Dodaj do ulubionych

piosenkę 'world, hold on'

21.06.06, 18:26
ale się przy niej działo ostatnio;)
Obserwuj wątek
    • vivis_cortez Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 19:59
      dobra do samochodu :-)
      • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 20:02
        o tak, trzeba mieć jeszcze sprzęt grający w samochodzie heh własnie za tydzień
        przymierzam sie do kupna i tej piosenki napewno na płycie nie zabraknie:)
        • vivis_cortez Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 20:07
          ja mam taki dziadoski, gratis do samochodu, ale głośniki mają pałera ;-)
          • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 20:11
            najwazniejsze, że gra, a jak głośniki dają pałera to już w ogóle jest super:))
            ja to mam w aucie od nowości już zamontowane jakieś małe w drzwiach, nawet nie
            wiem czy są głośne,ale zapewne nie;)
            • mateuszwierzbicki Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 20:38
              ale co się przy tej piosence działo Rzęsko powiedz :)
              • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 21:04
                oj działo się działo ;)
                • voker Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 21:11
                  ale co???? :)
                  • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 21:22
                    nic zboczonego;))żeby nie było...;)
                    • voker Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 21:23
                      eeee, a juz myslalem... :-D
                      • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 21:28
                        hehe chłopcy zawsze mają zboczone myśli;P
                        • voker Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 21:32
                          nie zawsze, tylko wobec sexownych Kociakow... :-)P
                          • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 21:38
                            aaaa...masz na myśli mojego kociaka hihi;))
                            • voker Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 22:11
                              nie, wlascicielke... ;-)
                              • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 22:27
                                ach tak..kociakiem jestem jedynie w łóżku:))
                                • voker Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 22:32
                                  <odglos przelykania sliny> :-)
                                  • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 22:38
                                    tylko się nie zakrztuś śliną;))
                                    • voker Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 22:39
                                      dobzie... :-)

Miaaaauuu
                                      • rzesa20 Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 22:41
                                        no! na sumieniu nie chciałabym Cię mieć, a sztucznego oddychania z takiej
                                        odległości nie dałoby się zrobić;)

mrrrrr:))
                                        • voker Re: piosenkę 'world, hold on' 21.06.06, 22:46
                                          mrrraaauuuu :)
                                          • anulkina Re: piosenkę 'world, hold on' 26.06.06, 06:41
                                            o taaak, jest fajna, na imprezke w sam raz :]
                                            • anulkina do Rzęski ;> 26.06.06, 12:34
                                              Moja siostro bliźniaczko ja mam taką pytanio-prośbę; czy Ty ową pioseneczkę
                                              posiadasz w formie mp3? I czy jesli posiadasz, to czy nie mogłabyś mi ją na @
                                              przesłać ;> Bede "dźwięczna" :]
                                              • bluelove Re: do Rzęski ;> 26.06.06, 13:26
                                                a mi to jest teraz zal ze na sobotnim Donau Insel Fest nie chcialo mi sie czekac
                                                do koncertu Boba Sinclara bo moglabym uslyszec na zywo :(
                                              • rzesa20 Re: do Rzęski ;> 26.06.06, 14:11
                                                proszę siostrzyczko:)

www.sendspace.com/file/f3r4oo
                                                • anulkina Re: do Rzęski ;> 26.06.06, 15:13
                                                  Molte grazie Sister :* :)
                                                  • rzesa20 Re: do Rzęski ;> 26.06.06, 23:01
                                                    niezamaco;*
                                                  • anulkina Re: do Rzęski ;> 03.07.06, 06:59
                                                    oh ta piosenka jest rewelacyjna na imprezy :] zaliczyłam takowa na swiezym
                                                    powietrzu w sobotę i znaczna czesc niedzieli ;) z nową wypaloną płytką, gdzie
                                                    piosenka owa którą od Rzeski dostałam <:*>, tez sie znalazła :D i furorę
                                                    robiła :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka