flowe 02.06.06, 16:36 jestem niewyspana, zmęczona jak ... nie wiem co ;) a mam zajebisty humor, nie zakochałam się jakby co- czy jestem normalana? hi hi albo to syndrom piątku albo coś ze mną nie tak , chwilo trwaj, pozdrawiam i najlepszego życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: : ))))))))))))))))) 02.06.06, 19:14 a ja dzisiaj mam syndrom niewyspania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: : ))))))))))))))))) 02.06.06, 19:24 ja też dlatego się zastanawiam o co chodzi ;) juz teraz wracam do normy nastrojowej ale wcześniej nie wiem co to było może jakieś "ziołowe" ;) opary przywiało mi od sąsiadów ;) hi hi no ale tak serio to lata lecą trochę mądrości życiowej się zbiera (mam nadzieję) i dociera, że trzeba żyć każdą chwilą... ale mentorka ze mnie he he pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flowe Re: : ))))))))))))))))) 02.06.06, 22:29 ta euforia to chyba dlatego, że jutro zobaczę mojego brata !!! jak mogłam się nie domyślić ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: : ))))))))))))))))) 03.06.06, 10:54 Flowe! może nie euforii, ale ustawicznej radości w sercu Ci życzę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: : ))))))))))))))))) 04.06.06, 15:32 jak ostatnio chciałem skończyć pewne sprawozdanie i spałem tylko godzinę (między 6 a 7 rano), to też miałem dobry humor (a następny dzień był bardzo aktywny)... Byłem trochę jak na haju - może to połączenie teiny i kofeiny:-))) Odpowiedz Link Zgłoś