screen 21.05.06, 12:34 Wszystko na przekór! Jak się wygrzebię i ochłonę to przyjdę sie wyżalić;(((((((((((( Czy ktoś mnie jeszcze zechce wysłuchać???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy7733 Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 12:56 ja zechce - w sluchaniu jestem dobra Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 14:42 Poszłam gotować obiad... Już sie trochę uspokoiłam, więc mogę mówić. Zatkał mi sie zlew w kuchni. Kotleciki się smażyły, ziemniaczki gotowałi a ja zanurkowałam pod szafką i rozkręciłam kolanko. Oczywiście wszystko wylało się na mnie zamiast do podstawionego wiaderka. Nic... przetkałam to wszystko, wypłukałam i zaczęłam się męczyć w dopasowywanie i skręcanie. Za pierwszym razem- cieknie w dwóch miejscach. Zacisnęłam zęby, zdjęłam wszystko i skręciłam jeszcze raz. O.k.- nie cieknie. Pozmywałam dokładnie, poukładałam w szafce i jak wkładałam ostatnią rzecz wszystko runęło na dół i znów sie rozlało. Siedziałam w kuchni na podłodze śmierdząca ściekami, mokra i zapłakana. Dlaczego dzisiaj, po definitywnym rozstaniu z nim wszystko mi przypomina, że facet sie przydaje. Dlaczego kiedy chciałam wywalić go z tlenu listwa mi sie rozłączyła i wyłączył sie komputer?? No powiedzcie mi co to za dzień??:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 14:42 A kotleciki sie troszke przypaliły kiedy ja siedziałam w tej szafce:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 16:53 bywa, bywa... czasem trzeba walczyć... a do walki to mężczyźni są genetycznie uwarunkowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 18:46 Czasem mam dosyć udowadniania sobie i innym jaka jestem zaradna. Co z tego, że tato jest ze mnie dumny???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 19:00 Ale nie ma na to rady. Trzeba robić to co konieczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 20:20 No i jeszcze Fantka mnie zostawia:( Buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 20:47 Znikam na chwilę, bo mój Mężczyzna chce sie poprzytulać;-) Ten 7-letni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
astreja Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 20:47 wiesz co, nam się zapchał zlew.. nie dokręcaliśmy kolanka, nawet nie było jak, nalaliśmy ze 2 krety z żelu, 2 sypkie i polaliśy wrzątkiem, ale oczywiście dopiero po 2 dniach tego tyle wyszło i podziałało, a zlew "chodził" lepiej niż przed tymi zabiegami, ale zmywać musiałam biegać do wanny.. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Co za dzień!!!! 21.05.06, 21:54 Astrejo Wczoraj próbowałam sie ratować kretem ale nie pomogło. Teraz juz jest po wszystkim i zaczynam się nawet usmiechać jak sobie przypomnę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Co za dzień!!!! 27.05.06, 17:31 No i jak? Wszystkie zlewy przepchane? ;) Odpowiedz Link Zgłoś