s211 25.07.06, 08:13 tak sie wszyscy domyślalismy a Ty wielka tajemnice robisz z tego. tylko współczuje dziecku ze ma matke suke;! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesola_kicia Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 08:34 niech rodzi nawet codziennie co mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 08:46 tylko dlaczego robi z tego taka wielka tajemnice??? teraz sobie myśle ze głupio to musiało wygladać jak uprawiała sex w parku z takim brzuchem. wygladała napewno jak ciążówa a na dodatek puszczelska. ładna mi matka Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 10:12 s211 napisała: > tylko dlaczego robi z tego taka wielka tajemnice??? teraz sobie myśle ze > głupio to musiało wygladać jak uprawiała sex w parku z takim brzuchem. > wygladała napewno jak ciążówa a na dodatek puszczelska. ładna mi matka Zazdroscisz jej? a moze brak ci odwagi? Miala ochote na sex to zrobila sobie dobrze, a zazdronikom nic do tego. To jej dupa i ona nia rzadzi a nie ty, wiec wara!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 16:56 parmesan napisał: > s211 napisała: > > > tylko dlaczego robi z tego taka wielka tajemnice??? teraz sobie myśle ze > > głupio to musiało wygladać jak uprawiała sex w parku z takim brzuchem. > > wygladała napewno jak ciążówa a na dodatek puszczelska. ładna mi matka > > Zazdroscisz jej? a moze brak ci odwagi? > Miala ochote na sex to zrobila sobie dobrze, a zazdronikom nic do tego. To jej > dupa i ona nia rzadzi a nie ty, wiec wara!! jest nawet takie powiedzenie: "jak załujesz cudzej dupy to nadstaw swoją gębę":) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 No i co z tego 25.07.06, 09:13 Czego Wy chcecie/chcesz od Wrednej.. co piąty wątek.. Wredna taka/owaka a co Mnie to obchodzi... uraziła Twój/Twoje honor to idź się poskarżyć do administracji Gazety. Poza Tym czy wiesz że takie obrażanie podpada pod prokuratora? Wystarczy że ktoś lub Wredna złoży doniesienie i gazeta będzie musiała sprawdzić spod ilu nicków piszesz i z jakiego IP. Totalnie (pewnie wykropkują) wku..ają Mnie tacy ludzie chcący podnieść swoje Ja ... gnojeniem innych. Zastanów się trochę.. sam byś nie chciał mieć takich rzeczy wypisywanych na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: No i co z tego 25.07.06, 09:16 czy uwazasz ze napisałem cos złego? Wydaje mi sie ze mogę napisać swoje zdanie. Jak wredna wszystkich obraża to jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wredna nie wszystkich obraża 25.07.06, 09:22 np mnie nie obraziła, póki co jej sie nie udało;) a jak coś masz do kobiety, to załatw to jak trzeba a skarzysz się wszędzie i pocieszenia szukasz czy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 09:30 > czy uwazasz ze napisałem cos złego? Wydaje mi sie ze mogę napisać swoje zdanie. Jak najbardziej możesz mieć swoje zdanie.. nic mi do tego. Uważam że napisałeś coś złego. > Jak wredna wszystkich obraża to jest ok? Nie jest OK... jak dotąd natrafiłem na 2 posty w których obraża innych (mnie ani razu nie obraziła) ... i właśnie przez te posty.. po prostu nie zamierzam z nią dyskutować... bo jeśli nie szanuje innych .. to dlaczego miałaby mnie szanować? Znasz takie znane powiedzenie? ... z idiotą się nie rozmawia bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem załatwi przez doświadczenie. Ja staram się ludzi nie obrażać... zaś Ci co mnie obrażają w Internecie po prostu olewam.. szkoda na to mojego czasu. Jest zbyt dużo fajniejszych rzeczy do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: No i co z tego 25.07.06, 09:17 szubrawiec ja nic od Suki ,nie chce ja tylko napisałam,ze mnie to nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 09:33 Wiem Mnie też to za bardzo nie rusza... dopóty co piąty post nie jest o wrednej i chęci odegrania się na niej..... nie mam chęci dyskutować w takiej piaskownicy... wolę np. z menką, asją, poblockim sobie podogryzać na wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 09:36 ja Ci nie dogryzam;)) my sobie tylko dyskutujemy;)))) i jak sądzę w granicach smaku, jakiegoś tam ale smaku;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 09:41 smak najczęściej jest co najmniej trącający mokramyszka.pl ale jakoś obchodzę się na razie samym smakiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: No i co z tego 25.07.06, 11:01 No to urodziłam czy dopiero w ciąży jestem. Zdecyduj się, bo się pogubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Ciiiiiii... 26.07.06, 15:00 wredna.suka napisała: > No to urodziłam czy dopiero w ciąży jestem. > Zdecyduj się, bo się pogubiłam. Nie płosz go. Zobaczymy co jeszcze wymyśli :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 10:16 oj bo tutaj nie dam rady pisać inaczej i zgrywać się na pseudointelektualistkę poważne dysputy toczę gdzie indziej;) hmm czy ten 2-znaczny ton Ci przeszkadza? czy komuś pzreszkadza?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 10:34 jeśli ma być zabawnie i wesoło to ... kwestia dwuznaczności musi być niemal w każdej wypowiedzi... to przyjemność rozmowa z kimś nad kim muszę się troszkę nagłówkować :) A poważne dysputy tutaj też niejednokrotnie się toczą... jednak niektóre są już tak oklepane.. np. na mężczyzna lub kobieta że trudno mi się przełamać i odpisywać... dlatego rzadko tam zaglądam. Nie ma też co porównywać rozmów tutaj a z kimś nad szklanicą napitku... mowa ciała bądź co bądź to ponad 90% informacji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 11:13 informacje pozawerbalne to ok. 75%;)) te 90% to lekka przesadka;))) czasem to ciało trzeba pilnować, coby za dużo nie mówiło;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 11:28 > informacje pozawerbalne to ok. 75%;)) te 90% to lekka przesadka;))) 90% to duża przesada... bo policzyłem z tonem głosu > czasem to ciało trzeba pilnować, coby za dużo nie mówiło;) pilnować sie aż tak nie musisz.. jak my faceci na plaży :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 11:39 na plaży panowie to namioty stawiają;)))) psyyt ton głosu to też pozawerbalna część info;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 11:48 a kobiety wchodzą pod te namioty :) ton głosu..hmm wg mnie to zależy ... jednak widzę że znasz się na temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 11:52 dobry namiot nie jt zły;) mowa werbalna to komunikat, suchy, słowa, reszta to już mowa pozawerbalna, mowa ciała też;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 12:00 sprawdziłem... masz rację... dużo rzeczy już pozapominałem.. niedługo będzie okazja to sobie przypomnę. ...składam wyrazy powinszowania dla koleżanki... jak nikt znasz się na ciele :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 12:19 oj, drogi kolego, nie trzeba, niewiele wiem, jeszcze więcej muszę się nauczyć;)) na ciele chciałabym znać się jeszcze lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 12:29 jaka skromniutka ... więc jak teoria poznana... zostały tylko ćwiczenia i fantazyjne eksperymenty ... po tradycyjnych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 12:32 -jestem za!!!!!!!!;) jakiś grafik ćwiczeń i eksperymentów?;) a co do skromności: oj nie jestem wcale, wolę grzeszyć czym innym niźli skromnością;) ja tylko zdaję sobie sprawę z małości mej wiedzy a to nie skromność tylko chęć poznania więcej i więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 13:18 bez grafików.. więcej żywiołowości i spontaniczności :) > skromność tylko chęć poznania więcej i więcej;) ale entuzjam.. ho ho.. z takim nastawieniem już niedługo będziesz.. ssała ..tą wiedzę jak mleko z piersi matki :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 14:03 zn iść na całość? nie protestuję, zwyczajnie chciałam wiedzieć kiedy się to zacznie;) ssanie też;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 25.07.06, 15:07 nie protestujesz, inteligenta, układna, uczyć się chcesz nowych stopni wtajemniczenia... facet czuje się jak pączek w maśle .. nie .. coś za dobrze jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 25.07.06, 15:10 wiedziałam, że się domyślisz, że mam wadę;) przyznam się, cobyś się nie rozczarował, gdy będzie za późno;) otóż mam rozbieżnego zeza;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: No i co z tego 26.07.06, 13:48 o oczy chodzi? :)) czy nogi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: No i co z tego 26.07.06, 14:39 chcesz iść na łatwiznę ???;) o oczach mówię oczywiście;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 11:54 Jeezuu.. następna fajnka wrednej. Co Wy się jej tak ciągle czepiacie?! To jej sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 11:58 A kto jest temu winien? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 12:02 No właśnie, kto? Który to? Zaraz ja się z nim tutaj rozprawie.. Upss..to chyba ja.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 12:03 Nooo Ty Ty... A ja teraz potrzebuje spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 12:19 no i Paprocki narozrabiałeś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 14:03 Paprocki smaruj (_._)ę cebulą, żeby mniej bolało:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 14:14 nie upieraj się, bo nie masz szans;) łatwo się poddasz, będzie mniej sprzątania;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 14:42 Słyszałaś może coś o "mafii kaszubskiej" ? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 15:05 a Ty słyszałeś o mafii wesołej poziomki??;) no!;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 15:34 Pfff..co poziomkami przy granicy handluje? Takie mafie to ja prawą dziurką od nosa wchłaniam :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 15:35 taaaa a one cie trawią od srodka;) cwany jesteś jak maćków kot, co świeczkę zjadł i po ciemku siedział;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: a jednak wredna urodziła 25.07.06, 15:37 Mnie jedynie od środka to serce może teraz 'trawić' .. Kurcze..nie wiem do kogo Ciebie porównać, bo nie znam tych śmiesznych seriali :P Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 wredna, wredna, wredna - wszędzie, co za debile!!! 25.07.06, 23:47 Nie dobrze mi się robi jak co któryś wątek jest o wrednej.suce - nudzi Wam się, oj nudzi - ile można czytać o Niej ? bleeeeeeeeeeeeh. Dajcie spokój dziewczynie, czepcie się kogoś innego,a może bloga o Niej załóżcie? jakieś guru czy co? ;)))) rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: wredna, wredna, wredna - wszędzie, co za debi 25.07.06, 23:56 Uwazam ze Wredna jet calkiem ok i to bez falszywego podlizywania sie bo nie licze na to ze dostane od niej dupci.Powiedziala szczerze co myslala i tyle,a wy powinniscie przejsc nad tym do porzadku dziennego.Ale nie,komentujecie,jakbyscie sie sami nigdy nie pieprzyli namietnie,ryczac przy tym jak zwierzaki na rykowisku.Podwojna moralnosc to calkiem ciezka choroba.Psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: wredna, wredna, wredna - wszędzie, co za debi 26.07.06, 13:28 Oj, widac slonce za mocno dopieka, mozgi sie niektorym lasuja. Nie macie innych tematow? Szwagrowi kobity, tescia zienc poszedl w dluga. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: wredna, wredna, wredna - wszędzie, co za debi 26.07.06, 23:15 Jak ktos ma ochote posłuchać jak się zajebiście stukamy w parku, to robimy to w każdy weekend niemalże. W Łodzi w Parku na Zdrowiu. Chętnych zabraszamy, nawet szelest nam nie przeszkadzam. Tak namiętnie się kochamy, że możecie śmiało koło nas przechodzić. Nie zamierzamy przestawać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: wredna, wredna, wredna - wszędzie, co za debi 26.07.06, 23:14 Guru, guru, guru. Ja być GURU :))) Odpowiedz Link Zgłoś