antilop 19.05.06, 14:49 www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2053 nie wydaje wam sie ze on wyglada jak wiesniak, a ona jest najgorzej ubrana ia wystylizowana polska aktorka??? bo mi tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 14:57 A ja ich bardzo lubię:) A Toledo jest przystojny! Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella pani wieslawo 19.05.06, 15:05 z calym szacunkiem, ale co pani widzi w tych zdrewnianych wymoczkach? no przeciez jest to bardziej niz niskiego wzrostu, wygladu ani klaty to to nie ma, gra pseudo aktorska, zgroza. a moze pani tez niskiego wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
ankagr Re: pani wieslawo 19.05.06, 15:25 pani Bagatello prosimy o zamieszczenie swojej fotografii w necie , zobaczymy, ocenimy czy jest pani tak idealna ,że może sobie pani tak oceniać innych mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: figurska i malzonek 19.05.06, 14:59 taa i super gwiazda ogrodkowa ppodpisuje autografy niczym all paccino! ja tez chce, ja tez chce dla zachowania dla potomnosci, ze byl ktos taki kto chcial sie aktorem nazywac Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:13 Toledo w realu zyskuje na urodzie:) Poważnie. Jest wysoki, wysportowany, fajnie się ubiera a poza tym jest bardzo miłym, inteligentnym, normalnym facetem :) Ona również jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:15 Ja tam do nich nic nie mam :) Ale w MjM wkurzają mnie jak wszyscy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:21 Mnie najbardziej Santamaryja z tą swoją nieznośną manierą i oczywiście beztalencie Hanuś, z której niewiadomo kto i co zrobiło najlepszą aktorkę wszechczasów:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:23 Aa, byłam teraz na forum MjM :)):), tam admin opieprza za robienie offtopików! I inni użytkownicy sami tego pilnują ! A u nas co- jeden bajzel;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:26 wiecha, popieram wlasnie widzialam go 10 min temu - kurturarny, dobrze wychowany , czysciutki, schludny , miły , sympatyczny , bez maniery, fochów i much w nosie a do tego od niedawna zawodnik jednej z naszych normalnych wroclawskich dryzun kopiących piłke !!!, powiedzielibyscie ? i ponoc dobry jest, lepsiejszy od innych kopaczy Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:35 Wieśka zrobiłaś jeszcze jeden poważny błąd, który na tamtym forum by nie przeszedł. Napisałaś DWA posty pod rząd! Toledooo w piłkęęę? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:36 mi sie oboje nie podobaja - jeszcze ten brak ich urody to kwestia gustu - ale chyba kazdy widzi ze nie maja zadnych umiejetnosci aktorskich i nazywanie ich aktorami to powazne naduzycie i to ich dziecko ok, nic nie powiem bo mnie znowu zlinczuja Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:40 Oj tak Toledo, rąbie w piłkę az miło- gra i w RAPie i drużynie Polar Wrocław, oprócz Mjm gra w Teatrze Polskim we Wrocku i tak jak napisałam wcześniej- jeden z niewielu normalnych w tym popieprzonym światku. Miły, grzeczny, kulturalny, dobrze wychowany, naprawdę bardzo w porządku facet. I co ciekawe- jego i jej popularność wypłynęła li i jedynie z ciężkiej pracy obojga, a nie szlajaniu się po wszystkich bankietach warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:43 wieslawo>> ale my tu nie piszemy o jego osobowosci tylko o tym ze urode ma wiesniacka, jest brzydki, pospolity i nie ma za grosz talentu jak mowi to az ucho boli od sluchania i moze jest mily i notmalny ale nie zmienia to faktu ze w moim odczuciu jest beznadziejnym pseudo aktorem Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:44 Hehe, to wskaż mi dobrego aktora w MjM :) Są tam tacy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:46 "oprócz Mjm gra w Teatrze Polskim we Wrocku " ekhm , ekhm, we Wspólczesnym tysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 15:48 Tego to nie wiedziałam, ale etatowym jest w Teatrze Polskim. Ale nic to- najważniejszą informacją tygodnia z Wrocka był fakt,że Gonera się rozwalił się na rondzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: figurska i malzonek 19.05.06, 16:04 taaaa.. i alternatywnie albo stłukł kolano i mały palec , albo lezy w ciezkim stanie na ojomie samochodzik mu dachował !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: figurska i malzonek 19.05.06, 16:07 Ale brykę miał wypasioną;) Ale co mu tam-kupi sobie nową. BTW nie wiedziałam ,że on miał chałupę w Sobótce. Słyszałam tylko o apartamencie w okolicach rynku, co mu miasto podarowało za friko. Odpowiedz Link Zgłoś