adzia666 Re: Czym jeźdźicie? 12.10.06, 20:35 Honda CB 500. Ponieważ na kasku mam Baba Jagę na miotle to moja CB-eśka to miotła Odpowiedz Link Zgłoś
baska.jeszcze.bez.bmw KAWASAKI ER 5 13.10.06, 20:56 ja jaeszcze bez BMW :-) w garażu czeka na mnie narazie KAWKA ER 5 a póki co katuję na kursie we Wrocku jakąś YAMAHE 125 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
noiia Re: KAWASAKI ER 5 17.10.06, 21:25 Ja juz drugi sezon na Kawasaki ER5 i jestem bardzo zadowolona :) Pozdrowienia z Pomorza! Odpowiedz Link Zgłoś
a_virago535 Re: Czym jeźdźicie? 16.10.06, 14:35 Cześć dziewczyny - ja tu pierwszy raz, cierpię na brak towarzyszek do jazdy, sami faceci... Dwa sezony jeżdżę na Virago 535; ten sezon się już kończy niestety, ale może coś powalczymy na wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Czym jeźdźicie? 16.10.06, 16:14 a_virago535 napisała: > Cześć dziewczyny - ja tu pierwszy raz, cierpię na brak towarzyszek do jazdy, > sami faceci... Dwa sezony jeżdżę na Virago 535; ten sezon się już kończy > niestety, ale może coś powalczymy na wiosnę? virago.. i ja tez Cierpie na brak towarzyszek..a tu sie okazuje, ze troche nas jest..tylko takie rozwleczone jakies jestesmy. Ja juz chyba sezon zakonczylam, pochorowalam sie i lancuszek do wymiany.. Wiec moje 2oo garazuja juz. Coprawda jestem "piratem drogowym" /<wstydzi sie> brak A/, ale okolice zaliczam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_virago535 Re: Czym jeźdźicie? 17.10.06, 09:36 cześć M0jo. Dzisiaj rano trzeba było szyby skrobać i też sobie pomyślałam, że pora wywieźć moto z garażu na zimowisko i wpuścić z powrotem 4oo (bardzo mi się podoba to określenie), ale może jeszcze się uda w niedzielę zakręcić jakieś kółko. Odważna dziewczyna jesteś, że bez prawka jeździsz - ja najpierw zrobiłam prawko (za 3. razem) - a potem kupiłam wirażkę i dopiero na niej pojechałam szybciej niż 60 km/h ;-)) Chociaż już widzę gliniarza, co nie wymięknie, jak kobitę na motocyklu zatrzyma. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: Czym jeźdźicie? 17.10.06, 11:36 m0jo...zlituj się nad sobą i innymi! na moto Cie stać, na odwagę jazdy nim też, a na kursik nie?!chociaż raz zastanowiłaś się, co mogłoby się stać na przykład w razie wypadku? zobacz, dziewczyny wokół chodza na kurs, robią prawko, albo pokątnie się uczą gdzieś na placach, pustych dróżkach..zmobilizuj się,bo skoro jeździsz, to powinna to być tylko formalność. brak czasu jest kiepską wymówką. tylko nie atakuj, bo to nie złośliwość, każdy motocyklista niezależnie od płci będzie Tobie doradzał to samo:)wiem, że takie gadanie wychodzi na "mądrzenie się", ale to nie ma z tym nic wspólnego, zwykła życzliwość (a przy okazji normalnie niech tam ktoś Cię przez kolano przełoży i na tyłek jak dziecku, no!;)) po co to? śmigaj na A, ulga będzie dla Ciebie samej:) plusik, że się przyznałaś ze wsstydem Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Czym jeźdźicie? 17.10.06, 16:32 motograss wiem wiem :\ wstydze sie za siebie.. mialam isc w tym roku, ale wydatki mnie przerosly. W 2007 na wiosne biore sie -obiecuje (sama sobie) :D! Zdaje sobie sprawe z problemow.. dlatego wszystko odbywa sie w okol komina, tu tam.. fju fjuj.. ale wiadomo, o nieszczescie latwo, nawet na swoim podworku :| Ehh... mobilizujcie mnie kolezanki.. Chyba tego mi potrzeba! :> Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Czym jeźdźicie? 19.10.06, 22:17 Jeżdzę Harley Davidson Electra Glide Ultra Clasic wersja policyjna z 1987 r. Mnóstwo chromu dodatków i w ogóle. Jest najpiękniejsza i już. Leo Odpowiedz Link Zgłoś
basik666 Ducati Monster 620 20.10.06, 13:59 jeszcze nie dokońca mój, ale już nie długo.Stoji pod domem i czasami śmigam bez prawka po okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pustelnikct Re: Czym jeźdźicie? 22.10.06, 20:52 Ja - Honda Magna VF750C, Beata - Yamaha Virago XV500 83' - nie mylić z 535 :))) -- Pozdrowienia Marcin www.czopek.eu Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: Czym jeźdźicie? 20.11.06, 15:55 Jestem tu nowa. Wiec pisze na czym jeźdze i skąd jestem. K-750 - ruski zabytkowy bokser. jestem z Krakowa Pozd szepa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jos Suzuki LS650 Savage '93 23.11.06, 00:03 Jeszcz sie nie wpisalam, wiec nadrabiam zaleglosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: Czym jeźdźicie? 10.01.07, 16:13 Jestem tu nowa i chyba należę do rzadkiego rodzaju amatorek dziwnych wrażeń. W tym sezonie Honda XR 400 :) Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: Czym jeźdźicie? 10.01.07, 16:14 I pozdrawiam miłośniczki Rusków :DDD Odpowiedz Link Zgłoś