11.05.06, 09:23
macie tu kawę, poplotkujcie, ja wpadnę po południu :)))
Obserwuj wątek
    • conejito13 Re: Kawa 11.05.06, 09:37
      dzieki. ok. czekamy:)
      • niutaki Re: Kawa 12.05.06, 09:14
        a gdzie k...a śmietanka? albo mleko?
        • chloe30 Re: Kawa 12.05.06, 09:35
          A k*a przepraszam, tu mleko stawiam, z porannego udoju :PPPP
          • conejito13 Re: Kawa 12.05.06, 09:58
            mialas poplotkowac i dupa blada. caly dzien czekalam:):)
            oszukanica;)
            • chloe30 Re: Kawa 12.05.06, 10:07
              A bo jak wczoraj prezesy pojechały to wyciągnełam kopytka do góry i zatrzymałam
              procesy myślowe :)))))
              Dzisiaj mozna plotkować :DDD
              • conejito13 Re: Kawa 12.05.06, 11:12
                tylko powiem, ze po robocie jade do stolarza meble kuchenne ogladac. bo w
                sklepach to ceny sa wprost z ksiezyca. moze sie uda cos tanszym kosztem zrobic,
                bo jak nie, to caly ten remont mnie bedzie wiecej kosztowal niz wartosc
                mieszkania;) eh... zyzn parchataja...:(
                • chloe30 Re: Kawa 12.05.06, 11:13
                  A ja mam w domu brudne ściany, ale ponieważ bywam tam tylko w niekażdy weekend
                  to zakładam ciemne okulary i odkładam remont na przyszły rok :D A jak dalej
                  zostanę w Krakowie to na jeszcze przyszły, leń i brudas... :PP
                  • conejito13 Re: Kawa 12.05.06, 11:36
                    bo ty jestes caly czas w delegacji, tak?
                    czemu wiec nie calkiem do krakowa? nie lubisz miasta?
                    • chloe30 Re: Kawa 12.05.06, 11:41
                      conejito13 napisała:

> bo ty jestes caly czas w delegacji, tak?

Tak.
                      > czemu wiec nie calkiem do krakowa? nie lubisz miasta?
                      Myślałam o tym poważnie jak się tu sprowadzałam w lipcu zeszłego roku. Mogłabym
                      sprzedać moje mieszkanie i kupić cos tutaj.
                      No niestety. Nie chcę. W sumie to jest głupie z mojej strony, ale ja zwyczajnie
                      jestem przywiązana do mojej pipidówy. Z drugiej strony - mieszkanie jakie mam
                      tam tu kosztowałoby 2 razy tyle a ja sobie standardu nie chce obniżac :)))
                      Myślę o tym, mam jeszcze rok siedzenia w Krakowie. Nie wiem co zrobić.
                      • conejito13 Re: Kawa 12.05.06, 12:02
                        no tak, to troche w kropce jestes, bo jak cie po tym roku wysla do katowic, to
                        przeciez nie kupisz tam lokum...;)
                        mi sie krakow bardzo, bardzo podoba! tylko te ceny mieszkan:( eh...
                        a moze w ogole od swiniaka za rok odejdziesz (o ile wczesniej cie w kaftan nie
                        zawina:):) i nie bedziesz miala problemu...
                        • chloe30 Re: Kawa 12.05.06, 12:08
                          conejito13 napisała:

> no tak, to troche w kropce jestes, bo jak cie po tym roku wysla do katowic,
                          to
                          > przeciez nie kupisz tam lokum...;)
                          Nie, gdybym kupowała tu lokum to z zamiarem zrezygnowania z mojej szacownej
                          firmy po tym projekcie i szukania innej szacownej firmy w Krakowie. Także
                          problemy sie piętrzą - znaleźć fajny mieszkanie z ogródkiem i do tego
                          bezczynszowe (żeby było jak moje) i znaleźć dobrą pracę.
                          Chciałabym mieszkac w pięknym Krakowie, ale a) nie jestem na 100% zdecydowana
                          b) jak się na 100% zdecyduje to pewnie i mieszkanie znajdę i prace :)))
                          • conejito13 Re: Kawa 12.05.06, 12:16
                            >
                            > b) jak się na 100% zdecyduje to pewnie i mieszkanie znajdę i prace :)))
                            >
                            >
                            i tu sie zgodze z przedmowczynia:) chciec to moc!

a u ciebie w miescie nie ma roboty? rzeczywiscie, szkoda ogrodeczka i ladnego
                            mieszkanka... dobra, masz jeszcze rok. nigdy nic nie wiadomo.

w najlepszym przypadku prosiaka szlag trafi i moze ciebie zrobia szefinia?:)
                            • chloe30 Re: Kawa 12.05.06, 12:21
                              Jak trzeba będzie to i u mnei praca się znajdzie, tylko tutaj możłiwości są
                              duuuuużo większe.
                              I to nie tylko możliwości pracowania, wiadomo - rozrywka, kultura, sklepy :PPP
                              U mnie to jest tak: jak jestem w Krakowie, to wiem, że chce mieszkac w
                              Krakowie. Jak jestem w Mikołowie to myslę sobie, że jednak Mikołów :PPP Bądź tu
                              mądry i pisz wiersze :DDDD
                              • conejito13 Re: Kawa 12.05.06, 13:48
                                za 10 min wychodze:):):)
                                juz mnie dupsko swedzi normalnie...
                                i glodnam jak wilk jaki. dzisiaj mam mamine zeberka:) - znaczy przez mame
                                wykonane, hehehehe...
                                • sonrie Re: Kawa 12.05.06, 13:50
                                  To do usłyszenia (popisania) po weekendzie :))
                                  • conejito13 Re: Kawa 12.05.06, 13:58
                                    na razie! lece:):)
                                    ps. dzisiaj maz bedzie instalowal nowy komputer:):):)
                                    moze w koncu popracuje nad zdjeciami, bo na starym to nawet photo shopa nie
                                    moglam zamontowac:):) hihihihihihihihihi.... ale fajno!
                                    a pozniej mnie nauczysz sonrie jak licytowac na alegro, bo sobie aparat nowy
                                    chce sprawic:)
                                    • sonrie Re: Kawa 12.05.06, 14:01
                                      Ok, masz jak w banku :) Pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka