Dodaj do ulubionych

oglądacie ogłoszenie kadry?!

15.05.06, 20:18
Dudek nie jedzie!
no jak dla mnie to nienajlepsza wiadomość jednak... a w bramce postawiłbym
wobec tego Kuszczaka.
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:20
      ale Janas jedzie - Kłos, Rząsa i zapowiadany Bosacki out.
      oby większość kibiców się zawiodła i przy Rasiaku nie było niespodzianki:P
    • mnietka.kokietka Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:21
      e tam, i co. i tak pewnie z grupy nie wyjdziem ja obstawiam

brazylia
      irlandia
      anglia
      • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:24
        ale to chyba za 4 lata w RPA, bo w tym roku Irlandia chyba nie weszła:]
        • mnietka.kokietka Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:26
          nie ważne, bardzo ich lubię i bardzo im kibicuję:)
          • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:27
            może jak ładnie poprosisz FIFĘ, to się zgodzą?;)
            to pojechali z reklamami przed napastnikami:/
            • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:33
              Franek, Sosin, Sagan też out, Brożek in. no nieźle, nie spodziewałem się. życzę
              jak najlepiej na MŚ, bo nie chciałbym żeby potem kibice-debile zajechali Janasa
              za niepowodzenie (tfu tfu!) spowodowane takim wyborem kadry, a nie innym.
    • mallina Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:33
      podaj jeszcze jakies newsy, bo nie mam jak obejrzec;-))
      ale z tym Dudkiem to kurde niefajnie:-((((
      • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:36
        chyba najważniejsze te co wyżej, w pomocy jakichś większych szoków nie było,
        może to że jedzie Giza a taki np. Marcin Burkhardt nie. zresztą już pewnie na
        onetach kadra jest podana.
      • mallina Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:36
        oj juz widzialam ten sklad, Zurawskiego tez nie???
        • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:38
          no jak, jest Żuraw!
          Dziekanowski jak zwykle zakręcony, przed chwilą powiedział że Frankowski i
          Rasiak nie jadą:)
          • mnietka.kokietka kadra!!!!!!! 15.05.06, 20:39
            Kadra reprezentacji Polski:

bramkarze - Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (West Bromwich
            Albion), Łukasz Fabiański (Legia Warszawa);
            obrońcy - Jacek Bąk (Al-Rayyan), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Michał
            Żewłakow (Anderlecht Bruksela), Mariusz Jop (FK Moskwa), Seweryn Gancarczyk
            (Metallist Charków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka
            (Wisła Kraków);

pomocnicy - Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Kamil Kosowski (FC
            Southampton), Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen), Sebastian Mila (Austria
            Wiedeń), Mirosław Szymkowiak (Trabzonspor), Radosław Sobolewski (Wisła Kraków),
            Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń), Piotr Giza (Cracovia Kraków), Damian
            Gorawski (FK Moskwa);

napastnicy - Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Grzegorz Rasiak (FC
            Southampton), Ireneusz Jeleń (Wisła Płock), Paweł Brożek (Wisła Kraków).
          • mallina Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:40
            na onecie bylo bez napastnikow,pewnie za chwile sie i oni pojawia;-)
            • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:43
              ogólnie to mi Janas zaimponował, mimo że Dudka (i Franka w sumie też) mi szkoda.
              pamiętacie co było 4 lata temu jak Engel Iwana nie zabrał? od razu Świerczewski
              & co. obrażeni. Janas chyba nie pozwoli sobie na coś takiego. oby:)
              • mallina Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:45
                w sumie jakby tych dwoch bylo, to wiekszych pretensji do Janasa bym nie miala;-)
                • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 20:50
                  moim zdaniem jednak Fabiański powinien jeszcze tym razem sobie posiedzieć przed
                  tv. a tak pewnie zacznie się gadanie, że Janas chce go wypromować do Anglii i
                  skasować jakiś procent:/ ale w Polsce i tak zawsze będzie źle, bo rzygam już tym
                  ile widziałem komentarzy przeciw Dudkowi w ostatnich miesiącach, że nie powinien
                  jechać, skoro nie gra w Liverpoolu.
                  trochę brakuje mi napastnika typu Franka niestety, po cholerę on do tych Wilków
                  przechodził?:(
                  • dzidzia_bojowa Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 21:05
                    Frankowski nie jedzie, a ja nie oglądam, bo mnie chyba szlag trafi! Polskich
                    meczów oglądać nie będę! Bo jak nasi z grupy wyjdą, to ja stawiam wszystkim po
                    piwie- całemu forumowi bez wyjątku!
                    • mnietka.kokietka Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 21:08
                      a jak ja nie pije piwa??:)
                      • dzidzia_bojowa Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 21:12
                        to wybieraj co chcesz:)))
                        • aasiek Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 22:20
                          O, tutaj jest wątek.
                          To ja się wypowiem... w temacie.
                          Eeeeeee, panie Janas... Jedno pytanie - czemu??? Bez Franka? Bez Dudka? To nie fair.
    • maro76 Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 15.05.06, 23:35
      to sie nazywa vabank chyba?:)
      Franek cienki jest ostatnio rzeczywiscie i tu sie zgadzam ew.
      ale Dudek był OK, wiec czemu nie jedzie, hmm?
      • rozmowy_kontrolowane Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 16.05.06, 05:47
        list do trenera Pawła Janasa

Choćby mnie kołem łamali, choćby psy na mnie wieszali, trenerze Janas, wierzę w
        Pana i podjęte przez Pana decyzje akceptuję bezwarunkowo. Pan jest trenerem
        polskiej reprezentacji, Pan wie najlepiej, kto ma zagrać na mundialu. Czas
        skończyć z powoływaniem zawodników, do których Pan przekonany nie jest. Czas
        skończyć z powoływaniem zawodników, których Pan nie jest pewien. Przyznaję,
        trochę lekceważąco Pan traktuje setki tysięcy polskich kibiców, mówiąc: "Nie
        będę się tłumaczył!", bo przecież Pan, jako Polak, doskonale wie, że inni
        (kibice) wiedzą lepiej, kogo powinien Pan powołać. Ale jako trener polskiej
        reprezentacji wolno Panu powołać na mundial nawet Marcina Mięciela, który
        gdzieś w Grecji chyba trawę gryzie.
        Trenerze Janas, proszę nie czytać gazet i nie zaglądać do internetu, bo dowie
        się Pan, że jest Pan do dupy i powinien Pan podać się do dymisji, bo nie
        powołał Pan Dudka i Frankowskiego.
        Obydwaj Panowie bezapelacyjnie stanowili kiedyś trzon tej drużyny. Ale kiedyś,
        czasy się zmieniają, inni zawodnicy też powinni posmakować wielkiej, dobrej
        piłki. Kto wie, może to oni będą ojcami naszych ogromnych sukcesów na mundialu.
        Dlatego, trenerze Janas, wspieram Pana całym sercem jako kibic polskiej
        reprezentacji.
        I niech wolno mi będzie dodać jeszcze jedno: trenerze, jeśli Polska nie wyjdzie
        z grupy, jeśli nowo powołani okażą się złym wyborem, to osobiście pojadę do
        Warszawy, znajdę Pana, trenerze, wyrwę Panu serce i je zjem. Ostrzegam
        lojalnie, żeby potem nie było zdziwienia.
        Do boju, Polsko.
        [kibic]
        • invicta1 Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 16.05.06, 10:50
          wytłumaczcie mi, bo ja o piłce pojęcia nie mam
          czy tego Dudka to chcą zniszczyć, czy jest powód, zeby chłopa tak blokować?
          • mameluch Re: oglądacie ogłoszenie kadry?! 16.05.06, 11:47
            cóż poradzić, Dudek odchodzi w cień powoli. młody już nie jest, Benitez nie
            puścił go latem ani zimą i głównie dlatego nie widzimy go teraz w kadrze.
            najbardziej szkoda jego doświadczenia, bo umiejętnościami myślę że tak bardzo
            nie odbiegają od niego pozostali bramkarze. na jakieś 90% to koniec jego
            reprezentacyjnej kariery. szkoda, ale co poradzić?
          • mameluch a to widzieliście? (link zapodany na forum tv:) 16.05.06, 11:48
            Polpharma, producent leku Etopiryna, przygotowała nową kampanię reklamową. Celem
            kampanii jest dotarcie do nowych grup odbiorców. Tomasz Kłos, piłkarz
            reprezentacji Polski na mistrzostwach świata piłki nożnej, grający w barwach
            Wisły Kraków, szuka rady u Goździkowej. Dlaczego? Chce być jak w najlepszej
            formie na Mundialu.

Spoty reklamowe będą nawiązywać do ważnego wydarzenia sportowego, jakim jest
            Mundial, a z porady Goździkowej korzysta piłkarz reprezentacji Polski Tomasz
            Kłos. W ten sposób producent leku chce dotrzeć do nowej grupy konsumentów i
            odmłodzić markę.

Agencja reklamowa MRM Momentum przygotowała cykl reklam Etopiryny związanych z
            Mundialem, w których występuje znany z goli strzelanych "główką" piłkarz Tomasz
            Kłos. A ponieważ nie jednego rozgrywki przyprawiają o ból głowy, zarówno Panu
            Tomaszowi jak i innym "Goździkowa przypomina - na ból głowy Etopiryna". Oprócz
            podziękowań skierowanych pod jej adresem, z wdzięczności za dobrą radę, podczas
            zaaranżowanych konferencji prasowych, piłkarz obiecuje zadedykować Goździkowej
            pierwszą zdobytą na mistrzostwach bramkę.

www.audience.pl/reklama/wiadomosci/2840

to Goździkowa będzie miała ból głowy;)
            • invicta1 Re: a to widzieliście? (link zapodany na forum tv 16.05.06, 11:50
              okropnie żenujaca jest ta reklama (jedną dotąd widziałam)
              • mameluch Re: a to widzieliście? (link zapodany na forum tv 16.05.06, 11:53
                ciekawe czy więcej w ogóle w takim wypadku się pojawi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka