdzie się podobna para przeciwników, to można zagrać :) osoba umiąca grać z osobą nie umiejącą, ale choć trochę znającą zasady przeciwko osobie umiącej grać z osobą nie umiejącą, ale choć trochę znającą zasady :) Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:52 Hmm Splansze do gry w szachy na 4 osoby, ale nie wiem jak w to się gra. A swoja drogą to gra w szachy przez foum mogła by być ciekawa. I byłby czas na pomyślenie i omówienie zasad. Rozpoczynam z a4 na b5 czy coś takiego he he.... Byłbym niepokonany. John Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:54 a swoją drogą, widzę że twoja noc się dziś przedłużyła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 17.04.05, 23:57 Ty to nie chwaląc się uczyniłaś. John Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:10 twoje słowa są bardzo niebezpieczne p.s a skoro już o tym mowa, to ciekawe jakim cudem ? Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:19 No bo zaczełaś odpisywać jak jeszcze byłem przy komputerze. A swoją drogą to już opwinienem od 2h spać. John Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:27 to olej wszystko i idź, w przeciwnym razie w pracy będziesz nieprzytomny chodził :) a tutaj chyba nikt by się o cokolwiek takiego w takiej sytuacji nie obraził, w każdym razie, dla mnie byłoby to zachowanie zrozumiałe Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:45 Lechu łapki na klawiature ;P -- beware Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Sport - zrób to sam ;P 18.04.05, 00:29 osobiście nie mam tak wielkich umiejętności aby takiej grze podołać, poza tym w takiej sytuacji dobrze byłoby aby każdy kto by grał, posiadał rozłożoną w domu planszę i dokonywał wszelakich zmian na szachownicy, w takiej sytuacji ja odpadam, chociażby dlatego właśnie, że nie posiadam szachownicy i ani jedno pionka, za to face to face, czemu nie, jak tylko duety się znajdą, przecież, niekoniecznie trzeba od razu kończyć partie do końca, można grać i grać wiem z doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf przypomnienie 2.... 17.04.05, 11:40 obecny wątek jest o sporcie a wątek o grach juz powstał Troche łady i składu nie zaszkodzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: przypomnienie 2.... 17.04.05, 17:46 Definicja sportu obejmuje także gry komputerowe, ale masz racje oddzielając je od fizycznej formy współzawodnictwa. John Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Sport 06.05.05, 22:36 Mam nadzieję, że pogoda się wreszcie unormuje i będę się mogła poświecić swojej ulubionej (poza lenistwem i paroma innymi)dyscyplinie sportowej, czyli badmintonowi :) Potrzeba tylko żeby wreszcie się ciepło zrobiło i bezwietrznie oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Sport 10.05.05, 11:52 Jak znajdziesz jakiś wolny termin to ja chce zostać twoim pierwszych sparingpartnerem, albo jednym z pierwszych w tym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Król Jerzy!! 27.05.05, 21:01 Po ostatnim meczu nie można napisać tutaj o naszych bramkarzu, który zagrał fenomenalny mecz przeciwko Milanowi i został trzecim Polakiem z Pucharem Europy. Czy to nie świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Król Jerzy!! 27.05.05, 21:20 To było piekne. smiałem sie ze piwa nie zdarzyłem otworzyc a tu juz gol dla milanu. pozniej było coraz gorzej. na drugą połowe to juz nie chciałem patrzec.ale jak było 3:1 to cos mi w głowie zaświatało ze moze sie uda. i udało się!!! A pozniej ten Taniec Dudka!!! Zapamietam to do konca zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek301 Re: Król Jerzy!! 28.05.05, 12:29 Pięknie było :D Szkoda, ze w następnej edycji LFC nie bedzie grał w LM... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Król Jerzy!! 03.06.05, 15:15 Najprawdopodobniej tak. Wszystko się okaże podczas Spotkania UEFA 26 czerwca br. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Król Jerzy!! 28.05.05, 15:37 W momencie strzelenia gola przez Liverpool wiedziałem, że odrobią starty z pierwszej połowy, ale w życiu nie sądziłem, że w ciągu kolejnych 6 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Sport 03.06.05, 18:36 a to powiem ze troszke bez sensu. powinno byc tak ze zwyciesca ma zawsze prawo obrony tytułu. przynajmniej tak zawsze było w piłce. mam nadzieje ze to jakos sensownie rostrzygna. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka LŚ 11.07.05, 21:01 no i nasi siatkarze pokazali na co ich stać - przegrali wygrany mecz a potem jeszcze baty od Kuby dostali :/. Chyba żadnemu zespołowi nie udało się tak nigdy zbłaźnić jak Polakom. Miejmy tylko nadzieję że przed meczem w Rzeszowie się jakoś opamiętają i nie powtórzą porażki z finału ligi światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: LŚ 20.07.05, 19:39 Finał LŚ pokazał, że nawet wygrany mecz można przegrać. A w Rzeszowie się spisali już dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka [*] 02.10.05, 20:14 Źle się dzieje ostatnio w polskim sporcie - 16 wrześnie zginął jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) siatkarzy - Arek Gołaś. Wczoraj wypadek miała Otylia Jędzrzejczak i w wypadku tym zginął jej brat - również sportowiec. Obaj zginęli nie z własnej winy a do ich śmierci przyczyniły się żona i siostra. Obie kobiety zawiniły, ich nieuwaga, a w przypadku Otylki pewnie brawura i nieodpowiedzialność a może brak doświadczenia i obycia na drodze, stały sie przyczynami tych dwóch tragedii. Współczuję im bo teraz obie muszą żyć ze świadomością że zabiły najbliższe im osoby. Mam nadzieje że to nie będzie czarna seria wypadków z naszymi sportowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess ????? 09.10.05, 11:17 Jak to jest: wiadomo już że Polacy weszli do finałów MŚ w Niemczech i nikt się nie cieszy z tego powodu?? hmmm.... dziwne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: ????? 09.10.05, 19:13 Jak to nikt się nie cieszy. Ja się cieszę :):) <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi><jupi> Tyle radości wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Sport 15.10.05, 20:07 Ciesze sie Ciesze sie BARDZO Ciesze sie :D :D :D !!!!!!! Z awansu do MS Polaków :) Wiecej nic po prostu sie ciesze :) a radość moja większa ze choć raz widziałem ich w tych bojach na zywo :) Odpowiedz Link Zgłoś